QuizGroup Tek Dashboard Üzerinde Toplama

Hocam bunları adsense mantığı ile düşünmek yanlış bence 1 kanal diğer 100 kanalı etkilemez

yeni sistemde google ile aynı sayfadan giriş yapıyorsunuz hocam. add chanel dedğiniz ana kanalda sıkıntı çıkarsa diğerlerinde çıkma ihitmalide yuksek. aynı çerezden yetki veriyorsunuz çünkü.

yani kesin sıkıntı çıkar diye bir şey yok ama riskleri düşürmek lazım.

Yaklaşık 1 ay önce add new channel diyerek 10 kanallık bi panel oluşturdum hala sağlam bu kadar büyütülecek bişi yok

10 kanaliniz saglam diye butun bu sekilde eklenecek kanallar saglam kalacak diye birsey yok hocam. Ayni cerezden iki farkli kanala girmek iki kanalida spama dusurebilir.

Neticede google girisi gerek duyulmayan bir panel, iki taraf icinde daha saglikli olur.

yeni sistemde google ile aynı sayfadan giriş yapıyorsunuz hocam. add chanel dedğiniz ana kanalda sıkıntı çıkarsa diğerlerinde çıkma ihitmalide yuksek. aynı çerezden yetki veriyorsunuz çünkü.

yani kesin sıkıntı çıkar diye bir şey yok ama riskleri düşürmek lazım.

Üstad ana kanal die bişi yokki en azından ben gecen ay eklediğimde yoktu

Hemen bi örnek vereyim a Kanalı'nı b kanalı sayesinde soktuk quize c Kanalı'nı a kanalı sayesinde sokabiliriz partnere

Ben tam olarak anlamadım hep quizin ana sayfasından bağlanıyordum refle almıyordum bunu nasıl tek hesapa toplayabilirim? tam olarak mantığını anlamadım quizin attığı maildeki olayı?

10 kanaliniz saglam diye butun bu sekilde eklenecek kanallar saglam kalacak diye birsey yok hocam. Ayni cerezden iki farkli kanala girmek iki kanalida spama dusurebilir.

Neticede google girisi gerek duyulmayan bir panel, iki taraf icinde daha saglikli olur.

Valla üstad zaman gösterecek bunu bekleyeceZ

Üstad ana kanal die bişi yokki en azından ben gecen ay eklediğimde yoktu

Hemen bi örnek vereyim a Kanalı'nı b kanalı sayesinde soktuk quize c Kanalı'nı a kanalı sayesinde sokabiliriz partnere

örnek olsun diye verdim ana kanalı. sonuçta bir kanal açıkken diğerini ekleyebiliyorsun. ve ikisi arasında bağlantı olduğunu googleye iletmiş oluyorsun çünkü google ile giriş yapıyorsun panele.

freedom gibi hem google hem kullanıcı-adı şifre ile giriş olsa çok iyi olacak

Valla aranıza katılan yeni biri olarak bende hiç bir şey anlamış değilim.Bu gün quize 2 kanalım vardı sokmaya çalıştım kabul etmedi." Daha önce bu paypal ile hesap açılmıştır " şeklinde uyarı verdi. bende birini önceden açılmış bir quiz hesabım üzerinden panele ekledim.İkinciyi aynı gün eklemeye korktum.Çünkü ıp değiştirip girsem 1 günde 2 ayrı ıpden ana hesaba girmiş olacaktım.O yüzden ikinci hesabı yarın ekleyeceğim.
Şimdi ana hesabım kapanınca quize girişte 2. veya 3. eklediğim hesabımın şifresi ile mi giriş yapacağım acaba? Onlardan biri mi ana hesap olacak bu kez de ? Gibi bir çok soru ve sorular üretmek mümkün.Bu soruların cevabını alabiliriz inşaallah en kısa zamanda.

örnek olsun diye verdim ana kanalı. sonuçta bir kanal açıkken diğerini ekleyebiliyorsun. ve ikisi arasında bağlantı olduğunu googleye iletmiş oluyorsun çünkü google ile giriş yapıyorsun panele.
doğrdur üstad

en güzeli zamana bırakmak ama bence bu panel herkes icin iyi olacak

Arkadaşlar quiz ayrı dashboardları an itibariyle bende birleştirmiş gözüküyor lakin 14 kanalın dashboardını birleştirmiş oysaki benim 29 kanalım var diğer 15 i neden eklememiş bigisi olan ?

Arkadaşlar quiz ayrı dashboardları an itibariyle bende birleştirmiş gözüküyor lakin 14 kanalın dashboardını birleştirmiş oysaki benim 29 kanalım var diğer 15 i neden eklememiş bigisi olan ?

ya henüz birleştirmesi bitmemiştir yada digerlerinin paypalı farklıdır.mesela ben quizde hem [email protected] hem [email protected] paypal kullanıyorum.ikisininde ödemesi tek hesaba geliyor ama bu kanallar ayrı ayrı panellerde olucak mecburen.

bu panel işi zoomin,creative,mn gibi olmasada en azından freedom gibi olmalı yoksa çok zararı olucak bize.şuanki haliyle zararımıza olmama ihtimali yok...

Sizin mesajı görünce bende bir kaç kanalıma girdim ancak böyle bir birleştirme göremedim. Bende de şöyle bir durum olmuştu, bazı kanallarıma bu güncellemenin olacağı mail ile belirtilmişti bazılarına da belirtilmemişti. Bir gariplik var.

arkadaşlar önceki sayfalarda soruldumu bilmiyorum ama enterasan bi olay ile karşı karşıyayım@katip hocamdan 10 kanal alıştım quiz olarak.. bir kaç gündür elimde vds olmayışından dolayı kanallara yükleme yapamadım.
şimdi o kanallara girdim ve ödeme yöntemini değiştiremiyorum örneğin web money giriyorum kabul etmiyor. paypal değiştiriyorum olmuyor..

şuanda hesap değiştiremezsiniz ya farklı ödeme yöntemi deneyin ya da ocağın 15e kadar bekleyin diyor.. 15ine kadar beklemekten başka çare yok mu arkadaşlar?

arkadaşlar önceki sayfalarda soruldumu bilmiyorum ama enterasan bi olay ile karşı karşıyayım@katip hocamdan 10 kanal alıştım quiz olarak.. bir kaç gündür elimde vds olmayışından dolayı kanallara yükleme yapamadım.
şimdi o kanallara girdim ve ödeme yöntemini değiştiremiyorum örneğin web money giriyorum kabul etmiyor. paypal değiştiriyorum olmuyor..

şuanda hesap değiştiremezsiniz ya farklı ödeme yöntemi deneyin ya da ocağın 15e kadar bekleyin diyor.. 15ine kadar beklemekten başka çare yok mu arkadaşlar?

Translate kullan sebebini anlarsın..O yazıda belirtiyor sebebini..

Translate kullan sebebini anlarsın..O yazıda belirtiyor sebebini..

translate gerek yok hocam dediğini anlıyorum, olaylardan da haberim var

yazıda önce ki postumda belirttiğim gibi "ya ödeme yöntemini değiştirin yada ocağın 15.e kadar bekleyin" diyor. ocağın 15. kadar bu kanallar boş boş bekleyecek mi böyle? ödeme yöntemini değiştir diyor ama değişmiyor demek istediğim bu..

translate gerek yok hocam dediğini anlıyorum, olaylardan da haberim var

yazıda önce ki postumda belirttiğim gibi "ya ödeme yöntemini değiştirin yada ocağın 15.e kadar bekleyin" diyor. ocağın 15. kadar bu kanallar boş boş bekleyecek mi böyle? ödeme yöntemini değiştir diyor ama değişmiyor demek istediğim bu..

bi de şunu diyor...başka bi hesapta kullanıyorsun ...

yani eğer başka bi kanalında tanımlıysa eklemeye calıştıgın paypal webmoney vs. eklettirmiyor..

Panele google hesabı ile değil de kullanıcı adı ve şifre ile girilebilmeli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri