Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

şartlar yine degişmiş :D ben 1 ay sınırı kalkmaz,üzerinede 1k izlenim+10 abone gelir diye düşünüyordum.gün sayısı 30dan 14e düşmüş,gerisi kalmış :)

an itibariyle

son 28 günde :
52.000 izlenmimli
13 aboneli

toplamda :
293.00 izlenmil
115 aboneli

kanalımı

SORRY, YOUR CHANNEL DOESN`T MEET CRITERIA
TO SIGN UP
Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days. Your channel age should be at least 14 days.

QUIZ KABUL ETMEDİ !!!

---------- Spam Engelliyici 19:29 ---------- Önceki Mesaj 19:27 ----------

115 abone • 199.353 görüntüleme
Katıldığı tarih: 18 Şub 2012

Hem de 3 senelik kanalı

---------- Spam Engelliyici 19:31 ---------- Önceki Mesaj 19:29 ----------

şeytan diyoki % 50 kesinti yapan ve kanal kapandığında ödemeyen bentpixels e bağla.

an itibariyle

son 28 günde :
52.000 izlenmimli
13 aboneli

toplamda :
293.00 izlenmil
115 aboneli

kanalımı

SORRY, YOUR CHANNEL DOESN`T MEET CRITERIA
TO SIGN UP
Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days. Your channel age should be at least 14 days.

QUIZ KABUL ETMEDİ !!!

---------- Spam Engelliyici 19:29 ---------- Önceki Mesaj 19:27 ----------

115 abone • 199.353 görüntüleme
Katıldığı tarih: 18 Şub 2012

Hem de 3 senelik kanalı

---------- Spam Engelliyici 19:31 ---------- Önceki Mesaj 19:29 ----------

şeytan diyoki % 50 kesinti yapan ve kanal kapandığında ödemeyen bentpixels e bağla.

son 30 günde 1k izlenim yoktur iyi bak.

sahte izlenim abone olmasın diyorlar +14 günlük süre koyunca sanki olmayacak :) Quiz şaşırttı iyice çok içtiler herhal..

[MENTION=11401]Rid[/MENTION]dimebag alıntı yapamıyorum malesef sitedeki sorundan dolayı.. Yukarda yazdığından hiç birşey anlamadım ne diyon :D 10 abone 1000 izlenim +14 gün demişler şartlara ama şartlar tam olsada almıyor kanalı nedense.. yukarıda örnekleri var [MENTION=19042]CoDe[/MENTION]tr nin

Dün geçe boş 3 aylık kanal bağladım kabul ettiler "aktif" yazıyor. İzlenme ve abone yok kanalda.

az önce 1 haziranda açılmış 4 haziranda video yuklenmiş, 22 abone ve 2k gösterim olan kanalı kabul etti.

Arkadaşlar başlıkta arkadaş konuyu editlemiş şimdi 2 haftalık kanal mı yoksa 1 aylık kanal mı acaba net bi bilgi var mı şuan

Kanalın 14 günlük olması şart değil

Son 14 günde 1000 izlenim 10 abone olmalı

Bu quiz spamcı kafasıyla düşünemedikten sonra saçmalamaya devam eder

Sent from my iPhone using Tapatalk

yok öyle birşey kanalım 1 aylık 1k izlenim almış 11 abonesi vardı aldı.

son 14 günlük izlenimi 500 dü

benim algım o şekilde son kriter konusunda yanılabilirim.

Sen o kanalı soktuysan yanılıyorum demek :)

evet 5 dk once soktum sürekli değiştiriyorlar yanılabiliyoruz

Arkadaşlar uzun zamandır forumda olamadıgım için bilgim yok en son 3 gün önce 2 kanal baglamıstım paypala ama sınırı aştınız 7 gün snra tekrar deneyin demişti şimdi düzeldimi o sorun eger düelmediyse cok sacma paypala 1 ayda sadece 8 kanalmı bagayabilecegiz? birisi aydınlatırsa cok memnun olurum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri