QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Kapanan kanalların banka ödemesi bugünde yok. Yapıldığına dair mesaj yok. Maillere cevap yok. Bakalım ne olacak.

hocam mantık nebu kapanan kanalda ödeme seklının bide paypalı dashboardan değiştiriyorum bloke koyar ipneler die 10 marta kadar değişebiliyor demi

aynen mart 10 a kadar degistiriliyor hocam. kanal kapandıktan 57 gün sonra kapanan kanalın ödemesini yaparlar hocam

26 Şubat'ta kapanan kanalları ödeyeceğiz diye mail vardı göndermediler.
Başka alamayan var mı?

Arkadaş 27 şubatta kapanan kanalın parasını ödücez diye mail atmışlardı ne ghelen var ne giden noluyor bu quize ben anlamadım gitti bu iş ve artık kafayı sıyırmak üzereyim.

Arkadaş 27 şubatta kapanan kanalın parasını ödücez diye mail atmışlardı ne ghelen var ne giden noluyor bu quize ben anlamadım gitti bu iş ve artık kafayı sıyırmak üzereyim.

Maili buraya alıntılar mısınız? Bana 26 diye attılar.

---------- Spam Engelliyici 12:19 ---------- Önceki Mesaj 12:14 ----------

Greetings,

A transfer to your account ***@gmail.com in the amount of *** USD will be made on 2015-02-26. Reason: monetization of your channel has been suspended.
Ocakta gelen mail. Bende 26 yazıyor.

Maili buraya alıntılar mısınız? Bana 26 diye attılar.

---------- Spam Engelliyici 12:19 ---------- Önceki Mesaj 12:14 ----------

Ocakta gelen mail. Bende 26 yazıyor.

pardon hocam bende de 26 yazıyormuş yanlış yazmışım.26 sında 7xx şeklinde ödeme gelmesi lazım hala gelmedi.Ayrıca kapanan diğer 2 kanalınımın 2xx paypal ödemesi geldi ancak hala da 2 gün geçmesine rağmen 7xx gelmedi.:S

bugün ayın son günü ve hala tek bir ödeme almış değilim support'dan mesaj attım cevap gelmedi bu ay açık kanallara ödeme almayan arkadaşlar sizde durum nedir quiz'den cevap geldi mi ?

Benim gibi hala birşey alamayanlar acaba ödeme tarihinden sonra ödeme değişikliği yaptı mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri