Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar dashboard eskilerini toplayarakmı yazıyor yoksa anasayfaya gelen rakam mı? kesinleşmiş ücret.
Anasayfada yazan şubat ayı kesinleşmiş kazancın oluyo.
arkadaşlar bi kapanan kanalım vardı burada,panele girdimde kafama takılan bişey var şimdi.kanal 5 şubatta kapandı...panelde january ayına baktıgımda kazancın 30.03.2015de ödenecegi yazıyor.kanal 5 şubatta kapandıgı için şubat ayına ait 3-5$ daha var tabi ve february sekmesine bakıncada 29.04.2015de ödenecek yazıyor.şimdi bunlar bu ay 30.03 de ocak kazancını,gelecek ay da şubattan kalan parayı mı göndericek yoksa hepsini mi gelecek aya bırakacak anlamadım.
Arkadaşlar şimdi benim bir sorum var. Şubat ayında full açık olan 2 kanalım vardı. Bu kanallar kazanç kesinleşmesinden önce bir 3 mart diğeri 7 mart tarihinde kapandı. Haliyle dashboard'a yansıyan kazançlarda kanallar topluluk kurallarından ötürü gittiğinden (Flagcılar sağolsun) terminated yazıyo. Mantık çerçevesinde bu kanalların şubat ödemesini mart ayında almam gerekiyor ancak terminated olduğundan ötürü ödemeler ertelenmiş görünüyor. Ertelenmesi gereken ödemelerin mart ayında olan kazançlar olması gerekmez mi ? Sonuçta mart ayında iken kanallar kapandı mart gelirlerinin ertelenmesi gerekir. Şubat ayı ödemelerinin ertelenmemesi gerekir.
Başına böyle bir durum gelen var mı ? Bunun hakkında bilgisi olup yardımcı olacak var mı ?
Not: Kanal gelirleri 4 haneli türk lirası.
hocam ben aynı şekilde kapanan bir kanalımın ödemesini 17sinde yani normal ödeme gününde aldım kalan ödemeyi 2 ay sonra aldım
Benim şimdi anladığım şubat ödemesini mart ayında alacağım kalan içindeki parayı ise 2 ay sonra değil mi ?
bende öyle olmuştu ama bazı arkadaşlar ödemelerin tamamını 2 ay sonra almışlardı ... sizi de boşu boşuna ümitlendirmek istemem...
ödemeler ne zaman başlar acaba?
5 haneli bekleyen var mı?
arkadaşlar benim anlamadığım çok garip birşey var.Aynı dashboardda 3 kanalım var 1 tanesi kapandı 2 ay önce onun parası geçen ay yansımıştı.Yeni 5 gün önce eklediğim bi kanal günlük 20 dolara yakın para getiriyordu 100-150 dolar birikti o kanalda o yansımamış.Bide dün 14 dolar gösteriyodu kesinleşen bugün 9 yazıyo bu 100-150 dolar diğer ayamı devrediyo anlamadım gitti?
Yt analizden subat ayini secipte mi baktiniz.arkadaşlar benim anlamadığım çok garip birşey var.Aynı dashboardda 3 kanalım var 1 tanesi kapandı 2 ay önce onun parası geçen ay yansımıştı.Yeni 5 gün önce eklediğim bi kanal günlük 20 dolara yakın para getiriyordu 100-150 dolar birikti o kanalda o yansımamış.Bide dün 14 dolar gösteriyodu kesinleşen bugün 9 yazıyo bu 100-150 dolar diğer ayamı devrediyo anlamadım gitti?
Banka odemeleri hangi tarihte baslar acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.