QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad Sen Ayrıcalıklı mısın? Bize Neden Mail Göndermiyor Bu Meretler? :)

valla bilemiyorum hocam,hem life hem quizdeki kanalların hepsine paypalda olsa webmoney de olsa ödendi bilgisi geliyor :)

Sağ ol hocam öyle bir şeydir muhtemelen ama kanal adları yazmıyor kapandıkları için de urlden de kontrol edemiyorum öyle bir sıkıntı oldu yani.

mailda url veriyorlar fakat anlaşılan sen kanalların kaydını pek düzgün tutmuyorsun hocam :) benim geçen yıl kapanan kanalların dahi tüm bilgileri kayıtlı duruyor bende :p

halkbankası müşteri hizmetleri komedi hocam resmen, aradım bi bayan cıktı anlattım durumu nasıl çözebilirim diye sordum bilmiyorum dedi.

eft nin gelip gelmedigine bile bakamıyoruz dedi. sadece hsabınızda varsa bilgi verebilirim dedi.

ben de enparayı ekledim ama geç kaldık. ödeme ne olacak mechul valla

bana ödeme gelmişti fakat doalr hesabım olmadığı için eft bankada bekletilmiş.bankayı aradım evet ödeme gelmiş dedi bankaya gelip alabilirsnz dedi bankaya gittim ve dolar hesabımı da internet şubesinden açıp parayı hesaba yatırdılar(halkbank)

beyler tuhaf birşey oldu.benim 7xx şeklinde kapanan kanalımın ödemesi vardı kuveyttürk banka hesabıma.Hala ödeme gelmedi.Az önce baktım 13x şeklinde bir ödeme gelmiş quizden.Bu ödeme niye geldi anlamadım.Açıklamada kanal adı da yazmıyor tuhaf doğrusu?

bana ödeme gelmişti fakat doalr hesabım olmadığı için eft bankada bekletilmiş.bankayı aradım evet ödeme gelmiş dedi bankaya gelip alabilirsnz dedi bankaya gittim ve dolar hesabımı da internet şubesinden açıp parayı hesaba yatırdılar(halkbank)

kardeşim çok sağolasın. aynen dediğin gibi olmuş. bankaya giderek paramı aldım.

dolar hesabı da actırdım. bundan sonra aynı şekilde doalr hesabını versem ödemeleri sorunsuz alırmıyım acaba? sen hala halkbankı mı kullanıyorsun? bide kesinti yapmadılar galiba. türk lirası olarak hesabınıza alırsanız sorun olmuyor dediler

Bu nası bir partner anlamadım gitti ocak kapanan kanalın parasını halen alamadım.

dün topluluktan kanalım kapanmış itiraz ettirip bugün açtırdım. şimdi bu ay ödeme gelmez mi ?

ek olarak tek topluluk ihlali hala duruyor, partnerden atma gibi bir durum olur mu ?

Ödeme yöntemini değiştirdiyseniz kontrol edin beyler.Mesela paypal yerine webmoney yaptıysanız oraya gelmiş olabilir.

webmoney kapanan kanal ödemesi bekleyen var mı?

MART

2015-03-29. 1816.58 USD will be made on

Channel:
UCygQk8JN-Id4hOI1NpTeWAw,
UCqqNWBoOvELykfdExXpBsiA,
UC9L7fALC5l1hHlGNeSWHKtg,
UCB5FMWbjIqSL9p-7TrJ0u0g,
UCoo0JXU0WMLG2vZ3ig_AyDQ,
UCiBEhybbMPlRX9Lw8OdK7lA,
UC-ElpyU9MGqQPEs02leDllA
bana boyle bir mail gelmişti fakat 800 usd eksik gönderdiler.
böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mı ?
yada ne yapmam gerekiyor bilen yardımcı olabilecek var mı ?

MART

2015-03-29. 1816.58 USD will be made on

Channel:
UCygQk8JN-Id4hOI1NpTeWAw,
UCqqNWBoOvELykfdExXpBsiA,
UC9L7fALC5l1hHlGNeSWHKtg,
UCB5FMWbjIqSL9p-7TrJ0u0g,
UCoo0JXU0WMLG2vZ3ig_AyDQ,
UCiBEhybbMPlRX9Lw8OdK7lA,
UC-ElpyU9MGqQPEs02leDllA
bana boyle bir mail gelmişti fakat 800 usd eksik gönderdiler.
böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mı ?
yada ne yapmam gerekiyor bilen yardımcı olabilecek var mı ?

Dashboard'a baktın mı hocam. Belki o 800 $ ileriki tarihe ertelenmiş. Eğer öyle değilse mail atıp durumu bildirmen iyi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri