Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana tek haneli ödeme bile gelmedi webmoneyde hesapta bi sıkıntı yok quize giriyorum mar ayi tablosu yok sadece kesinleşme var, soru işaretine tıklayınca Açılıyor mu kimsede ödeme alanlarda arkadaslar ? Mar kısmındaki Şubat kısmındaki ödeme alan arkadaslar bilgi verebilir mi
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Bana tek haneli ödeme bile gelmedi webmoneyde hesapta bi sıkıntı yok quize giriyorum mar ayi tablosu yok sadece kesinleşme var, soru işaretine tıklayınca Açılıyor mu kimsede ödeme alanlarda arkadaslar ? Mar kısmındaki Şubat kısmındaki ödeme alan arkadaslar bilgi verebilir mi
Eyw [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] kardeşim anında cevabım ve her pm attığında dönüş Yaptığın icin.
Ödeme aldığın bir Kanalı'nda paneline bakabilir misin ? Mar kısmındaki hemen altındaki soru işaretine tıklayarak ödeme tablosu oluştumu oluşmadimi odeme alamadığında ise yine açılacak mı açılmayacak mı bende açılmıyor
Web money mi ?saat 16:30 da 4 haneli geldi toplam 5 kanal
Web money mi ?
hadi hayırlı olsun ödemeler başladı kontrol edin hesaplarıilk ödemeyi aldık devamı gelir inşallah
![]()
nerde kaldı bu şıngırtılar yahu ....
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Bana tek haneli ödeme bile gelmedi webmoneyde hesapta bi sıkıntı yok quize giriyorum mar ayi tablosu yok sadece kesinleşme var, soru işaretine tıklayınca Açılıyor mu kimsede ödeme alanlarda arkadaslar ? Mar kısmındaki Şubat kısmındaki ödeme alan arkadaslar bilgi verebilir mi
saat 16:30 da 4 haneli geldi toplam 5 kanal
Banka ödemesi almıştımÖdeme yöntemini son 2-3 hafta önce değiştirmişseniz bazen önceki ödeme hesabınıza göre gelebiliyor yani önceden paypal varsa sonra webmoney çevirmişseniz ödeme paypala geliyor... sonraki aylarda düzeliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.