QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri 2016

Eylül'den beri hiçbir kanalıma girmiyordum. Bu sözleşmeler de de sadece 1 tane kanalın onaylayabildim tek haneli bi miktar vardı ondada yanlış hatırlamıyorsam.
Bu zamana kadar kesintisiz ödeme almıştım ve bu ay kesin ödemeyecekler dedim webmoney'i bile açıp bakmamıştım.
Şuan baktığımda 3 haneli bir rakamın geldiğini görüyorum.
TEŞEKKÜRLER QUİZ
TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE
TEŞEKKÜRLER RUSYA : d
TEŞEKKÜRLER YTPARA
ve tabiki TEŞEKKÜRLER PSİ BERTAN kankam :)
Sizi seviyorum.
Öptüm by

Son düzenleme:
Sözleşmeyi onaylamadım yinede kral quiz ödememi yaptı sağolasın quiz :) 3 haneli wmz şimdi geldi.

sözleşmeyi biraz önce kabul ettim dashboarda baktım kesinleşme olmuş fakat ödeme henüz gelmemiş.

ben dashboarda giremiyorum ki ? bu ne demek kanalı atıllar mı yani ? token veriyoru girmiyor boş sayfa geliyor.Dashboarda girenler buraya link atabilir mi ?

Mobil olarak gönderildi.

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 19:56 ----------

https://join.quizgroup.com/#?page=autherrorhandler&code=-12&category=login

Böyle bir sayfaya atıyor siz nasıl girdiniz dashboarda ? Topluluk varmıydı kanalınızda para kazanma kapalı olanlar alabildi mi ödeme ?

Arkadaşlar ödeme alanlar lütfen yazabilir mi ? bu kadar zor mu allah aşkına topluluk varmıydı kanalda para kazanma kapalı olanlar alabildi mi ?

Arkadaşlar ödeme alanlar lütfen yazabilir mi ? bu kadar zor mu allah aşkına topluluk varmıydı kanalda para kazanma kapalı olanlar alabildi mi ?

topluluk olan kanalımdan hala ödeme gelmedi ama para kazanma açık ve quiz'e hala bağlı.

1 telif 3 dünya engeli yiyien kanalin 4 haneli ödemesi wmz üzeri 19:00'da alinmistir. Tesekkürler Quiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri