QuizGroup Tek Dashboard Üzerinde Toplama

gün ola harman ola acele yok yarın daha net açığa kavusacak .Senaryo üretmeye gerekyok :)

Hocam aynı kişi üzerine birde fazla paypal çok riskli banlanabilir. Ben eşime, kendime, anneme, babama açtım toplam 4 tane hepsine de en para başvurusu yaptım ödeme olunca tek bir yerde topluyorum. Sizin dediğiniz gibi olursa daha geniş çalışacaz sülaleye dağılacaz ama ben sülaleme pek güvenmem sıkıntı yani :cool::cool::cool:

evet aynı kişide banlanıyor hocam. yalnız şoyle birşey var

aynı kişi farklı tarayıcı farklı banka hesabı yakalayamıyor.

yada

herkesin ailesinde 4 kişi olsa 4 paypal + 7 mail ekle 28 Mail yapar

her 28 mailede 50 şer kanal bağlarsak 1400 yapar. buda yeter heralde

aynısını bide life yaparsan 1400 kanalda öyle

2800 kanal daha fazla kanalı olan varsa hesaba devam edim :D

Güzel bir habere benziyor ancak handikapları da yok değil. Tüm kanalları ödeme yöntemine göre aynı dashboard'a toplayacaklar ise quiz kanal satan arkadaşlardan aldığımız kanallarda bir paypal adresi girilmiş oluyor. Bu durumda öncelikli olarak satılan kanal ilk önce satan kişinin belirlemiş olduğu paypal adresi ile ilgili dashboard'da yer alacak. Sonrasında bir paypal adresini değiştirdiğimiz de bu kanal satıcının dashboard ekranından düşecek mi ? Bu süreç ne kadar sürecek ?

senin bu dediğinin çaresi basit .. kanalı quize bağlamadan satın alırsın :D

yada

Mhp'nin 40. yılı kutlu olsun diyesim geldi bahçeli hesabı gibi olmuş :D

biraz önce bağlayım dedim diyorki daha önce bu paypalla kontrat imzalamışsın o kanala gir ordan add channel yap diyor. yalnız bu çok sakıncalı durum bana göre kanllar arasında bağlantı olduğu belli olur. aynı çerezden giriş yapılacak çünkü.

her kanalı bağladığımızda eski bi kanala girip yenisiyle giriş yapacaz .. haydi onu geçtik zaten youtubedeyken dashboarda gireceğimizde yine giriş çıkış yapıyoruz o ayrı bir dert ..
Arkadaşlar bunun tek çözümü var
başka banka hesabınız için başka paypal kullanın, yada başka banka hesabı kullanın

10 gunde 1 banka hesabı açarız artık :d
bence peşin konuşmaya gerek yok yarın olduğunda üstadlar bu durumu net bir şekilde anlamış olacaklar.

quiz yerine life a sokayım kanalları diycemde,life da şuan panel hazırlıgındayız diyor.e yaptıkları panel quizden farklı olmayacaktır.kanallar farklı farklı panellerde olunca paypal kesintisiden dert yanıyorduk (gerçi ben hiç şikayetci olmadım ama :) ) artık paypaldan daha büyük sorunlar çıkaracak bu gidişle bunlar bizim başımıza...
life ve quizin dashları birebir aynı olacak daha önce konu açıp bilgilendirme yaptılar hatta önerilerede açığız dediler
quize bağlanmaya hazır kanallar satılıktır :D:D
seni bekliyom zaten babuş

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] artık kanalları satın almadan önce verecez bilgileri :)

Bende seni bekliyorum [MENTION=15171]Katip[/MENTION] :)

yada

hi 1400 kanalı yapana kadar aylar geçer yarısı kapanır bişey olur yanı hocam :D

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] artık kanalları satın almadan önce verecez bilgileri :)

Bende seni bekliyorum [MENTION=15171]Katip[/MENTION] :)

yine yanlış bilgi :) bilgileri verirsen kendi kanalın şifresini vermen gerekecek yani karşı taraf senin tüm kanaları görecek :D

Tek dashboard'a toplamak icin bizim yapmamiz gereken bisey var mi yoksa hersey otomatik mi olacak ? :)

Ayni cerezden girip kanal eklemek sakat is. Kanallari spama dusururuz... Yarin olay netlessinde... olmadi yine toplu mail yagmuruna tutariz :) Tek panel olacaksa en azindan Creative gibi google girisi olmayan bir ana hesapla giris yapip oradan yeni kanallari ekleme sansi olmali.

Ayni cerezden girip kanal eklemek sakat is. Kanallari spama dusururuz... Yarin olay netlessinde... olmadi yine toplu mail yagmuruna tutariz :) Tek panel olacaksa en azindan Creative gibi google girisi olmayan bir ana hesapla giris yapip oradan yeni kanallari ekleme sansi olmali.

Yaklaşık 1 ay önce add new channel diyerek 10 kanallık bi panel oluşturdum hala sağlam bu kadar büyütülecek bişi yok

Hazır bi kalıp oluşturup yağmura başlayalım :D

Neden kardeşim google üzerinden login olmak zorundayız.Spamden hem kendilerine hem bize zarar verdirticekler zorla...

Yaklaşık 1 ay önce add new channel diyerek 10 kanallık bi panel oluşturdum hala sağlam bu kadar büyütülecek bişi yok

Panelin google ile bağlantısı olmaması için istekte bulunalım.

Arkadaşlar şöyle olsun.

Örnek : [email protected] paypalı adı altında tüm kanallar birleştirilsin ve , Kullanıcı panelinde

Kullanıcı adı : [email protected]
Kullanıcı şifresi :xxxx

şeklinde olsun diye söyleyelim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri