QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri 2016

Peki hiç banka ödemesi alan oldu mu arkadaşlar?

Beyler dashboard'a giriş yapamayanlar için Quiz Support geri dönüş sağladı ;

Greetings,

Is your problem still actual?
Please use Google sign-in.
Please provide your channel URL, the screenshot of an error, your OS and browser.

Best regards,
The QuizGroup Team

diye mesaj atmışlar ;

Hello again,

Yes , i can't access the dashboard. I used Google sing-in. Please find here enclosed required Photo (Screenshot)

Browser : Mozilla ( I try Explorer , Chrome etc. before )
Channel URL : xxx

and Are WMZ payment continueing ? My WMZ payment hasn't come yet.

Thanks for helping,

Best Regards.

diye yanıtladım. gelecek cevabı sizlerle paylaşacağım. ödeme hakkında da sordum bakalım cevap verecek mi

Beyler 2 kanalımın kesinleşmiş kazancı geldi. Kanalların biri kesinleştikten sonra kapanmıştı. Dashboarda da giremiyodum. Ödeme yöntemi enpara bu arada. İnşAllah herkes sorunsuz bi şekilde alır ödemesini.

Maalesef yok quiz e mail attım bu konu hakkında 20-27 arası ödemeler yapılıyor dedi. Aylardır ödeme alıyorum 2. bi dalga olup da ödeme aldığım olmadı. Öğlen de WM ödemeleri devam ediyor mu diye sordum hala yanıt yok bekliyorum. Şu saatten sonra ödeme yapacaklarını sanmıyorum , inşallah yanılırım. Sanırım Quiz'in birçok kişiye atmış olduğu kazığı ilk kez bende yiyorum. Geçmiş olsun :(

Dashboarda giremiyordum ama ödeme geldi.Bu günlerde dashboarda girme sıkıntısıyla ugrasıyoruz quiz support ile.Çözüm bulununca burdan yazarım

Dashboarda giremiyordum ama ödeme geldi.Bu günlerde dashboarda girme sıkıntısıyla ugrasıyoruz quiz support ile.Çözüm bulununca burdan yazarım

Aynı şekilde ben de support'la görüşüyorum bu konu hakkında. Zar zor bi kere girebildim, tekrar sıkıntı olmasın diye şifreyle girişi etkinleştirdim, ama onla da giremiyorum. Ekran görüntüsü istedi doğru id şifre girdiğime dair. Bakalım hayırlısı.

Ödeme wm mi geldi ve ne zaman geldi? Dash'e girdiğinizde autherrorhandler&code=- linkimi karşınıza çıkıyordu?

Cevaplarsan memnun olurum.

Ödeme wm mi geldi ve ne zaman geldi? Dash'e girdiğinizde autherrorhandler&code=- linkimi karşınıza çıkıyordu?

Cevaplarsan memnun olurum.
Ödeme pazartesi sabahı geldi.Hiçbirşey cıkmıyor bomboş.Sag üstte sadece kanalın google plus adresi görünüyor bide kanalın resmi.Ne kazançlar ne de alt- üst kanal hiçbirinin geliri görünmüyor.Bomboş sayfa.

Isbank hesapta 17:05 de geldi. Tek telifli kanaldi dashboarda giris yapamiyordum.

Tertemiz kanal dash'e giremiyorum ve ödemesi gelmemiş. Ama diğer tüm kanallarım sıkıntısız hem ödemeleri geldi hemde dash'e girebiliyorum. Dash'e giremeyip ödemesi gelen var mı?

Dashboarda giremediğim 3 kanalım var hocam , ayın 21.de ikisinin ödemesi geldi ama 1 i gelmedi..

Kasım ve Aralık kazançlarından bi haber var mı arkadaşlar? biri cevaplasın artık..

Quiz webmoney 2 haneli ödeme 13:19 da geldi.

13:59 Webmoney , Son kalan odemeyide gondermisler, helal olsun !

Hocam sıkıntısız kanalın yatmayan ödemesiydi değil mi? Çok sevindim adınıza. İnşAllah herkes alır ödemesini. :)

aynen başkan aralıksız hergün sabah 10:00 da mesaj attım :D inşallah ileride bu aç köpeği atalım demezler :confused::confused::confused: :D:D

---------- Spam Engelliyici 13:06 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

Parayı gönderdikten sonar Quiz mailimi cevaplamış.. Ya bu ruslar yok mu...... :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri