Herkese hayırlı olsun. Düzelecek diyorlarBurada yasaklansın diyen birçok insanın toplu olarak quiz kanal aldığını biliyorum ben. Bazıları kendilerinden başka quiz kanal dolduran sayısı azalsın diye (isim isteyenler olacaktır, vermeyeceğim.) ; bazıları ise quizin selameti açısından böyle şeyler söylüyorlar ama bu satışları yasakla bitirmek imkansız. Her türlü bir kılıfa uydurulup bu ticaret devam edecektir. Ben bıraksam bile quiz işini başkaları devralacak, alıcılar değişecek belki ama bu ticaret elbet sürecek. Bunun nedeni ise; talebin hala varolması. Talep yokolmadan arz asla yok olmaz öyle bir anda. Şimdi beni taşlayanlar da olacaktır, burada yasaklansın veya yasaklanmasın demiyorum; sadece görüşümü belirtiyorum saygı çerçevesinde. Kimse kimsenin rızkına da mani olmaz; quiz işi biterse başka bir iş yaparız dürüst çalıştıktan sonra müşterim beni her yerde bulur.
Teşekkürler.
hocam kesinlikle satış yapılmasdın diyen arkadaşlar almazsa zaten satıcıda satamaz(arz/talep ilişkisi).Madem öyle almayın aldırtmayın değilmi ama
not:Kanal satışı falan yapmıyorum