QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar ben kapali acik kanal takip edemiyorum ki. Gondermedikleri uc bes odemem var. Wm de farkli cuzdanlara baglamistim tek tek. Simdi yapilmayan odemelerimi nasil neye göre talep etmeliyim?

benm de quiz halkbank yatmadı henüz.adsense hesaplarım yattı

---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:56 ----------

herkeste mi durum böyle?

Arkadaşlar ödeme yaptıklarında dashboardun mart kısmına işliyorlar. Yani bankayı boşa kontrol etmeyin. Önce oraya bakın. Eğer orada ödeme yaptıklarına dair bilgi girdilerse ondan sonra bankaya kalmıştır olay.

Yani bankayla ilgisi yok olayın. Quiz yollamadı paraları.

arkadaşlar 3ün 5 in hesabını yapmamak için web money le alın ödemeleri...
adamlar ilk önceliği wm ye veriyor.tıkır tıkırda geliyor...
az kesinti olacak diye sinir olmaya hiç gerek yok.

arkadaşlar 3ün 5 in hesabını yapmamak için web money le alın ödemeleri...
adamlar ilk önceliği wm ye veriyor.tıkır tıkırda geliyor...
az kesinti olacak diye sinir olmaya hiç gerek yok.

Katılıyorum. Şu ödemeleri alayım webmoney döneceğim tamamen.

Arkadaşlar ödeme yaptıklarında dashboardun mart kısmına işliyorlar. Yani bankayı boşa kontrol etmeyin. Önce oraya bakın. Eğer orada ödeme yaptıklarına dair bilgi girdilerse ondan sonra bankaya kalmıştır olay.

Yani bankayla ilgisi yok olayın. Quiz yollamadı paraları.

Hocam güzel diyorsun da, geçen ay para yattıktan sonra işlenmişti bende. Sağı solu belli olmuyor bunların.

Şimdi kontrol ettim de 4 hane life kanalı da ödememişler (enpara) ben onu da işbankasına bağladım sanıyordum.

Enpara 4 hane quiz kanalları ödemişler, life kanalı ödememişler. İsbankası da ödenmedi. %50 sini alabildik paramızın. Sınırlanan paypala bağlı kapanan kanallar cabası.. İnşallah bir an evvel ödemeye başlarlar

valla su zamanda bankaya alayimda 50 100 dolar kar yapayim diye dusunmek sacma, webmoney acik kanallar 17 sinde bitti bankalarin hala %50si odenmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri