QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar lütfen söyleyin 300 $ altı banka ödemesi alan oldumu (bu ay)

Paypala subat kazancını alamadık halen 250 dolar civarı neden acaba mail atıyoruz cevap vermiyorlar! Life geçte olsa 1 hafta içinde dönüyordu

Paypala subat kazancını alamadık halen 250 dolar civarı neden acaba mail atıyoruz cevap vermiyorlar! Life geçte olsa 1 hafta içinde dönüyordu

arkadaşlar belki gözünüzden kaçmıştır daha öncede söylemiştim tekrar söylemek istedim.

quize mail atıyorsunuz ya, bu maili uzun uzun yazmayın.

örnek yanlışı : temmuz kazancım ağustosta yapılmadı ödememi ne zaman yapacaksınız?
doğrusu : ödeme ne zaman yapılacak?

kendinizce translate yada süper ingilizceyle cümleyi kursanız bile karşınızdaki kişi ingilizce bilmek zorunda değil,oda translate üzerinden çeviri yapıp cevabı öyle yazacak olabilme ihtimalini unutmayın.

biliyorsunuz ki translate üzerinden 4/4 lük cümle çevirmeye kalksanızda abuk sabuk şeyler çıkıyor.

cevap alabilmeniz için benden ufak bir tavsiye... gerisi sizin bileceğiniz iş..
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] nin dediği gibi basit şekilde sorun daha çabuk yanıt alırsınız, maildede yanıtı bekleyin verdiklerinde yanıt tekrar onu cevaplayarak devam edin iletişimi koparmadan devam edin çözüm alıcaksınız, herkese bol kazançlar.

İşbank (quiz) ve enpara (life) hala gelen giden yok

Beyler bana açık kanlların ödemesi geldi.Kapalı olanların gelmedi daha.Ancak birşey dicem burda herkese.Benim kuveyttürk hesabım var.Görüyorum ki burda arkadaşlar parasını alırken 20,30 dolar kesinti ile alıyor banka yüzünden.en para bile 6,7 dolar alıyormuş.Arkadaşlar kuveyttürk hiç kesinti yapmadı bende ve anında doları tl ye çevirebiliyorsun.Kuveyttürk ü herkese tavsiye ederim.Eft havale hesap işletim ücreti hiçbirşey yok,faizsiz banka vs vs çok artı yönü.Tabi mobil bankacılık ve net bankacılığı da gayet güzel.
swift kesintisi olmuyor mu yani?
garanti 30 $ kesiyor.

Arkadaşlar hala webmoney açık kanal odemesi bekleyen var mı? Benim yapilmayan 1-2 kanalim var ve kapanan kanallarinda kazanci gelmedi hala. Hepsi ayrı dashboardlarda olduğu için hangi hesap yapildi yapilmadi onuda bilmiyorum çünkü takip etmiyordum. Ayrica kesinlesmelerden dolayi kanallari el alışkanlığı silmiş olabilirim. Benim durumumda olan var mı?

Aynı durum bende de var hocam yaklaşık 50 tane cüzdan var birden fazla kanalın bağlı olduğu cüzdanların ödemeleri yapıldı da diğerleri sanki eksik gibi geliyo kontrol etme imkanımda yok

Aynı durum bende de var hocam yaklaşık 50 tane cüzdan var birden fazla kanalın bağlı olduğu cüzdanların ödemeleri yapıldı da diğerleri sanki eksik gibi geliyo kontrol etme imkanımda yok

aynı şekilde bende 60 kadar cüzdan var banda oyle geliyor.

aynı şekilde bende 60 kadar cüzdan var banda oyle geliyor.

Ya hepsine aynı isim soyisimi adres bilgilerine kadar herşeyi aynı giriyorum geçenlerde bi arkadaşa olmuştu ismini unuttum mail atıp kanalları birleştirin toplu ödeme yapalım mı ne demişler öyle bi şey mi var acaba bende de

Iş bankası hesaba gelen parayı 15 günden erken çekersen 41 tl kesinti yapıyor bilginiz olsun.

16:29 itibariyle enpara hesapta :) laf kalabalığı yapanlara inat çatır çatır ödüyorlar :)

Bu ödemeler açık kanlların mı yoksa kapalı kanllarınmı?

ARalık ocak ödemelerimi ? onuda belirtirmisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri