QuizGroup Tek Dashboard Üzerinde Toplama

bi de şunu diyor...başka bi hesapta kullanıyorsun ...

yani eğer başka bi kanalında tanımlıysa eklemeye calıştıgın paypal webmoney vs. eklettirmiyor..

hm anladım hocam o zaman ocağın 15.ne kadar bekleyeceğim.. teşşekürler..

Support tan öneri olarak yazarsak degerlendirebilirler biri sabit bir metin hazirlarsa herkes gönderir..

mobil mesaj

Aynen bunu kesin yapalım İngilizcesi iyi olan biri;

Merhaba, Quiz dashboard'a google hesabı ile girmemiz, çok kanal çalıştığımız için risk teşkil ediyor, sizden ricamız dashboard'a kullanıcı adı ve şifre ile girebilmemizi sağlamanız. Teşekkürler.

Bunu ingilizceye çevirebilecek olan varsa hep birlikte gönderelim bu talebimizi.

bu dashboardları nasıl birleştirecez hepsini birleştireyim hiç bölünmeden bankaya alayım diyorum ama birleşmiyor bi grup ayrı bi grup ayrı oldu.

Kontrolümü yaptım, sadece 6 kanalım birleşmiş, diğerleri bireysel hala paypal bilgileri aynı olmasına rağmen, yavaş yavaş mı birleşecek hepsi acaba

Bir de, şimdi kanallar birleşecek ödemeyi toplu yapacaklar heralde, dashboard'da sorunlu kanalımız olunca diğer kanalların ödemesi de etkilenmez umarım adsense den farkı kalmaz o zaman :)

Ben yeni kanal eklemeyi merak ediyorum add new channel dedik yenisini ekledik fakat dashboardindan ekledigimiz kanal ayni youtubedeki ana kanal gibi olursa, ana dashboarddan ekledigimiz kanal kapandi otomatik alt kanalinda baglantisi para kazanmasi kapanmazmi ?

Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben yeni kanal eklemeyi merak ediyorum add new channel dedik yenisini ekledik fakat dashboardindan ekledigimiz kanal ayni youtubedeki ana kanal gibi olursa, ana dashboarddan ekledigimiz kanal kapandi otomatik alt kanalinda baglantisi para kazanmasi kapanmazmi ?

Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yok o kadar da değil, ancak ödemesi sekteye uğrayan kanal olunca diğer kanalların ödemesi gecikmesin de :)

KanAllar birleşmiş beyler ama ödeme yöntemi nasıl değişcez profile giremiyoz kapalı kanallar çıkıyo

hangi mail çatısı altında birleşyior ? 10 kanal var diyelim hangi kanalın mailşi altında birleşiyor ?

Daha o zaman benimkiler birleşmemiş eklemiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

üstad her kanal ana kanal

misal 100 kanalın var herhangi birine girdiğinden diğer 99 kanalınıda göreceksin

peki bundan sonra her yeni quize soktuğum kanalda paypalı girince otomatikmi buraya düşecek bilen varmı ? yoksa sonraki açtığımız kanalda başka bi işlem yapmaya gerk varmı

peki bundan sonra her yeni quize soktuğum kanalda paypalı girince otomatikmi buraya düşecek bilen varmı ? yoksa sonraki açtığımız kanalda başka bi işlem yapmaya gerk varmı

daha kanal eklemedim ama banka ve paypal diye ayırmış ya dashboardları, paypal olan dashboarda girip add new channel dersen sanırım o panele, banka olan dashboarda add new channel dediğinde de o panele ekleyecektir diye düşünüyorum.

paypala ekli 7 mail e 7 doashbord mu oluşturur acaba.en azından ona göre bir grup yapabilsek.

üstad bi tane quiz kanalın var misal

hemen ordan add new chanel dediğinde soruyo zaten ödeme yöntemin bu paypal mı olsun evet dersin diğer kanalını soktuğunda otomatik pp falan hepsini okey lemiş oluyo,

bişi daha ekliyim sorunla alakalı olarak

evet oto o dashboardda gözükcek üstad

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri