Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hala kanallari parça parça ayrı dashboarda olan varmi benim gibi ?
26
kendiliğinden koyuyo bende bilmiyorum onaysızken böyle değildimerak ediyom yazdıgın her mesajın sonunda niye sayı var ?
Bende merk ediyorum kimse cvplamamisArkadaslar ayni dashboard'daki kanallarin odemesi tek bir parca halinde mi geliyor?
Her birisi ayri ayri gelirse bir suru komisyon odemis oluruz.
Arkadaslar ayni dashboard'daki kanallarin odemesi tek bir parca halinde mi geliyor?
Her birisi ayri ayri gelirse bir suru komisyon odemis oluruz.
Bende merk ediyorum kimse cvplamamis
Anladm tesk ederimarkadaşlar aynı veya ayrı fark etmeksizin dashboarda girdiğiniz banka bilgileri baz alınarak kanallarınıza ödeme tek seferde yapılmaktadır...yani 1 dashboardda 10 kanalınızda olsa, ayrı ayrı banka bilgileri girilmiş 10 ayrı dashboardda olsa tek seferde gönderiliyor... nadir bir şekilde 2 parçada gönderilebiliyor oda kapanan kanal vs varsa.
arkadaşlar aynı veya ayrı fark etmeksizin dashboarda girdiğiniz banka bilgileri baz alınarak kanallarınıza ödeme tek seferde yapılmaktadır...yani 1 dashboardda 10 kanalınızda olsa, ayrı ayrı banka bilgileri girilmiş 10 ayrı dashboardda olsa tek seferde gönderiliyor... nadir bir şekilde 2 parçada gönderilebiliyor oda kapanan kanal vs varsa.
Quize mail atacağım kanalları bir araya toplamak için ama bir metin var mıdır ? İngilizcem yokta.
Maille kabul etmiyorlar support ran göndermek gerekiyor ben Translate üzerinden XXX paypalima bağlı aşağıdaki kanalları lütfen tek dashboarda birleştirin yazdım. Onu da bir tane kanaldan gönderdim
mobil mesaj
Support'tan kastin nedir, skype mi?
Quize mail atacağım kanalları bir araya toplamak için ama bir metin var mıdır ? İngilizcem yokta.
Ben birseyler yazdim ama cevap gelmedi henuzHocam ne yaptınız yazabildiniz mi metni?
burada paylaşabilir misin bende de aynı sıkıntı var
peki birleştirdiler mi? mailler kabul etmiyorlar ama support deyince acaba birleştirmişler mi diye düşündüm şimdi?Maille kabul etmiyorlar support ran göndermek gerekiyor ben Translate üzerinden XXX paypalima bağlı aşağıdaki kanalları lütfen tek dashboarda birleştirin yazdım. Onu da bir tane kanaldan gönderdim
mobil mesaj
2 gece once support yazdim henuz cevap gelmedipeki birleştirdiler mi? mailler kabul etmiyorlar ama support deyince acaba birleştirmişler mi diye düşündüm şimdi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.