Quizgroup tamamen zarar

Quizden paramızı aldık saolsunlar, ama quize soktuğum kanal 1 hafta dayanmıyor 1 toplulukta kapanıyor, adsensede daha giden olmadı tek toplulukta. Tesadüfdür mü?

Quize benden yana hakkım helal olsun. Quize geçtim geçeli para kazanabiliyorum.

şu fani dünyada müthiş giden neredeyse herşey tökezler veya bir sıkıntı çıkar ve bu kadar istikrarlı olamaz.. bu tabuyu Quiz yıktı resmen nazar değmesin resmen google ile aramızdaki spam bağını kurmuş ve yasallaştırarak rahatça para kazanmamızı sağlıyor :) daha önce de söylemiştim bir çaylarını içmeye rusyaya gidecem :)

tamam adsense çalışmasına çalışta, adamlar paranın üstüne yattıklarında anlarsın adsenseyi:) onun için her ikisinide çalışmak en mantıklısı. ayrıca quizde kimsenin parası bugüne kadar kalmadı. adamlar kapanan kanalların parasını bile ödüyorlar. daha ne olsun. Allah nazardan saklasın.

adsensede kazanç çok ama risk de çok..
quizde (diğer partnerlere oranla) risk az haliyle kazançta adsenseden az..

en azından kapanan kanalların parasını ödüyor adamlar (quiz)..
diğer partnerler gibi laf cambazlığı yapıp "google öderse öderiz" diye geçiştirmiyorlar (örn: mn)

Saçma bence adsense ye 3 kanal bağlamk bile riskli, herhangi birinin para kazanması giderse ne olcak? bütün diğer kanlların çöp. Kaldıki 100 kanala kadar çalışanar ne yapsın? 1 tanesi patlarsa dierleri de gider. Ünelm derdi yok bişey yok, açıyorsun kanalı bağlıyorsun quiz e, paranı alıp alamama derdi yok. Adsense de kesinleşti- kesnileşmedi -işleme girdi giemedi-banlandı banlanmadı stresi adamı öldürür. Ha 1-2 kanal ile çalışyorsan özgünsen adsense iyidir. Ama formun çoğu böyle çalışmadığından en uygun seçenek partnerlik bu yüzden herkes övüyor.

adsenseyle kıyaslanmaz bıle ama adsensede toplu kapanma ve unlem var

Quiz'in tercih edilmesinin sebebi kapanan kanallara ödeme yapması. Yüzde 30 kesse bile içeride paranız kalmıyor. Adsense'de kapanan kanallara ödeme alabiliyorsunuz ancak Adsense'nizi sıkıntıya atıyorsunuz. Ya Adsense'niz patlarsa nolacak? 3 ay pin mi bekleyeceksiniz?

Kazandığın parayı adsenseye göre değilde. Asgari ücrete göre değerlendir istersen ?. Şükretmeyi bilmiyoruz milletçe.

quiz den böyle birşey beklmezdiim :s Şaka şaka eğer adsense göre kazandırma oranı düşükse bile garanti ve zamanında ödemesi ile bu eksiğini fazlasıyla gideriyor zaten. Quize devam

Adsense riskli işte bro, ama şu son bankayı ödemediği için quize darıldım:confused:
nisan kazançlarında 3 haneli ödemesi çıkması gereken kanalın dashabordu ayrılmıştı ve kazançta 0 gösteriyodu mail attm adamlara en kısa zamanda incelicez dediler mayıs 18 de normal zaman ödemesini almştm 30 unda da kapanan kanal ödemeleriyle beraber dashabordu ayrılan kanalın parasınıda göndermişlerdi :D kısaca quiz adamdır :D

Hocam plandığımız gibi Quizgroup kötüleyip herkesi ondan uzaklaştıracağız sonra açacaz kanalı vuracağız paranın gözüne :)

İşleme girmediği gün tanıştım Quizgroup ile ne ünlem derdi var ne işeleme girdi girmedi 15 inde açık kanal 30 kapalı kanalın parası alırım daha ne olsun...

arkadaş adsense ninde kesinti yaptığını bilmiyor sanırım

Adsense tabiki daha iyidir yuklersin orjinal icerigi kafan rahat olur...
Quiz spam isidir.. Simdi biri cikar derki ben cok iyi adsense spam yapiyorum su kadar aydirda aliyorum tikir tikir.
Quiz %30 kesiyor dogru ama benim gibi calisanlar icin quiz olmasa bu kadar kazanamayiz.

Quiz 200 abone olayını yapsında görürsün sen quiz zararmı kar :( %50 kesinti yapsın yine paşalar giib bağlarsın artık quize laf sokmayı bırakın.
Quiz candır ama bugün canımı sıktı 200 abone olayı doğruysa :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri