Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
attıklarını yanlışlıkla ödememek için dikkatli davranıyorlar,ödemelerin yavaş gelmesi bu yüzden bence..
o dikkatlerini ... haysiyetsizler ..
Bunlar 3-4 hanelilere geçene kadar ooo
azlardan yavaş yavaş baslıyorlarki belki 3 5 kanal kapanırda bize parası kalır diye
4+3+3+3+3+3+2+2+2+1+1 gelmiş. forum ortamında olmasam çok pis sövecem. resmen paraların üstüne çöktü ş.r.f.i.l.r...
1 kanala 1 dolar gelmiş. çok yazık.
ş - e r ef yoksunları 8 tane küçük ödeme gönderdiler
namussuz haysiyetsizler 6 doları ödemeye başladı...
Herkesi alıntıladım. Yazmazsam patlardımÖnceki ay hariç Life ve Quiz ödemeyi ne şekilde yapıyordu?
![]()
beyler herkes gelen ödemelerden bir tanesini iade etse eğer açıklama yazılıyorsa okkalı bir yazıyla iade edinsövün sayın..
bana bir tane gelse yapacam mümkünse wmde![]()
Önceki aylardan gönderilmemiş bi ödemedir muhtemelen. Bu ayla veya kapananlarla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Tarih pek uymuyo çünkü ödeme zamanlarınaBende banka usd hesabımı pek kontrol etmem şimdi ettim. 5 gün önce ayın 14 ünde 4 haneli ödemiş. Almam gereken rakamla alakası yok. O neyim ödemesi olabilir?
Önceki aylardan gönderilmemiş bi ödemedir muhtemelen. Bu ayla veya kapananlarla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Tarih pek uymuyo çünkü ödeme zamanlarına
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.