fatihbaz
Süper Moderatör
banada bi ödeme gelmiş 9 saat önce ama sizler gibi benimde hiçbi fikrim yok ne ödemesi oldugu konusunda 
May-December 2014 Payment
May-December 2014 Payment
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayret mart kazançları konusu açılmadı hala![]()
Hemen açalım![]()
açık konu kilitli
Merhaba Arkadaşlar,
bir sorum var. Tek dashboard varken kanal ekle dediğimiz zamanda mevcut ödeme seçeneği korunsun mu diye soruyor bizde evet diyoruz. Fakat yanlışlıkla ana kanala galiba en başda banka girmemiş olabilirim. Fakat benim tek dashboardum var. şimdi ekli olan kanalların hangi ödeme yöntemiyle ödeneceğini nasıl görebilirim? Bir kısmına yes yerine no seçmişde olabilirim. Kanalların ödeme şekillerine bakmam için tek tek quizde ana kanal haricinde o kanallarla mı giriş yapıp dashboarda bakmam gerekiyor?
Partnere eklediğim kanalın sözleşmesi gelmedi sözleşme istemek için nereye msj atıyoruz + sözleşme geldikten sonra 35 k görüntülemenin parasını öderlermi
152 abone
35.045 görüntüleme
Katıldığı tarih: 23 Oca 2015
Partnere eklediğim kanalın sözleşmesi gelmedi sözleşme istemek için nereye msj atıyoruz + sözleşme geldikten sonra 35 k görüntülemenin parasını öderlermi
152 abone
35.045 görüntüleme
Quizde yaklaşık 4-5 aydır sözleşme gelmiyor.. Sözleşme tek taraflı Quiz tarafından imzalanıyor ve Quize girmiş sayılıyorsun zaten.. dashboardda kanalın statüsünde signed yazıyorsa sorun yok demektir
Ayrı dashboard olunca gelmesi gerekiyor ama eski dashboardlara ekleyince gelmiyor sözleşme.
sözleşme gelmediyse [email protected] yada sitesinde contract kısmından yazın
signed yazıyor ama kazanç 0 olarak gözüküyor bir msj atayım ben
2 ay öce aynı dasboarda eklediğim farklı hesaptaki kanallara sözleşme geliyordu şuan bilmiyorum bende artık her kanal için tek dasboard kullanıyorum dün eklediğim kanalın sözleşmesi geldi mesela
Ayrı dashboard olunca gelmesi gerekiyor ama eski dashboardlara ekleyince gelmiyor sözleşme.
152 abone
35.045 görüntüleme
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.