QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banada bi ödeme gelmiş 9 saat önce ama sizler gibi benimde hiçbi fikrim yok ne ödemesi oldugu konusunda :D

May-December 2014 Payment

Bana bir ödeme göndermişler may-december 2014 diye açıklama yazmışlar, çok enteresan...

Geçen ay ayın 11'inde kesinleşme olmadı mı niye o başlık kilitli hala?

Merhaba Arkadaşlar,

bir sorum var. Tek dashboard varken kanal ekle dediğimiz zamanda mevcut ödeme seçeneği korunsun mu diye soruyor bizde evet diyoruz. Fakat yanlışlıkla ana kanala galiba en başda banka girmemiş olabilirim. Fakat benim tek dashboardum var. şimdi ekli olan kanalların hangi ödeme yöntemiyle ödeneceğini nasıl görebilirim? Bir kısmına yes yerine no seçmişde olabilirim. Kanalların ödeme şekillerine bakmam için tek tek quizde ana kanal haricinde o kanallarla mı giriş yapıp dashboarda bakmam gerekiyor?

Merhaba Arkadaşlar,

bir sorum var. Tek dashboard varken kanal ekle dediğimiz zamanda mevcut ödeme seçeneği korunsun mu diye soruyor bizde evet diyoruz. Fakat yanlışlıkla ana kanala galiba en başda banka girmemiş olabilirim. Fakat benim tek dashboardum var. şimdi ekli olan kanalların hangi ödeme yöntemiyle ödeneceğini nasıl görebilirim? Bir kısmına yes yerine no seçmişde olabilirim. Kanalların ödeme şekillerine bakmam için tek tek quizde ana kanal haricinde o kanallarla mı giriş yapıp dashboarda bakmam gerekiyor?

aynı dashboarddakileri zaten o dashboarddan görürsün hocam, tek tek ayrı olanlara da mecbur tek tek girip bakmalısın.. ben birleştirme yerine baya zamanımı ayırdım ve ödeme yöntemlerini tek tek değiştirdim webmoney olarak

Partnere eklediğim kanalın sözleşmesi gelmedi sözleşme istemek için nereye msj atıyoruz + sözleşme geldikten sonra 35 k görüntülemenin parasını öderlermi
152 abone
35.045 görüntüleme
Katıldığı tarih: 23 Oca 2015

Partnere eklediğim kanalın sözleşmesi gelmedi sözleşme istemek için nereye msj atıyoruz + sözleşme geldikten sonra 35 k görüntülemenin parasını öderlermi
152 abone
35.045 görüntüleme

Quizde yaklaşık 4-5 aydır sözleşme gelmiyor.. Sözleşme tek taraflı Quiz tarafından imzalanıyor ve Quize girmiş sayılıyorsun zaten.. dashboardda kanalın statüsünde signed yazıyorsa sorun yok demektir

152 abone
35.045 görüntüleme

Ayrı dashboard olunca gelmesi gerekiyor ama eski dashboardlara ekleyince gelmiyor sözleşme.

sözleşme gelmediyse [email protected] yada sitesinde contract kısmından yazın

Quizde yaklaşık 4-5 aydır sözleşme gelmiyor.. Sözleşme tek taraflı Quiz tarafından imzalanıyor ve Quize girmiş sayılıyorsun zaten.. dashboardda kanalın statüsünde signed yazıyorsa sorun yok demektir

signed yazıyor ama kazanç 0 olarak gözüküyor bir msj atayım ben

Ayrı dashboard olunca gelmesi gerekiyor ama eski dashboardlara ekleyince gelmiyor sözleşme.

2 ay öce aynı dasboarda eklediğim farklı hesaptaki kanallara sözleşme geliyordu şuan bilmiyorum bende artık her kanal için tek dasboard kullanıyorum dün eklediğim kanalın sözleşmesi geldi mesela

signed yazıyor ama kazanç 0 olarak gözüküyor bir msj atayım ben

2 ay öce aynı dasboarda eklediğim farklı hesaptaki kanallara sözleşme geliyordu şuan bilmiyorum bende artık her kanal için tek dasboard kullanıyorum dün eklediğim kanalın sözleşmesi geldi mesela

dur daha kesinleşmeler olmadı ayın 15 ine kadar kesinleşecek ondan sonra orada kazanç yazacak

Daha ytye başlayalı 2ay oluyor, en baştan quizle çalışmaya başladım ve imza falan yok quizde.(ilk kanaldada sonradan eklemelerde de) Onlar panelde signed pdf diye bi link koyuyorlar sadece.. İmza olayı daha eskidenmiş.

152 abone
35.045 görüntüleme

Söylediğim gibi sözleşme gelmiyor artık ve quize eklediğin tarihten sonrasını alırsın sadece, öncesi 0.

quizde sözleşme tamamen kalktı diyen arkadaşların bahsettigi pdf olarak gelen sözleşmenin imzalanıp geri gönderilmesiydi sanırım ve o şekilde sözleşme kalmadı heralde ama ayrı ayrı panellerden eklenen kanallarda bi çeşit sözleşme geliyor.quiz sana sözleşme gönderdi diye mail geliyor,mail içinde sözleşmenin linki var.siteye girdiginde altta sözleşmeyi kabul ettigini gösteren bi onay var,onu yapıp gönderiyorsun.panelden add new channel diyerek eklenen kanallarda ise bu da yok galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri