Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maalesef yok quiz e mail attım bu konu hakkında 20-27 arası ödemeler yapılıyor dedi. Aylardır ödeme alıyorum 2. bi dalga olup da ödeme aldığım olmadı. Öğlen de WM ödemeleri devam ediyor mu diye sordum hala yanıt yok bekliyorum. Şu saatten sonra ödeme yapacaklarını sanmıyorum , inşallah yanılırım. Sanırım Quiz'in birçok kişiye atmış olduğu kazığı ilk kez bende yiyorum. Geçmiş olsun![]()
Dashboarda giremiyordum ama ödeme geldi.Bu günlerde dashboarda girme sıkıntısıyla ugrasıyoruz quiz support ile.Çözüm bulununca burdan yazarım
Dashboarda giremiyordum ama ödeme geldi.Bu günlerde dashboarda girme sıkıntısıyla ugrasıyoruz quiz support ile.Çözüm bulununca burdan yazarım
Ödeme pazartesi sabahı geldi.Hiçbirşey cıkmıyor bomboş.Sag üstte sadece kanalın google plus adresi görünüyor bide kanalın resmi.Ne kazançlar ne de alt- üst kanal hiçbirinin geliri görünmüyor.Bomboş sayfa.Ödeme wm mi geldi ve ne zaman geldi? Dash'e girdiğinizde autherrorhandler&code=- linkimi karşınıza çıkıyordu?
Cevaplarsan memnun olurum.
Isbank hesapta 17:05 de geldi. Tek telifli kanaldi dashboarda giris yapamiyordum.
sanırım WM bitti bankalara geçtiler. Sizlere hayırlı olsun , benim gibi WM bekleyenlere de geçmiş olsun![]()
Kanalları da atmıyorlar![]()
Tertemiz kanal dash'e giremiyorum ve ödemesi gelmemiş. Ama diğer tüm kanallarım sıkıntısız hem ödemeleri geldi hemde dash'e girebiliyorum. Dash'e giremeyip ödemesi gelen var mı?
Kasım ve Aralık kazançlarından bi haber var mı arkadaşlar? biri cevaplasın artık..
Malesef araliktan kalma tonla param var ocagi gnderdiler aralik odenmedi
Quiz WebMoney hesapta
Hocam sıkıntısız kanalın yatmayan ödemesiydi değil mi? Çok sevindim adınıza. İnşAllah herkes alır ödemesini.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.