Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

10k iyiydi la :(

---------- Spam Engelliyici 14:09 ---------- Önceki Mesaj 14:07 ----------

sen kımsın la yenımısın musıc natıons altımısın kardeş kapanan kanal oduyonmu hemen soyle basıcam sana kanalları :D:D:D

Sen şimdi yazının sonuna gülücük koymuşsunda ben senin yazma uslübüne ve sen kimsin la diye lafa girişine pek gülemedim.Kime nasıl hitap edeceğine dikkat et edepli ol.

30 k olduysa tüm apartmani halaya kaldiracam ?

Telefondan gönderildi.

XvjZNR.jpg

Sayfayı birkaç kez yenileyince bende de çıktı. 30.000 olmuş sanırım.

adsense calisin daha iyi,toplu kapanmalara rahmen.bunlarin flag ve teliften haberi yok galiba.ac kalmamislar

Arkadaşlar telaş yapmayın Yarın en doğru sonuç belli olucak. Ayrıca Life network yetkilisi de gelip burda 1 k izlenim 10 abone şartı değişmeyecek ek şartlar gelecek diye söyledi.

O yüzden 30 k şartı eski bir şart benim görüşüm.

Quizgroup sorunu düzeldi mi ?

30k ya kadar basina is gelmeyen kanal icin zaten adsense calisir insan . 30k az diil yani 1 aya dibe iner quiz bu sekilde

mobilden yazilmistir...

Son düzenleme:
Beyler biraz konu dışı olacak ama . quiz dashboarda geçen ay ile birlikte bu ayın görüntülenmeleri de yansımış . kesinleşince geçen ayın ki tek mi kesinleşir acaba ?

Arkadaşlar telaş yapmayın Yarın en doğru sonuç belli olucak. Ayrıca Life network yetkilisi de gelip burda 1 k izlenim 10 abone şartı değişmeyecek ek şartlar gelecek diye söyledi.

O yüzden 30 k şartı eski bir şart benim görüşüm.
bir günde 10 kez fikir değiştiriyor kendisi eskiden de biliyoruz.

şeyi deniyen oldumu konumu amerika olan izlenme abonesi tam olan kanalla başvuru yapılması?

konuda quiz kendi ayağına sıktı,quiz bizi yaktı diyosunuzda adamlar kendilerinimi yaksınlar belliki ağır bi uyarı almışlar spam kanallarla ilgili gerekeni yapmak zorunda kalmışlar

kanallar artık çok kolay kapanıyor 30k lık kanal yapıp 2 gün sonra kapanırsa kimse başedemez bununla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri