QuizGroup Sahtekarlığından Kurtulma (Çözüm)

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Bugun açtığım ''QuizGroup Sahtekarlığı'' adlı konuya istinaden bir çözüm konusu açmak istedim. Kanalı quizden atılıpta adsense hesabına bağlayan ve halen ''Pub'' bölümünde yani partner ismi ve kimliği bölümünde quizi gören arkadaşlar için;
Öncelikle ilk resim
yl6kM9.jpg

Partnerden atıldıktan sonra adsenseye bağladımız hali. Fakat adsense hesabımıza bağlı olduğu halde farklı bir pub veriyordu bu da quizin kanalı attığı halde kanaldan nemalanmaya çalıştığının göstergesiydi. Reklamlar açık gözüksede, kanalınız kendi adsense hesabınıza bağlı olsada kazanç quiz itlerine gidiyordu.

Bakın aynı kanalın reklamlarını komple kapattıktan sonra böyle bir şey ile karşılaştım;
vL63Rm.jpg

Kanalda herhangi bir eşleşen, engel vs. yok bu arada! Bu da bu kansızların bazı videolara gizliden sızdığının göstergesi! Kanalın para kazanması kapalı olduğu halde dolar yanıyor! Ve az önce para kazanması açıkken partner bilgisi aldığımda ''Alınamadı'' ibaresi verirken bu şekilde yaptığımda ''QuizGroup'' a bağlı olduğunu görüyorum.

ÇÖZÜM
Kanalınıza girip para kazanmaları kapatın. Bu işlemi yaptıktan sonra kanal takipte kanalı yeniden güncelleyin. Bazı videolarda doların hala yeşil yandığını göreceksiniz. Bilin ki bu videolara quiz girmiş. :) O videoları silin. Kanal takipte hiçbir videonun dolar işaretinin yanmadıgına emin olun ve kanala girip para kazanmaları aktif edin. Kanalı programda yeniden güncelleyin. Quiz'in gittiğini ve adsense kimliğinizin geldiğini göreceksiniz. Not: Duruma göre Adsense kimliğinizin programa yansıması 1-2 saati bulabiliyor.

Son düzenleme:
Anlatımı zaten yokmuydu yaw :)

Yoktu hocam. O anlatım sadece para kazanları kapatın, yetki verdiğiniz siteleri silin felandı. Ve ben sabahtan beri 50 kere denedim olmadı. Bu yöntemle kesin kurtuldum. : )

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

Ayrıca normalde kanala girin bakın tüm dolarlar sönük, ama takip programında taratınca 1 veya üstünde dolar yanıyor. Birden partner bilgisi quize dönüyor. Ne zaman ki o dolar yanan videoları sildim, quiz uctu gitti kendi pub'ım geldi..

[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] Hocam mail atıp kaldırmalarını isteyin , eşleşen yolladıklarını kaldırdılar hep bende şuan adsense'ye de yansıyor problem yok.

Yoktu hocam. O anlatım sadece para kazanları kapatın, yetki verdiğiniz siteleri silin felandı. Ve ben sabahtan beri 50 kere denedim olmadı. Bu yöntemle kesin kurtuldum. : )

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

Ayrıca normalde kanala girin bakın tüm dolarlar sönük, ama takip programında taratınca 1 veya üstünde dolar yanıyor. Birden partner bilgisi quize dönüyor. Ne zaman ki o dolar yanan videoları sildim, quiz uctu gitti kendi pub'ım geldi..

Ben yaşamadım ama daha once konuyu görmüştüm benzerlik olunca bende aynı yontemi farklı şekilde anlatıyorsun sandım. konu ve yardımcı olma isteğin için teşekkürler.

@%1; Hocam mail atıp kaldırmalarını isteyin , eşleşen yolladıklarını kaldırdılar hep bende şuan adsense'ye de yansıyor problem yok.

Hocam anlamıyorsunuz, eşleşen vs. yok. Yani eşleşen gelen video da dolarlar sönük oluyor, onlarıda gördüm bazı kanallarda. Bunlarda tüm dolarlar yanıyor, eşleşen gelen videoda dolar yanar mı? Yanmaz..

evet bu yöntem işe yarıyor, quiz kanalları atarken bi kaç videonuzu kendini bağlı tutuyor. o videoyu veya videoları silmeden yansımıyor adsense hesabına. çakallar genelde en fazla izlenimli videolara yapmışlar. o videoyu silince düzeliyor. teşekkürler açan arkadaşa

anlatimin gercekten cok karmasik olmus düzenle bence bu adamlar cidden sahtekarlıkta sınır tanımıyolar be arkadas bu nedir..

O rus bunun cocugu kelimesinin kokenini buldum sanirsam o rus quizden cocugu ise life tan gelio hayirlisi dielim.... gece gece bu msjlari okuyunca olmadik capsler gelio aklima

Anlatım için teşekkürler evet kısa zamanda partner bilgisi yansıması için ideal bir çözüm. Fakat ben bekliyorum ve hergün partner bilgisi alıyorum yansımayan kanallardan. 4-5 gün geçtikten sonra partner bilgisi geri geliyor. Yani bence kısa zamanda partner bilgisi almak istemiyorsanız bekleyin kanalları hemen silmeyin videoları. Adsenseye veya başka partnere bağlayınca bir kaç gün sonra tamamen kesiyorlar ilişkiyi mecburen.. Ama en başta çıkan eşleşenler için mail atmaktan başka çözüm yok.. Onunda pek çözüm olacağını düşünmüyorum doğrusu..

Anlatım için teşekkürler evet kısa zamanda partner bilgisi yansıması için ideal bir çözüm. Fakat ben bekliyorum ve hergün partner bilgisi alıyorum yansımayan kanallardan. 4-5 gün geçtikten sonra partner bilgisi geri geliyor. Yani bence kısa zamanda partner bilgisi almak istemiyorsanız bekleyin kanalları hemen silmeyin videoları. Adsenseye veya başka partnere bağlayınca bir kaç gün sonra tamamen kesiyorlar ilişkiyi mecburen.. Ama en başta çıkan eşleşenler için mail atmaktan başka çözüm yok.. Onunda pek çözüm olacağını düşünmüyorum doğrusu..

Hocam partner bilgisi değil ki mesele. Adamlar değişik bir kod mu yazdı naptı, bazı videolara sızmış. Siz adsense bağladığınız bu kanaldaki kazancı alacağınızı düşünürken, adamlar kazanıyormuşta farkında değilmişiz. Kanala girince video da eşleşen vs. yok. Dolarlar da yanıyor. Ama para kazanmaları kapatıp kanal takipte güncelleyin göreceksiniz ki bazı videolarda halen dolar yanıyor. Ben n zaman ki sildim o videoları quizle bir bağı kalmadı kanalın ve adsense hesabım sayar oldu. :)

Hocam partner bilgisi değil ki mesele. Adamlar değişik bir kod mu yazdı naptı, bazı videolara sızmış. Siz adsense bağladığınız bu kanaldaki kazancı alacağınızı düşünürken, adamlar kazanıyormuşta farkında değilmişiz. Kanala girince video da eşleşen vs. yok. Dolarlar da yanıyor. Ama para kazanmaları kapatıp kanal takipte güncelleyin göreceksiniz ki bazı videolarda halen dolar yanıyor. Ben n zaman ki sildim o videoları quizle bir bağı kalmadı kanalın ve adsense hesabım sayar oldu. :)

İşte belirli bir zaman beklediğinde o bağlantıyı tamemen kaldırıyorlar. Şahsen bende öyle oldu. O bağlantı kalktığınıda para kazanmayı kapatıp açtıktan sonra gördüm.

Bugun açtığım ''QuizGroup Sahtekarlığı'' adlı konuya istinaden bir çözüm konusu açmak istedim. Kanalı quizden atılıpta adsense hesabına bağlayan ve halen ''Pub'' bölümünde yani partner ismi ve kimliği bölümünde quizi gören arkadaşlar için;
Öncelikle ilk resim
yl6kM9.jpg

Partnerden atıldıktan sonra adsenseye bağladımız hali. Fakat adsense hesabımıza bağlı olduğu halde farklı bir pub veriyordu bu da quizin kanalı attığı halde kanaldan nemalanmaya çalıştığının göstergesiydi. Reklamlar açık gözüksede, kanalınız kendi adsense hesabınıza bağlı olsada kazanç quiz itlerine gidiyordu.

Bakın aynı kanalın reklamlarını komple kapattıktan sonra böyle bir şey ile karşılaştım;
vL63Rm.jpg

Kanalda herhangi bir eşleşen, engel vs. yok bu arada! Bu da bu kansızların bazı videolara gizliden sızdığının göstergesi! Kanalın para kazanması kapalı olduğu halde dolar yanıyor! Ve az önce para kazanması açıkken partner bilgisi aldığımda ''Alınamadı'' ibaresi verirken bu şekilde yaptığımda ''QuizGroup'' a bağlı olduğunu görüyorum.

ÇÖZÜM
Kanalınıza girip para kazanmaları kapatın. Bu işlemi yaptıktan sonra kanal takipte kanalı yeniden güncelleyin. Bazı videolarda doların hala yeşil yandığını göreceksiniz. Bilin ki bu videolara quiz girmiş. :) O videoları silin. Kanal takipte hiçbir videonun dolar işaretinin yanmadıgına emin olun ve kanala girip para kazanmaları aktif edin. Kanalı programda yeniden güncelleyin. Quiz'in gittiğini ve adsense kimliğinizin geldiğini göreceksiniz. Not: Duruma göre Adsense kimliğinizin programa yansıması 1-2 saati bulabiliyor.

Bu yöntem şuanda %100 çalışıyormu hocam birde ben kanal takip kullanmıyorum başka türlü anlayamazmıyım quize bağlı kalmış videoları..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri