QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
QuizGroup: Request to unite dashboards

Greetings,
You have requested to add your channel UCWS1cidMobfUfA dashboard to your "Priority dashboard".
To confirm dashboards uniting please click the link below:
join.quizgroup.com/n/?tt=3fcbd3d7930ed9cb1902765e3904f4ab
If you haven't requested to unite your dashboards please contact us [email protected]*immediately.

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

Bu sekilde 6 mail adresime mail geldi hepsine tikladigimda ayni kanala giriyo bi sorunmu var ne demek istiyor arkadaslar

bu ay cok ugrastım 5 haneye cıkabilmek icin ama yine başaramadım.
allaha şükürler olsun bu ay hic kanalım kapanmadı tüm kazanclarımda sorunsuz olarak kesinleşti.
inşallah sorunsuzda alırım
aralıktan kalan bi 3 hane var bunu da bi alsaydım iyidi.
Herkese bol kazanclar..

100 dolar mıydı quiz de banka için alt sınır ?
Tüh ya gittim webmoney'e çevirdim keşke banka'ya isteseydim.

Daha ödemeler başlamadan konu her gün her saat en tepede oluyor. Başka konu başlıklarının altında sorulması gerekenler burada soruluyor. Keşke ilk ödeme başladığın da kilidi açılmış olsa bu konuların iyi olur.

Daha ödemeler başlamadan konu her gün her saat en tepede oluyor. Başka konu başlıklarının altında sorulması gerekenler burada soruluyor. Keşke ilk ödeme başladığın da kilidi açılmış olsa bu konuların iyi olur.

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 54 (42 üye ve 12 misafir) çok doğru birsürü insan bu başlığı takip ediyor biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar.

Ödemeler başladığında konu açılacaktır arkadaşlar. Gereksiz muhabbet oluyor.

Diğer konuya yazmışım yanlışıla ödemeler başladı. Webmoney.. Hayırlı olsun herkese..

Edit: life ödemeleriymiş. Bu ay Life daha erken başladı. :) Farkeden bir şey yok Quizde başlar birazdan..

Bismillah ilk webmoney taaaak ettı ohohoho bıresuru odeme geldi ama lıfemı quızmı bılmem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri