Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

Herkese hayırlı olsun. Düzelecek diyorlar :) Burada yasaklansın diyen birçok insanın toplu olarak quiz kanal aldığını biliyorum ben. Bazıları kendilerinden başka quiz kanal dolduran sayısı azalsın diye (isim isteyenler olacaktır, vermeyeceğim.) ; bazıları ise quizin selameti açısından böyle şeyler söylüyorlar ama bu satışları yasakla bitirmek imkansız. Her türlü bir kılıfa uydurulup bu ticaret devam edecektir. Ben bıraksam bile quiz işini başkaları devralacak, alıcılar değişecek belki ama bu ticaret elbet sürecek. Bunun nedeni ise; talebin hala varolması. Talep yokolmadan arz asla yok olmaz öyle bir anda. Şimdi beni taşlayanlar da olacaktır, burada yasaklansın veya yasaklanmasın demiyorum; sadece görüşümü belirtiyorum saygı çerçevesinde. Kimse kimsenin rızkına da mani olmaz; quiz işi biterse başka bir iş yaparız dürüst çalıştıktan sonra müşterim beni her yerde bulur.

Teşekkürler.

hocam kesinlikle satış yapılmasdın diyen arkadaşlar almazsa zaten satıcıda satamaz(arz/talep ilişkisi).Madem öyle almayın aldırtmayın değilmi ama
not:Kanal satışı falan yapmıyorum

Arkadaşlar gereksiz yazmıyım diyorum ama sayfa sayfa gereksiz her muhabbet var tartışmadır vs kaç sayfa geriden gelsem de düzgün bir şey göremedim konu çöp olmuş

biri sevabına son gelişme yada son bildiri ne söyleyebilirmi acaba

Arkadaşlar gereksiz yazmıyım diyorum ama sayfa sayfa gereksiz her muhabbet var tartışmadır vs kaç sayfa geriden gelsem de düzgün bir şey göremedim konu çöp olmuş

Eski hallerine doneceklermis bu gece veya yarin hocam. Degisiklik olmayacakmis galiba. Oyle yazildi arkadaslar tarafindan

Eski düzen devam
Kanal alımları yarın baslayacak
Kapanan kanallar dasboardlardan Ödemeleri yapıldıktan sonra otomatik çıkarılacak

Konu nerden nereye gelmişse kabak quiz satıcılarının basına patladı

Eski hallerine doneceklermis bu gece veya yarin hocam. Degisiklik olmayacakmis galiba. Oyle yazildi arkadaslar tarafindan

İnşallah inşallah çok güzel olur öyle olursa tabi :D teşekkürler bu arada :)
[MENTION=8895]palipleten[/MENTION] eyvallah aynen diğer konuyu gördüm her olayda direk kanal satıcıları suçlanır zaten haklı olunan noktalar var ama kanal satıcıları olmasa kimi suçlayacaktık ben bilmiyorum kimse hatayı kendinde aramaz quizi bizler değil sadece satıcılar bitiriyormuş gibi konuşanlar da var hata varsa hepimizin payı var bence

Son düzenleme:
şu 2 gün içinde büyük bir patlama bekliyorum quiz kanal alımlarında şuanda tetikde bekleyen aç kurtlar var :D

Değişiklik olmayacak olması süper gelişme

Life da böyle ise Quizde de öyledir inş.

izlenimler hazır aboneler tamam görev için quiz bekleniyor :D
3 gün sonra tekrar kapatacaklar büyük ihtimal alımları sadece tahmin :D

Valla fazla yok bende 15 kanal arası bir şey. 1 haftadır nankörlükte yapmadım quize bekledim düzelmesini yani. Adsense ya da alternatif bir partner deneyebilirdim para kaybediyorum diyerek ama yapmadım. Şimdi sorun düzelirse baglarım düzelmezse de bırakırım kanalları kendi hallerine yapacak bir şey yok üstad.

@Serk@nYT senin bir sözün var. Youtube 1 kanalınızı kaparsa 5 kanal açın, ısrarcı olun araştırmacı olun gibisinden. Şimdi böyle mi olduk :)
Baya bi mesaj gecmis ustunden de yazim hadi gene. :D

Ustad dedigim odur vede dogrudur. O bu isin temel kuralidir degismez,degistirilemez... :D

Ama ben bi sorun oldugunda bi degisiklik oldugunda sabir edip sonucu gorup ona gore yorum yapmak gidisata yon vermek yerine,Koca kari laflari gibi bos bos mesaj yazip ortaligi karistiranlara,milletin tavan yapmis sinirini iyice firlattiranlara,az bilmis ama cok bilmis gibi yazanlara,dereyi gormeden pacayi sivayanlara,bir pire icin yorgan yakanlara,essekden inip deveye binince essegi hor gorup begenmeyenlere gibi gibi gibi durumlari ortaya cikartanlara idi o mesajim. Tersden okuma yazilarimi ,soldan basla saga dogru oku. :D :D Saygilar.

Baya bi mesaj gecmis ustunden de yazim hadi gene. :D

Ustad dedigim odur vede dogrudur. O bu isin temel kuralidir degismez,degistirilemez... :D

Ama ben bi sorun oldugunda bi degisiklik oldugunda sabir edip sonucu gorup ona gore yorum yapmak gidisata yon vermek yerine,Koca kari laflari gibi bos bos mesaj yazip ortaligi karistiranlara,milletin tavan yapmis sinirini iyice firlattiranlara,az bilmis ama cok bilmis gibi yazanlara,dereyi gormeden pacayi sivayanlara,bir pire icin yorgan yakanlara,essekden inip deveye binince essegi hor gorup begenmeyenlere gibi gibi gibi durumlari ortaya cikartanlara idi o mesajim. Tersden okuma yazilarimi ,soldan basla saga dogru oku. :D :D Saygilar.

Üstad öyle diyorsa doğrudur o zaman :)

ülke sorunu düzeldi.
an itibari ile kanal sokmaya çalışan var mı ?
hadi quiz ekleyelim şu kanalları artık..
musluk boşa akıyor :)

ülke sorunu düzeldi.
an itibari ile kanal sokmaya çalışan var mı ?
hadi quiz ekleyelim şu kanalları artık..
musluk boşa akıyor :)

ilk benden ogrenirsin oyle birşey olursa abi rahat ol :)

imacrosa bagladım duzeldiği an görecem :)

qTqxtMB.png

düzeldiiiiiiiiii
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]; [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION];

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri