QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar konu ile alakalı değil ama bu ay xxxx hane bir kesinleşme olacak yalnız ayın 8 inde ödeme yöntemini webmoney yaptım. ayın 10 undan once yapınca o ay geçerli oluyormuş sanırım. partnerliğe yeni geçtim sayılır. yalnız bana sözleşme gelmedi son imzaladığım paypaldı. ben bu ay webmoney hesabıma ödeme alır mıyım ?

Arkadaşlar konu ile alakalı değil ama bu ay xxxx hane bir kesinleşme olacak yalnız ayın 8 inde ödeme yöntemini webmoney yaptım. ayın 10 undan once yapınca o ay geçerli oluyormuş sanırım. partnerliğe yeni geçtim sayılır. yalnız bana sözleşme gelmedi son imzaladığım paypaldı. ben bu ay webmoney hesabıma ödeme alır mıyım ?

sözleşme sürekli gelen bişey degil,hatta hiç almayanlar var hocam.paypaldan webmoneye çevirdin diye sözleşme gelmez yani.10undan önce webmoney yaptıgın için webmoneye gönderirler paranı.

evet ayın 10 undan önce değiştirdiysen geçerlidir.
sözleşme şu ara kimseye gelmiyor sıkıntı yapma.
ödeme koşullarını saglıyorsa(5$)alırsın.

sözleşme sürekli gelen bişey degil,hatta hiç almayanlar var hocam.paypaldan webmoneye çevirdin diye sözleşme gelmez yani.10undan önce webmoney yaptıgın için webmoneye gönderirler paranı.

tamamdır hocam eyvallah sağolasın.

tamamdır hocam eyvallah sağolasın.

hocam sormusken acaba kapanan kanalın odemı yonetımını şuanda değiştirsek kabul edilirmi (27 nisanda ödeme alınacak)

Sözleşme kanalı partnere soktuktan 5 dakika sonra geliyor maile.. Dikkat edin iki mail geliyor bir tanesi yazıların arasında dashboarda giriş linki var ama aslında sözleşme o.. Hiç gelmediği bir zaman olmadı bende günde en az 2-3 kanal sokuyorum partnere.. Sadece mail değişti bir aydır öyle sanırım belki fazla da olabilir

Son düzenleme:
Sözleşme kanalı partnere soktuktan 5 dakika sonra geliyor maile.. Dikkat edin iki mail geliyor bir tanesi dashboarda giriş linki gibi ama aslında sözleşme o.. Hiç gelmediği bir zaman olmadı bende günde en az 2-3 kanal sokuyorum partnere.. Sadece mail değişti bir aydır öyle sanırım belki fazla da olabilir

hemşerim sana ayrıcalık yapıyorlar ozaman.eskiden imzalamak için sözleşme tektükte olsa gelirdi şu aralar bagladıgım hiç bir kanala imza için sözleşme göndermediler.

hocam sormusken acaba kapanan kanalın odemı yonetımını şuanda değiştirsek kabul edilirmi (27 nisanda ödeme alınacak)

evet hocam,geçen ay bende öyle yaptım.kanal kapalıydı,panele girip paypaldan webmoneye çevirdim yöntemi.ödeme webmoney hesabına yapıldı.

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:44 ----------

Sözleşme kanalı partnere soktuktan 5 dakika sonra geliyor maile.. Dikkat edin iki mail geliyor bir tanesi dashboarda giriş linki gibi ama aslında sözleşme o.. Hiç gelmediği bir zaman olmadı bende günde en az 2-3 kanal sokuyorum partnere.. Sadece mail değişti bir aydır öyle sanırım belki fazla da olabilir

aynen bendede öyle hocam.bi kanalı bagladıgımda 3-5dk gmailda bekliyorum ki sözleşmeyi halletmeden çıkmayayım diye.

hemşerim sana ayrıcalık yapıyorlar ozaman.eskiden imzalamak için sözleşme tektükte olsa gelirdi şu aralar bagladıgım hiç bir kanala imza için sözleşme göndermediler.
Artık imzalamıyorsunuz hocam life ta olduğu gibi ben Quizle bir iki aydır çalışıyorum. Quiz dashboard üzerinde çıkıyor sözleşme Sadece bir tık koyuyorsunuz en alta submit deyince işlem tamamdır :)

Son düzenleme:
evet hocam,geçen ay bende öyle yaptım.kanal kapalıydı,panele girip paypaldan webmoneye çevirdim yöntemi.ödeme webmoney hesabına yapıldı.

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:44 ----------

aynen bendede öyle hocam.bi kanalı bagladıgımda 3-5dk gmailda bekliyorum ki sözleşmeyi halletmeden çıkmayayım diye.

sagolasın hocam cok dusunduren bır soruydu benım ıcın :)

Beyler ben 2aydir hic sozlesme falan tiklamiyorum gunde 6kanal bas gec yapiyorum yani sozlesmeye tiklamak sartmiydi burda gerek yok diyenler vardi aboo 100kanala nasil girip sozlesmelerini imzalarim teker teker :( hani sart degildi

Beyler ben 2aydir hic sozlesme falan tiklamiyorum gunde 6kanal bas gec yapiyorum yani sozlesmeye tiklamak sartmiydi burda gerek yok diyenler vardi aboo 100kanala nasil girip sozlesmelerini imzalarim teker teker :( hani sart degildi

1 tane kanala sözleşme imzaladım başka sözleşmede gelmedi zaten korkmana gerek yok

Benim butun dashboard dediklerin farkli girip teker teker imzalicaz sanirim
Ne imzalaması boşver. Hergün kanal sokarım gelen sözleşmeye girip bakmam bile, ödemeye etkisi yok çünkü tıkır tıkır ödüyorlar. Boşa uğraşma, ama yinede sen bilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri