QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar dashboard eskilerini toplayarakmı yazıyor yoksa anasayfaya gelen rakam mı? kesinleşmiş ücret.

Arkadaşlar şimdi benim bir sorum var. Şubat ayında full açık olan 2 kanalım vardı. Bu kanallar kazanç kesinleşmesinden önce bir 3 mart diğeri 7 mart tarihinde kapandı. Haliyle dashboard'a yansıyan kazançlarda kanallar topluluk kurallarından ötürü gittiğinden (Flagcılar sağolsun) terminated yazıyo. Mantık çerçevesinde bu kanalların şubat ödemesini mart ayında almam gerekiyor ancak terminated olduğundan ötürü ödemeler ertelenmiş görünüyor. Ertelenmesi gereken ödemelerin mart ayında olan kazançlar olması gerekmez mi ? Sonuçta mart ayında iken kanallar kapandı mart gelirlerinin ertelenmesi gerekir. Şubat ayı ödemelerinin ertelenmemesi gerekir.

Başına böyle bir durum gelen var mı ? Bunun hakkında bilgisi olup yardımcı olacak var mı ?

Not: Kanal gelirleri 4 haneli türk lirası.

arkadaşlar bi kapanan kanalım vardı burada,panele girdimde kafama takılan bişey var şimdi.kanal 5 şubatta kapandı...panelde january ayına baktıgımda kazancın 30.03.2015de ödenecegi yazıyor.kanal 5 şubatta kapandıgı için şubat ayına ait 3-5$ daha var tabi ve february sekmesine bakıncada 29.04.2015de ödenecek yazıyor.şimdi bunlar bu ay 30.03 de ocak kazancını,gelecek ay da şubattan kalan parayı mı göndericek yoksa hepsini mi gelecek aya bırakacak anlamadım.

Arkadaşlar şimdi benim bir sorum var. Şubat ayında full açık olan 2 kanalım vardı. Bu kanallar kazanç kesinleşmesinden önce bir 3 mart diğeri 7 mart tarihinde kapandı. Haliyle dashboard'a yansıyan kazançlarda kanallar topluluk kurallarından ötürü gittiğinden (Flagcılar sağolsun) terminated yazıyo. Mantık çerçevesinde bu kanalların şubat ödemesini mart ayında almam gerekiyor ancak terminated olduğundan ötürü ödemeler ertelenmiş görünüyor. Ertelenmesi gereken ödemelerin mart ayında olan kazançlar olması gerekmez mi ? Sonuçta mart ayında iken kanallar kapandı mart gelirlerinin ertelenmesi gerekir. Şubat ayı ödemelerinin ertelenmemesi gerekir.

Başına böyle bir durum gelen var mı ? Bunun hakkında bilgisi olup yardımcı olacak var mı ?

Not: Kanal gelirleri 4 haneli türk lirası.

hocam ben aynı şekilde kapanan bir kanalımın ödemesini 17sinde yani normal ödeme gününde aldım kalan ödemeyi 2 ay sonra aldım

hocam ben aynı şekilde kapanan bir kanalımın ödemesini 17sinde yani normal ödeme gününde aldım kalan ödemeyi 2 ay sonra aldım

Benim şimdi anladığım şubat ödemesini mart ayında alacağım kalan içindeki parayı ise 2 ay sonra değil mi ?

bu aralar paypal sınırlandırma gelen var mı? ödeme yöntemi değiştirme gününü kaçırmışım inşallah sorun olmaz.

bende öyle olmuştu ama bazı arkadaşlar ödemelerin tamamını 2 ay sonra almışlardı ... sizi de boşu boşuna ümitlendirmek istemem...

Gerçi ben quize durume açıklayan bir mail attım. Maalesef ki herhangi bir geri dönüş alamadım. Ama siz de haklısınız cidden ödemeyi ne zaman yapacakları belli olmuyor.

Aralık ayında kapanan 3 adet kanalım vardı. Ayrıca aralık ayına ait 1 kanalın da 2.34 kesinleşmiş geliri vardı.

Şubat ayının 6sında o 2 dolarlık kanalla birlikte bir kapanan kanalın ödemesini yaptılar. 2xx $ civarında bir ödeme. Kalan 7xx $ ödemeyi de ayın 28'inde aldım. İnş ödemeyi yaparlar. Ay sonu alacağım kapanan kanal ödemeleri ile birlikte 1xxx civarında bir dolar ödemem gelecek. Para elime geçerse mutlu olurum :D

benim kesinleşende de bir acayiplik var. 1258 dolar birikmişti. 2 kanal gitti teliften. onlar gidince geriye 700 küsür dolar kalıyo. ama ana sayfada kesinleşen para 8xx dolar.

arkadaşlar benim anlamadığım çok garip birşey var.Aynı dashboardda 3 kanalım var 1 tanesi kapandı 2 ay önce onun parası geçen ay yansımıştı.Yeni 5 gün önce eklediğim bi kanal günlük 20 dolara yakın para getiriyordu 100-150 dolar birikti o kanalda o yansımamış.Bide dün 14 dolar gösteriyodu kesinleşen bugün 9 yazıyo bu 100-150 dolar diğer ayamı devrediyo anlamadım gitti?

arkadaşlar benim anlamadığım çok garip birşey var.Aynı dashboardda 3 kanalım var 1 tanesi kapandı 2 ay önce onun parası geçen ay yansımıştı.Yeni 5 gün önce eklediğim bi kanal günlük 20 dolara yakın para getiriyordu 100-150 dolar birikti o kanalda o yansımamış.Bide dün 14 dolar gösteriyodu kesinleşen bugün 9 yazıyo bu 100-150 dolar diğer ayamı devrediyo anlamadım gitti?

Aynısı oldu banada geçen ayın ortasında açtığım kanalda xxx hane gözüküyor quiz dashboard da xx yansımış.Gelecek aya sarktı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yt analizden subat ayini secipte mi baktiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri