vaoww bu ay paraya para demiycez
kesinleşen rakam 4$ 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar konuya şimdilik sadece kesinleşenler yazsa da her mesajda hareket varmı diye konuya atlamasak?!''^+%&
Bende sadece 3 kanal yansımış.
kardeş senin şu kediyi gördükçe sinir oluyorum kaldırsan süper olucak![]()
Webmoney cüzdanda gözüküyor arkadaşlar. Bütün cüzdanlarım sıfırdı.3 5 dolar gelmeye başlamiş cüzdanlara 2 ve 3 hanelerde daha hareket yok.
Hatta 2 webmoney hesabım var ikisinde de ödeme gözüküyor.
,dashbordda mı kesinleşti acaba ??? benım dashbord boş
Bana ayin 10 da life da olup ocakda 5$ limitini gecemeyen kanallarin odemesi geldi sizinde ayni hesap olabilir life eski bakiyeleri temzleyp quize devrediyrWebmoney cüzdanda gözüküyor arkadaşlar. Bütün cüzdanlarım sıfırdı.3 5 dolar gelmeye başlamiş cüzdanlara 2 ve 3 hanelerde daha hareket yok.
Hatta 2 webmoney hesabım var ikisinde de ödeme gözüküyor.
Açıklama kısmına bak hocam 2015-02 yazıyor mu?İs yerindeyim ve fortinet kurulu olduğundan dashboardtan bakamıyorum.. life da 1 kanalım vardı. 3 cuzdanda odeme gozukuyor. Odeme tarihi bugun
kesinleşme olduda bune ya hata var galiba
YavaşDaha 50 knl yansımış 800 knl beklemede
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.