QuizGroup Tek Dashboard Üzerinde Toplama

sallama bir paypal adresi girip quize soktuktan sonra pp değişmeye çalıştık ancak kutucuk kırmızı oldu pp yi değişmedi.. herhangi bir uyarı da göstermiyor :) sanırım pp değişim olayı kalktı.. artık satın alan kişiler bana quiz bilgisini vericek bende onun dashboardına alacağı miktar kadar kanal bağlayacam. sanırım yeni sistem böyle olacak.. akşama daha da netleşir işlemler şimdi tam bakamıyorum

Şu yaptıkları olayın kendi ayağına sıkmak olduğunu farkında değil herhalde bu adamlar.Ben her eklediğim kanalın birbiriyle ilişkisi olmasın diye kaç farklı konumdan vds aldım sadece o hesaplardan yönetiyorum bunlar tutmuş gmail hesabıyla giriş yap da google kanallarını toptan temizlesin diyor.Pes vallahi bu rusların kafaları amerikalılar gibi çalışmıyor orası çok net.

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------

Ayrıca eski kanallardan birini kullanarak bağlamayı denedim yes butonu da çalışmıyor tebrik etmek lazım

Şu yaptıkları olayın kendi ayağına sıkmak olduğunu farkında değil herhalde bu adamlar.Ben her eklediğim kanalın birbiriyle ilişkisi olmasın diye kaç farklı konumdan vds aldım sadece o hesaplardan yönetiyorum bunlar tutmuş gmail hesabıyla giriş yap da google kanallarını toptan temizlesin diyor.Pes vallahi bu rusların kafaları amerikalılar gibi çalışmıyor orası çok net.

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------

Ayrıca eski kanallardan birini kullanarak bağlamayı denedim yes butonu da çalışmıyor tebrik etmek lazım

hocam bu network size göre değil belli ki, başka networkleri deneyebilirsiniz... sizin bahsettiğiniz durumlarla tek dashboard üzerinde kanal toplamanın hiçbir ilgisi vs. yok. kendi kendinizi tribe sokmuşsunuz boş yere.

Kanal sokmaya çalışırken bunu veriyor yeni geldi sanırım paypal aynı.
This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up.

hocam bu network size göre değil belli ki, başka networkleri deneyebilirsiniz... sizin bahsettiğiniz durumlarla tek dashboard üzerinde kanal toplamanın hiçbir ilgisi vs. yok. kendi kendinizi tribe sokmuşsunuz boş yere.

Kim kimi tribe sokmuş acaba, sanırsın bu forumda herkesin 2 tane tamemen özgün kanalı var da bu durumu önemsemiyor, bu forumda takılanların tamamına yakınının onlarca kanalı var.Bir kanal bağlarken gmail hesabı kullanacaksın, sonra her kanal bağladığında yine gmail ile oturum açacaksın, böylece kanallardan birinde sorun olduğunda ilişkisi tespit edilen tüm kanallar kapanacak.

Ayrıca hangi networkün kime göre olduğuna karar vermek de kimsenin haddine değil, kimse kimsenin avukatlığını yapmaya kalkmasın.

Kim kimi tribe sokmuş acaba, sanırsın bu forumda herkesin 2 tane tamemen özgün kanalı var da bu durumu önemsemiyor, bu forumda takılanların tamamına yakınının onlarca kanalı var.Bir kanal bağlarken gmail hesabı kullanacaksın, sonra her kanal bağladığında yine gmail ile oturum açacaksın, böylece kanallardan birinde sorun olduğunda ilişkisi tespit edilen tüm kanallar kapanacak.

Ayrıca hangi networkün kime göre olduğuna karar vermek de kimsenin haddine değil, kimse kimsenin avukatlığını yapmaya kalkmasın.

benim özgün kanalım var onun yanında 50 ye yakın normal kanalım var, hergün en az 15 tanesini önemsediğim için aynı pc den ip vs değiştirmeden giriyorum. yaklaşık olarak 3 yıldır bu böyle devam ediyor bu zamana kadar da bir sıkıntı yaşamadım.. hergün kontrol etmek zorunda olduğum 4 tane kanalım aktif olarak karşımda açık durur şuan bile... sanırım bu işlere yeni başlamışsınız zamanla neler yapacağınızı öğrenirsiniz.

avukatlık durumuna gelince de benim konuma yazıyorsan benim verdiğim cevapta seni rahatsız etmemeli, rahatsız oluyorsanda kendine konu açıp sormak istediğini sorarsın.

(bu cevapta rahatsızlık veriyorsa beni alıntılamadan yazabilirsin, telefonuma uyarı gelmesini istemiyorum.)

her yirmi kanalda bir baska bir banka hesabı ekleyin
atıyorum iki yüz kanalınız mı var
on tane banka hesabınıza bağlayın on tane dasbordunuz olmus olur :)

bu kadar telasa gerek yok

benim özgün kanalım var onun yanında 50 ye yakın normal kanalım var, hergün en az 15 tanesini önemsediğim için aynı pc den ip vs değiştirmeden giriyorum. yaklaşık olarak 3 yıldır bu böyle devam ediyor bu zamana kadar da bir sıkıntı yaşamadım.. hergün kontrol etmek zorunda olduğum 4 tane kanalım aktif olarak karşımda açık durur şuan bile... sanırım bu işlere yeni başlamışsınız zamanla neler yapacağınızı öğrenirsiniz.

avukatlık durumuna gelince de benim konuma yazıyorsan benim verdiğim cevapta seni rahatsız etmemeli, rahatsız oluyorsanda kendine konu açıp sormak istediğini sorarsın.

(bu cevapta rahatsızlık veriyorsa beni alıntılamadan yazabilirsin, telefonuma uyarı gelmesini istemiyorum.)

:D Evet yeni başladım, r10'da takılanlar bilir bu forum yokken biz bu işi yapıyorduk.Bundan sonra herkes senden icazet alsın konuna yazmadan önce ne olsa senin konun senin isteğin dışında birşey yazılması büyük saygısızlık.

Benim mesajımı alıntılayıp benim mesajımı alıntılama demek de iyiymiş, neresinden tutsan elinde kalacak şahane bir mesaj olmuş.

:D Evet yeni başladım, r10'da takılanlar bilir bu forum yokken biz bu işi yapıyorduk.Bundan sonra herkes senden icazet alsın konuna yazmadan önce ne olsa senin konun senin isteğin dışında birşey yazılması büyük saygısızlık.

Benim mesajımı alıntılayıp benim mesajımı alıntılama demek de iyiymiş, neresinden tutsan elinde kalacak şahane bir mesaj olmuş.

sanırım bugün seninde canın sıkılıyor saracak yer arıyorsun. öncelikle bu mesajı yazarken [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] güzel bir cevap vermiş çözüm olarak bu 1. 2. olarakta sanırım dashboard a tek bir gmail üzerinden ulaşılıyor diye düşünüyorsunuz da bunları yazıyorsunuz, öyle birşey yok, dashboarddaki kanalların herhangi biriyle de dashboarda ulaşabilirsiniz. x kanalı kapansada y kanalı ile dashboarda ulaşmak mümkün. 3. olarak r10 dan bahsetme, radmin yani forumun kurucusuyla hemen hemen aynı zamanlarda kayıt olup aktif olarak kullandığım hesabımla 9 yılımı bitirmişim kimin ne olduğunu az çok bilirim..
4. olarak icazet konusuna gelince o kısmı anlamadım neden benden izin alsın?
5. olarakta benim istemem değil sistemin nasıl işlediği konusunda şeyler yazılıp çiziliyor o yüzden saygısızca bir davranışta bulunan kimseyi görmedim. aynı şekilde bende sana saygısızlık etmedim.

mesajımı alıntılama demem telefonuma bildirim geliyor girip bakmak zorunda kalıyorum.

tekrar söylüyorum mesajımı saygısızlık olarak gördüysen kusura bakma. burda kimsenin kimseye saygısızlık etmeye en ufak hakkı yok çünkü.

bu konuda raydan çıkmış sanırım birisi şu meshur resmi koyabilirmi patlamış mısır yiyen zenci:D :D

Şaka bi yana da daha netleşen bişey yok bence yarın olsun dashboardlar birleşsin o zaman daha net göreceğiz

Mesajını alıntılamadan sana son kez cevap yazıyorum, aynı gmail hesabıyla giriş yapmanın şart olmadığının farkındayım. a hesabıyla oturum açıp b'yi bağladın, b ile c'yi, c ile d'yi bağladın diyelim bu hesapların ilişkili olduğu log kayıtlarından botlar tarafından tespit edilemeyecek mi?Kesin kapanır diye birşey yok ama toplu kapanmaya bir sebep olması mümkün.

r10'da 10 senelik üye olabilirsin bu durum birşeyi değiştirmez, bu youtube olayı 2012 sonlarında r10'da duyuldu, hatta bu forumun kurucusu o kategoride çok aktifti, youtubepara.com diye bir site kurmuştu.Bunları niye yazıyorum yeni başlamışsın belli ki deyip küçümser bir tavırla laf sokmaya çalışmandan ötürü yazıyorum bunları.

Son olarak forumlarda sıklıkla görüyorum cümlenin başına hocam, sonuna da siz koyunca insanlar istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu ve saygılı bir ifade takındığını düşünüyor.Saygı dediğimiz şey cümlenin özü ile ilgilidir.

biraz önce bağlayım dedim diyorki daha önce bu paypalla kontrat imzalamışsın o kanala gir ordan add channel yap diyor. yalnız bu çok sakıncalı durum bana göre kanllar arasında bağlantı olduğu belli olur. aynı çerezden giriş yapılacak çünkü.

biraz önce bağlayım dedim diyorki daha önce bu paypalla kontrat imzalamışsın o kanala gir ordan add channel yap diyor. yalnız bu çok sakıncalı durum bana göre kanllar arasında bağlantı olduğu belli olur. aynı çerezden giriş yapılacak çünkü.

Bu olay bugün başladı sanırım. Ben dün 5 kanal bağladım sıkıntı olmamıştı.

Zaten şuanda paypal adresini değiştiremiyorsun ocağın 15 inden sonra diyorlar.

This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up.

şöyle uyarı aldım.

Yalnız merak ettiğim bi konu var o paypaldaki tüm kanallarıma toplu olarak nerden bakıcam ? Bir kanalıma girdim şimdi sadece o gözüküyor.

Arkadaşlar bunun tek çözümü var
başka banka hesabınız için başka paypal kullanın, yada başka banka hesabı kullanın

Arkadaşlar bunun tek çözümü var
başka banka hesabınız için başka paypal kullanın, yada başka banka hesabı kullanın
hocam sonucta her kanal icin ayrı banka hesabı veya paypal giremeyiz. 20şerli bölsek bile o 20 kanal arasında bağlantı olacak. Suan sıkıntılı bir durum mevcut ve bunu sadece quiz çözebilir.

bence peşin konuşmaya gerek yok yarın olduğunda üstadlar bu durumu net bir şekilde anlamış olacaklar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri