QuizGroup Temmuz Kazançları Ağustos Ödemeleri

şu konuyu gereksiz yere güncellemeyin büyüklüğe göre ödemeler gercekleşiyor demekki daha 300 lere gelmemiş alan olsa yazar zaten 3xx aldm diye

arkadaş bu tarz yazan tek kişi ben değilim bu 1.si adamlar 4 hane wm almış ya da daha yüksek miktarlarda wm alanlar olmuş okumadan salça olma bu da 2

arkadaş bu tarz yazan tek kişi ben değilim bu 1.si adamlar 4 hane wm almış ya da daha yüksek miktarlarda wm alanlar olmuş okumadan salça olma bu da 2
4 hane wm quiz kim almis hani goremiyorum sana degil mesajm zaten herkese soyluyorum o geldi mi bu geldimi demeyim gelse zaten yazilor

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 hane wm quiz kim almis hani goremiyorum sana degil mesajm zaten herkese soyluyorum o geldi mi bu geldimi demeyim gelse zaten yazilor

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anladım şimdi yok almışlar ben de sıraya göre gidiyor sanıyordum da neden böyle oldu diye sormuştum neyse hayırlı günler

Ödeme Aracı : Webmoney
Ödeme Saati : 14:05
Kanal Durumu : Açık, Atılmadı
WMZ İlk 3 Kod : Z40
4 haneli ödeme geldi

3 haneli olan ise henüz ortalıkta yok.

bu dakikalarda ödeme alan varmı ödemelerim 12 gibi durmuş
. en son 3 hanelilikler 2xx şeklinde ödeme alınmış

En son sabah 12de 2 haneli aldım. 3 hane ve 4 hanelilerden ses yok. Şu anda ödemeler devam ediyor mu arkadaşlar? Kanallar diken üstünde, bir an önce bitse işkence...

Beklediğim son bi 3 hane kaldı. Atılmayan kanallardan oda gelmedi ama 4 haneliler yattı herkesin. Benden başka varmı ya 3 hane atılmamış kanal bekleyen?

Durdu sanırım..3 haneli bekliyorum, gelen giden yok.

Ben bekliyorum atılmayanları hiç ödeme gelmedi daha

hiç ödeme almadım açık kesinleşen kanallar. 2 hane 3 hane 4 hane. bi sürü kanal ve dashboard. hiç biri gelmedi daha.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri