Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

quiz kanal satışı yasaklanmalı.kimse demesin skype'dan satılır diye
skype'dan forumda 12 tlden satılırken nasıl 7-8 tl ye satanlar ban yediyse satan kişi tespit edilir forumdan yasaklanır.

bu saatten sonra quizin selameti için kanal satışının kesinlikle yasaklanması lazım aksi olursa bu firma 2-3 ay anca dayanır.

Bence daha fazla zorlamayın, adamlar açıklama yapmış yarın sabah düzene girecek demiş.
Hocam skype adresi degistimi bunların faceden yazdm ama cevap gelmedi kapananları odeyeceklermi bide sahte şikayetlerden kapanan kanallar yüzünden hepimiz mağdur oluyoruz. Kapananlar için yeni ödeme kuralları geleceğini yazmış bi postunda life senin bildiğin ulaşabileceğin biyer varsa sana zahmet sorar mısın?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçek ne biliyormusunuz?
-Bot kullanıp içerik çekende, izlenim basıp ilk sıraya çıkanda, izlenim basıpta quize kanal sokan da quizi kirletiyor.
-Burada birbirinizi suçlamanız komik! Ben satmasam başkası satar demeniz komik, el altından satılır demeniz komik!

Vur kac yaptiklarini saniyorlar benden 10000 mail alan adam simdi cikmis abartmayin spami diyor ilginc

Telefondan gönderildi.

quiz kanal satışı yasaklanmalı.kimse demesin skype'dan satılır diye
skype'dan forumda 12 tlden satılırken nasıl 7-8 tl ye satanlar ban yediyse satan kişi tespit edilir forumdan yasaklanır.

bu saatten sonra quizin selameti için kanal satışının kesinlikle yasaklanması lazım aksi olursa bu firma 2-3 ay anca dayanır.
Yarin onayli onaysiz satisinin da yasaklanmasini isteyecekler, sebep olarak da toplu alim yapanlarin adsense in spam kurallarini agirlastirmasi olabilir. Istedikten sonra herseyi yasaklamaya bir yol bulunabilir. Seni alintilamayi da yanlislikla yaptim okurken elim carpti hocam kusura bakma

Allah aşkına şu quiz bi düzelsin de susun artık...

konuşa konuşa anket konusunu da sildirdiniz..

bi durun artık sayfalardır mesaj okuyorum işe yarar bilgi veren 1-2 kişi geri kalan konuyu şişiriyor saçma sapan boş mesajlarla sayfalarca boş mesaj bi durun artık lütfen...

Yarin onayli onaysiz satisinin da yasaklanmasini isteyecekler, sebep olarak da toplu alim yapanlarin adsense in spam kurallarini agirlastirmasi olabilir. Istedikten sonra herseyi yasaklamaya bir yol bulunabilir. Seni alintilamayi da yanlislikla yaptim okurken elim carpti hocam kusura bakma

Arkadaş seninle tartışmaya bile girmem bu konuda.Eğer hala quiz kanal satmanın mantıklı arz talep safsatalarıyla konuşuyorsan seninle muhattap olunmaz.

Herşeyin arz talebi vardır.Adam flag botu yazar alıcısıda çıkar arz talep olayına döner.O zaman herşeyi satalım böyle bir mantık mı olur ?

Benim demem o ki eğer yöneticiler bunu yasaklanmazsa bu forum quizin sonunu getiricek.Eğer yasaklanırsa çok daha uzun süreler insanlar bu işten rıskını çıkarır.

Sen kanal açarak para kazanıyorsan kendine açıp yüklersin arkadaş.Bir tek sen değilsin quiz satan 20 kişi quiz kanal satıyor izlenimler çekiliyor siz bunu youtube gözünden hiç düşünemiyecek kadar amatörseniz ben zaten birşey diyemem hala gelip şu satış işini savunma gözünü seveyim sinir katsayım artıyor

Allah aşkına şu quiz bi düzelsin de susun artık...

konuşa konuşa anket konusunu da sildirdiniz..

bi durun artık sayfalardır mesaj okuyorum işe yarar bilgi veren 1-2 kişi geri kalan konuyu şişiriyor saçma sapan boş mesajlarla sayfalarca boş mesaj bi durun artık lütfen...

burası forum hocam. Boş veya dolu konuşabilir. Sen kahvehane ye gttiğinde boş konuşuyorsunuz susun diyebiliyor musun? Yada bir arkadaş ortamında?

benim anlamadığım forumda sahte izlenim satışı yasak olmasına rağmen sahte izlenimle sokulmuş kanalların satışı neden serbest.

Arkadaş seninle tartışmaya bile girmem bu konuda.Eğer hala quiz kanal satmanın mantıklı arz talep safsatalarıyla konuşuyorsan seninle muhattap olunmaz.

Herşeyin arz talebi vardır.Adam flag botu yazar alıcısıda çıkar arz talep olayına döner.O zaman herşeyi satalım böyle bir mantık mı olur ?

Benim demem o ki eğer yöneticiler bunu yasaklanmazsa bu forum quizin sonunu getiricek.Eğer yasaklanırsa çok daha uzun süreler insanlar bu işten rıskını çıkarır.

Sen kanal açarak para kazanıyorsan kendine açıp yüklersin arkadaş.Bir tek sen değilsin quiz satan 20 kişi quiz kanal satıyor izlenimler çekiliyor siz bunu youtube gözünden hiç düşünemiyecek kadar amatörseniz ben zaten birşey diyemem hala gelip şu satış işini savunma gözünü seveyim sinir katsayım artıyor

Benim uslubumla seninkini bi kiyasla hocam. Uzerine ben birsey soylemiyorum. Hayatin her yeri arz ve talep dengesi uzerine kuruludur, flag botu mevzusuyla da ayni kefede bir mevzu degil bana gore. Senin basina istenmedil bi olay geldi gecenlerde seni tanimadigim halde millete kotu dusunmeyin diyen adamlardanim ben, senden gelen musteriyi ben geri cevirdim senin kotu durumundan faydalanmiyim diye. Para hirsi ve acgozlulugu olmayan biriyim. Ayrica senin beni amator olarak adlandirman amator oldugum anlamina da gelmez. Benimle muhatap ol diye bir derdim de yok, tartismaya gir diye de yalvarmiyorum. Youtube gozunden dusunuyosaniz herseyi, yapmamaniz gereken cok sey var bugun yapilan. Benim yasaklansin veya yasaklanmasin diye bir sozum yok senin elestirdigin kisimlarda, yalnizca talep sona erdirilmeli satis durdurulmak isteniyorsa diyorum. Galeyana gelmene gerek yok. Saygilarimla.

Son düzenleme:
burası forum hocam. Boş veya dolu konuşabilir. Sen kahvehane ye gttiğinde boş konuşuyorsunuz susun diyebiliyor musun? Yada bir arkadaş ortamında?

forum olduğunun idrakindeyim merak etme..bu konu özel bir konu bilgilendirme konusu herkes haber bekliyor bilmem idrakindemisin bunun..ben mecbur deilim senin boş muhabbetini sayfa sayfa okumaya muhabbet edeceksen git geyik kategorisinde et muhabbetini... ayrıca işim de başımdan aşkın kahvehaneyle yada ona benzer boş şeylerle işim olmaz...

Benim uslubumla seninkini bi kiyasla hocam. Uzerine ben birsey soylemiyorum. Senin basina istenmedil bi olay geldi gecenlerde seni tanimadigim halde millete kotu dusunmeyin diyen adamlardanim ben, senden gelen musteriyi ben geri cevirdim senin kotu durumundan faydalanmiyim diye. Para hirsi ve acgozlulugu olmayan biriyim. Ayrica senin beni amator olarak adlandirman amator oldugum anlamina da gelmez. Benimle muhatap ol diye bir derdim de yok, tartismaya gir diye de yalvarmiyorum. Youtube gozunden dusunuyosaniz herseyi, yapmamaniz gereken cok sey var bugun yapilan. Benim yasaklansin veya yasaklanmasin diye bir sozum yok senin elestirdigin kisimlarda, yalnizca talep sona erdirilmeli satis durdurulmak isteniyorsa diyorum. Galeyana gelmene gerek yok. Saygilarimla.

Bende diyorum taleple ne alakası var ?

Forumda açılalı 1 ay olmamış kanalların satışı yasak ? Talep var diye satılsın mı ?

Forumda flag botu çıkarsan en az 100 kişi alır el altından burda kim ne derse desin.Arz talep mantığın burda çürüyor senin.Bu hayatte herşeyi talep eden biri vardır zaten kurallar ve yasaklar bunun içindir.

Eğer bu olay quize zarar veriyorsa ki veriyor.Gerisi teferruattır

Sevgili arkadaşlar bu konu bunun tartışılacağı konu değildir. Başka konu açın oradan tartışın partner satışını. Birazdan kilitlenecek sayenizde konu.

Aynen hocam sahte izlenim satışı yasak.Ama sahte izlenimle sokulmuş kanal satışı serbest.

kanal satışı , mail satışı vs hepsinin yasaklanması lazım. youtube ile uğraşan adam bi zahmet mail açmasını kanal yapamasını öğrensin... herkesin ekmeğiyle oynama kimsenin hakkı yok...

Arkadaşlar şu an bakamıyorum. Keslinleşmeler bugün olacakmış. Bakabilen arkadaşlar kesinleşmeler başlayınca buradan bilgi verirse seviniriz.

Bende diyorum taleple ne alakası var ?

Forumda açılalı 1 ay olmamış kanalların satışı yasak ? Talep var diye satılsın mı ?

Forumda flag botu çıkarsan en az 100 kişi alır el altından burda kim ne derse desin.Arz talep mantığın burda çürüyor senin.Bu hayatte herşeyi talep eden biri vardır zaten kurallar ve yasaklar bunun içindir.

Eğer bu olay quize zarar veriyorsa ki veriyor.Gerisi teferruattır
Hocam her karar birilerine yarar birilerine de zarar saglar. Arz ve talep curuyor demenin nedeni beni yanlis anlaman. Ben yine diyorum satilsin satilmasin demiyorum, talebi durduracak onlemler alinirsa arzin durmasi daha kolay olacak diyorum. Sen hala ben quiz satisi yasaklanmasin diyomusum gibi beni yargiliyosun :) herneyse daha fazla yazmayacagim ki konu uplanmasin skype veya pm den yazabilirsin istersen hocam. Hayirli gunler :)

Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama şey vardı hani açıklamada etiket olayı falan,benim bazı kanallarda vardı açıklamadaki etiketlerdi sildim.Bir de işte quiz açılınca kanal bağlamaya bir tane kanal bağlıycam başlıklarında Full Episodes,Full Episode gibi kelimeler geçiyor fakat kesinlikle izlenim çekmedim vb.bir şey yapmadım doğal izlenim aldı sıkıntı olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri