QuizGroup Tek Dashboard Üzerinde Toplama

Başka December kazancı görünen var mı arkadaşlar ? :) yada [MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam, quiz de üst limite mi ulaştınız, diğer aya sarktıda da onlar mı gözüküyor ?

Yok üst limit falan yok. Geçen ayın ödemesi tamam eyvallah doğru şekilde gözüküyor ama birde December kazancı gözüküyor. Anladım gitti. :) Sanırım güncel şekilde kazançları aktaracaklar panele. Yada hata yaptılar.. Ben bir resim atıyım..

Şimdi Novermber ve diğer önceki aylarda kazandıklarım zaten aynı gözüküyor. Birde Decembere tıkladığımda bir kazanç var o gözüküyor. Aynen resimdeki gibi.. Anlamadım gitti. Neyin nesi bu 65$
BRD0zD.jpg

Son düzenleme:
Yokmu ingilizcesi/ruscasi akici dilde olan bir arkadas? Bizlere metni cevirsin hep birlikte atalim.

rusca yazmak gerek bence,quizdeki elemanların ingilizcesi kıt hocam yada inadına alakasız mesaj atıyorlar :p mesela lifedakilerde rus,onlarla sorunsuz anlaşıyoruz fakat quize attıgınız mesajla aldıgınız cevap arasında bagzen daglar kadar fark oluyor.bu gün günlerden ne diye hem life hem quize mesaj atsan life bugün cuma abicim diyosa quizdekiler hiç sorma birader bende çok kaçırmışım dün gece diyor :) dün hem quize hem life a mesaj attım panelle ilgili işte sadece google hesabıyla girmeyelim,k.adı ve şifrede ekleyin filan diye anlattım durumu.quizdeki bana paneliniz var attık kanallarınızı tek bi yerde toplayabilirsiniz diye geri dönüş yaptı,life daki ne sorduysam ona cevap verdi :) life panelide birebir aynı olucakmış quizle ama istegimi konuyla ilgili arkadaşa ilettigini söyledi.

rusca yazmak gerek bence,quizdeki elemanların ingilizcesi kıt hocam yada inadına alakasız mesaj atıyorlar :p mesela lifedakilerde rus,onlarla sorunsuz anlaşıyoruz fakat quize attıgınız mesajla aldıgınız cevap arasında bagzen daglar kadar fark oluyor.bu gün günlerden ne diye hem life hem quize mesaj atsan life bugün cuma abicim diyosa quizdekiler hiç sorma birader bende çok kaçırmışım dün gece diyor :) dün hem quize hem life a mesaj attım panelle ilgili işte sadece google hesabıyla girmeyelim,k.adı ve şifrede ekleyin filan diye anlattım durumu.quizdeki bana paneliniz var attık kanallarınızı tek bi yerde toplayabilirsiniz diye geri dönüş yaptı,life daki ne sorduysam ona cevap verdi :) life panelide birebir aynı olucakmış quizle ama istegimi konuyla ilgili arkadaşa ilettigini söyledi.

Bakalim bekliyoruz. Dünden beri bu yüzden partnere Kanal eklemiyorum :) Umarim kisa sürede yazdiginiz mesaj olumlu sonuclanir.

Ben ingilizcemin kötü olduğunu sanırdım. Bunların yanında profesyonel sayılırım.. Adamların ingilizcesi berbat..

Ben ingilizcemin kötü olduğunu sanırdım. Bunların yanında profesyonel sayılırım.. Adamların ingilizcesi berbat..

Aynisi bizdede gecerli üstad :) Sahsen meslek lisesi mezunuyum, 2000 yilindan öncesi icin söylüyorum: Ingilizceyi sadece what do you do, yatti uyudu olarak ögretiyorlardi :) Bizde böyleyse ruslarda hic kusur bulmuyorum. Bu tarz Firmalarin ingilizce bilen birini calistirmalari gerekiyor ya da ögrenmeleri :)

Ayrıca sımdı baktım 100 yakın kanalım vardı quızde bır mail ile giriş yaptım ve 18 kanal gozukuyor onda yavas yavas mı toplayacaklar hepsini

Dashboardlar birleşince güzel oldu yaa kanalın biriyle giriş yapıp ödeme yöntemini banka olarak değiştirdim hepsi banka ödemesine döndü paypaldan kurtulduk ayrıca bugün 2 haneli yarın 3 haneli derdide bittti tek seferde parayı yolluycak bankaya olup biticek teşekkürler quiz böyle devam

Dashboardlar birleşince güzel oldu yaa kanalın biriyle giriş yapıp ödeme yöntemini banka olarak değiştirdim hepsi banka ödemesine döndü paypaldan kurtulduk ayrıca bugün 2 haneli yarın 3 haneli derdide bittti tek seferde parayı yolluycak bankaya olup biticek teşekkürler quiz böyle devam

Güzel mi oldu kötü mü ilerleyen zamanlarda göreceğiz onu :)

Bu arada profile girince ana hesabı seçmek zorunda mıyım arkadaş seçmiyorum :) zorla mı :)

Güzel mi oldu kötü mü ilerleyen zamanlarda göreceğiz onu :)

Bu arada profile girince ana hesabı seçmek zorunda mıyım arkadaş seçmiyorum :) zorla mı :)

onu bide ben secebilsem hocam isaretledim bi kanalı ama secemedim nasıl oluyo butonu hala göremedimm

Banka ödemesi için 1k kazanç olması gerekmiyor mu hacı :)

Arkadaşlar şu konuda artık endişe etmeyiniz;
Sürekli aynı kanala girip bu kanal üzerinden add new channel yaparak yeni bir sürü kanal ekleyeceğimiz için IP ve çerezden dolayı kanallar kapanır mı veya adsense gibi biri kapanınca veya para kazan gidince birbirlerini etkiler mi diye düşüncelere aldanmayın.. Böyle bir şey yok bir kaç arkadaş sadece endişesini dile getirdi ve konu telaşa döndü..

Seri işlem yapmadığınız sürece bu normal video yüklemeler için de geçerlidir ne IP resetlemeye ne de çerez silmeye gerek vardır. Zaten VDS çalışanlar IP değişmeden yüzlerce kanal çalışıyordu..

Sadece dikkat etmeniz gereken seri şekilde kanal eklemeyiniz yavaş yavaş insan gibi yapın :)

Bu sistemin amacı Quiz'in yaklaşık 49 bin bağlı kanalı bulunmaktadır.. Ve her kanala ayrı para ödüyordu ve bu 49.000 işlem demekti.. Şimdi bu kanalları birleştirince en fazla 5.000 paypala ödeme yapacak ve inanılmaz iş yükü azalacak.. Bu hem bizim için hem de onlar için olması gereken bir şeydi.. Adamlar 5 dolar ödemek için uğraşmayacak artık kısacası..

Dediğim gibi temkinli olmak isteyen çerez ve IP siler öyle yapar işlemlerini ama en büyük tavsiyem yükleme yaptıkça kanallarla çalışmaya başladıkça add new channel yapın.. yani yavaş yavaş işlem yapın bir anda 10 tane kanal eklemeyin :) kolay gelsin.. hayırlı cumalar

Son düzenleme:
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam doğru şeyler söylemiş katılıyorum bende.

birde önerim var, kanal satan arkadaşlardan kanal alırken quize bağlanmamış şekilde ve son 28 günde 1000 izlenim almış ve 10 adet aboneye sahip olan yani quize giriş için bütün gereksinimleri hazır hale getirmiş ama quize sokmamış şekilde teslim almanız sizin açınızdan daha iyi olur. panelinize girip add new channel diyerek kanalı direk kendi dashboard unuza bağlayıp kafanızda oluşabilecek soru işaretlerinden de kurtulmuş olursunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri