banka niye başlamıyor hala
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
banka niye başlamıyor hala
tl hesabına çekmeye çalışmadım ama life yetkililerinin daha önce söyledigine göre para geri onlara dönüyordu.quiz ile life aynı zaten.önce şubeye bi sor hocam yarın olmazsa quize mesaj atıcaksın mecburen.tl hesabı verdim diyede belirt tabi quize mesaj attıgında.o yüzden sorun olduysa hemen $ hesabı için iban isterler senden.
60 gün sonra hesabına yatırıyor paranı, yatmayanı görmedim, istisnalar var mesela Quiz ödemeyi Paypala gönderdi, Paypal bu ara çok kıllık yaptı Quiz ödemelerinde oda Paypalın huylanmasından kaynaklı Quiz çalışılırken Banka yada Webmoney çalışılmalı, Banka ödeme sınırı 100$ , en mantıklı Webmoney duruyor..hocam bütün ay uğraştınız quiz kesinleşme günü gelmeden önce kapandı diyelim ne oluyor ödemeyi alabiliyor musunz yoksa o kadar uğraştığınız boşamı gidiyor.
mesela adsense veriyor ya quiz @EliteMaster
60 gün sonra hesabına yatırıyor paranı, yatmayanı görmedim, istisnalar var mesela Quiz ödemeyi Paypala gönderdi, Paypal bu ara çok kıllık yaptı Quiz ödemelerinde oda Paypalın huylanmasından kaynaklı Quiz çalışılırken Banka yada Webmoney çalışılmalı, Banka ödeme sınırı 100$ , en mantıklı Webmoney duruyor..
sağolun hocam adsense gibi kazandığını büyük ihtimal alabiliyorsun yani anlaşılan (kesinleşme günü gelmese bile)
yoğunlukdan 57 günü aştı 60 yaptılar şu son dönem.Mesela şuanda kanalında 100$ var ve kanalın 15 Nisandan önce (yani kesınlesmeden önce) kapandı ... Bu parayı kanal kapandıktan 57 gün sonra yatırıyor yıne tanımladıgın ödeme yöntemıne ...
Zaten dashboardunda gorursun ve yatacagı tarıhı de gorebılırsın ...
Life & Quiz sıkıntı yok ikisi de böyle...!!!
Mesela şuanda kanalında 100$ var ve kanalın 15 Nisandan önce (yani kesınlesmeden önce) kapandı ... Bu parayı kanal kapandıktan 57 gün sonra yatırıyor yıne tanımladıgın ödeme yöntemıne ...
Zaten dashboardunda gorursun ve yatacagı tarıhı de gorebılırsın ...
Life & Quiz sıkıntı yok ikisi de böyle...!!!
Ne webmoney ne banka henüz kapanan kanallardan 1 kurus alamadım (aralık-ocak kapananları)
Cep telefonu ile gönderildi. Yazım hatası olabilir..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.