QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] bankalar başlamış durum ne?

kapanan kanal banka odemesini hala bekliyorum

elektrik xxxxx geldi

not: elektriğin gelmesini banka ödemesinin gelmesinden daha cok bekledim :D

tl hesabına çekmeye çalışmadım ama life yetkililerinin daha önce söyledigine göre para geri onlara dönüyordu.quiz ile life aynı zaten.önce şubeye bi sor hocam yarın olmazsa quize mesaj atıcaksın mecburen.tl hesabı verdim diyede belirt tabi quize mesaj attıgında.o yüzden sorun olduysa hemen $ hesabı için iban isterler senden.

bankayı aradım hocam, dolar olduğu için gelmemiş,
webmoney açmaya çalışıyorum şimdi inş. bir aksilik olmaz.
teşekkür ederim tekrar.

Bugün türkiyenin kimi yerlerinde elektirk kesintisi yaşandı. Bu yüzden bankalara yatsa bile gecikme ihtimali olabilir diye düşünüyorum.

hocam bütün ay uğraştınız quiz kesinleşme günü gelmeden önce kapandı diyelim ne oluyor ödemeyi alabiliyor musunz yoksa o kadar uğraştığınız boşamı gidiyor.
mesela adsense veriyor ya quiz [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION]

hocam bütün ay uğraştınız quiz kesinleşme günü gelmeden önce kapandı diyelim ne oluyor ödemeyi alabiliyor musunz yoksa o kadar uğraştığınız boşamı gidiyor.
mesela adsense veriyor ya quiz @EliteMaster
60 gün sonra hesabına yatırıyor paranı, yatmayanı görmedim, istisnalar var mesela Quiz ödemeyi Paypala gönderdi, Paypal bu ara çok kıllık yaptı Quiz ödemelerinde oda Paypalın huylanmasından kaynaklı Quiz çalışılırken Banka yada Webmoney çalışılmalı, Banka ödeme sınırı 100$ , en mantıklı Webmoney duruyor..

60 gün sonra hesabına yatırıyor paranı, yatmayanı görmedim, istisnalar var mesela Quiz ödemeyi Paypala gönderdi, Paypal bu ara çok kıllık yaptı Quiz ödemelerinde oda Paypalın huylanmasından kaynaklı Quiz çalışılırken Banka yada Webmoney çalışılmalı, Banka ödeme sınırı 100$ , en mantıklı Webmoney duruyor..

sağolun hocam adsense gibi kazandığını büyük ihtimal alabiliyorsun yani anlaşılan (kesinleşme günü gelmese bile)

sağolun hocam adsense gibi kazandığını büyük ihtimal alabiliyorsun yani anlaşılan (kesinleşme günü gelmese bile)

Mesela şuanda kanalında 100$ var ve kanalın 15 Nisandan önce (yani kesınlesmeden önce) kapandı ... Bu parayı kanal kapandıktan 57 gün sonra yatırıyor yıne tanımladıgın ödeme yöntemıne ...
Zaten dashboardunda gorursun ve yatacagı tarıhı de gorebılırsın ...
Life & Quiz sıkıntı yok ikisi de böyle...!!!

Mesela şuanda kanalında 100$ var ve kanalın 15 Nisandan önce (yani kesınlesmeden önce) kapandı ... Bu parayı kanal kapandıktan 57 gün sonra yatırıyor yıne tanımladıgın ödeme yöntemıne ...
yoğunlukdan 57 günü aştı 60 yaptılar şu son dönem. :)

sağolun hocam aydınlattınız öğreniyoruz böyle böyle

Ne webmoney ne banka henüz kapanan kanallardan 1 kurus alamadım (aralık-ocak kapananları)

Cep telefonu ile gönderildi. Yazım hatası olabilir..

Ne webmoney ne banka henüz kapanan kanallardan 1 kurus alamadım (aralık-ocak kapananları)

Cep telefonu ile gönderildi. Yazım hatası olabilir..

bende aralık kapanan 5 kanalı alamadım henüz mail atıyorum url istiyo veriyorum başka cvp vermiyo bidaha mail atıyom endişeniz nedir diye cvp atıyolar :confused:

şuana kadar açık yada kapanan bekleyen ödemem kalmadı. İnşallah hepp böyle devam ederler. Quiz candır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri