QuizGroup Tek Dashboard Üzerinde Toplama

ben de az önce bir tane bağladım, problem çıkmadı. zaten 3 tane kanalım var bağladığım. önceki ikisi aynı paypal olmasına rağmen ilk bağladığım kanalla giriş yaptığım dashboardda ikinci bağladığım görünmüyordu ama bu ikinci kanala normal giriş yaptığımda quize bağlı görünüyor.quizin sitesinden log in dediğimde de tek kendisinin olduğu bir dashboardda çıkıyor.şimdi bu az önce bağladığımı ise ilk bağladığım kanala girip add new diyerek yaptım. onun da ödeme yöntemi aynı, o da ilk bağladığım kanalın dashboardunda gözüküyor normal bir şekilde. ama o ikinci bağladığım yok ve bütün bu üç kanalın da paypalı aynı. biraz karışık gibi oldu :) aslında ilk başta bağlanabildiğini yazacaktım.

5 dk önce bağladım paypal kabul etmemişti webmoney bağladım tabi aynı hesap no moneyde kabul etmiyor yeni hesap açıp bağladım kabul etti onay verdi dashboard a girip şifre koydum bile...

Bu şifre koyma mevzusu nedir nasıl yapılıyor hocam ?

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------

ben de az önce bir tane bağladım, problem çıkmadı. zaten 3 tane kanalım var bağladığım. önceki ikisi aynı paypal olmasına rağmen ilk bağladığım kanalla giriş yaptığım dashboardda ikinci bağladığım görünmüyordu ama bu ikinci kanala normal giriş yaptığımda quize bağlı görünüyor.quizin sitesinden log in dediğimde de tek kendisinin olduğu bir dashboardda çıkıyor.şimdi bu az önce bağladığımı ise ilk bağladığım kanala girip add new diyerek yaptım. onun da ödeme yöntemi aynı, o da ilk bağladığım kanalın dashboardunda gözüküyor normal bir şekilde. ama o ikinci bağladığım yok ve bütün bu üç kanalın da paypalı aynı. biraz karışık gibi oldu :) aslında ilk başta bağlanabildiğini yazacaktım.

Siz mevcut dahsboard üzerinden yeni kanal baglıyorsunuz bu oluyor evet ama biz yeni bir ödeme şekli ile yeni bir panel için diyoruz benim şahsen kabul etmiyor.

Bu şifre koyma mevzusu nedir nasıl yapılıyor hocam ?

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------

Siz mevcut dahsboard üzerinden yeni kanal baglıyorsunuz bu oluyor evet ama biz yeni bir ödeme şekli ile yeni bir panel için diyoruz benim şahsen kabul etmiyor.

vQp8Mp.png

Profile Security den şifre koyabilirsiniz

Dashboardlar birlesmisti tekrar ayrılmıs neden acaba bilen var mı ? yada herkeste duurum aynı mı böyle düzelteyim..

Dashboardlar birlesmisti tekrar ayrılmıs neden acaba bilen var mı ? yada herkeste duurum aynı mı böyle düzelteyim..

çok kısa bi süre birleşik kaldı zaten, ocağın sonunda tekrar birleştirilecek diye bişey okudum yanılıyor olabilirim

Arkadaşlar uzun zamandır yoktum, kanallarım Dashboard kendi otomatik toplanmıştı , şimdi bakıyorum kanalarım toplu değil, quiz yeni bir güncelleme mi getirdi. ne yapmalıyım?

Arkadaşlar uzun zamandır yoktum, kanallarım Dashboard kendi otomatik toplanmıştı , şimdi bakıyorum kanalarım toplu değil, quiz yeni bir güncelleme mi getirdi. ne yapmalıyım?

Bu ayın sonunda tekrar toplancak diyolar şimdilik quizin tatilinin bitmesini bekliyoz.

Beyler kanalım çalındı, quizdeydi dashboar'da nasıl erişebilirim?

Suan bagladigimiz kanallarin obur kanallarla baglantisi yok degilmi okudugumdan bunu anladim ben dogrumu arkaddaslar?

arkadaşlar kriterlerim tutuyor ama uymuyor diyor bu sorun daha düzelmedimi acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri