Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
9xxx ödeme aldım Finansbank enpara ödemesi geldi 2 saat kadar oldu herhalde.panel kapalıydı.
açık kanal ödemesi miydi hocam?
9xxx ödeme aldım Finansbank enpara ödemesi geldi 2 saat kadar oldu herhalde.panel kapalıydı.
panel kapalıydı derken kanalın içinde quiz yazıyomuydu hocam yani kanaldaki videolarda dolar yeşil yanıyomu
Paypal 2 hane geldi. Hangi kanaldan bilmiyorum fakat bu paypala bağlı tüm kanallarım atıldıydı(farklı dashboardlar) en azından bildiklerim öyle umarım büyük atılan kanalların ödemesini de yaparlar.
Siz yazar yazmaz heyecanlanıp baktım 3 haneli bekliyorum panelde sorunsuz kanallarda ama gelen giden olmamış. Beklemeye devam.
quiz 2 haneli ödeme gönderdi.
paypal. tek kanal
Hocam bununla ilgili bir konu açın bence orda konusalım karısmasın. Başlığıda index alıcagını düsünerek degisik bisey yaparsanız daha iyi olur . Direk atılan kanal ödemesi olarak değilde mesela bas harfleri olabilir QAKÖ gibiDahaboard giriş yapamayıp kanal kısmına girdiğinde quiz yazısı olmayan ödeme aldı mı hiç ? Lütfen arkadaşlar ödeme alanlar yazsın
Sent from my iPhone using Tapatalk
ödemeler ay sonuna kadar devam edilecekmiş atılmayan kanallara kesin ödeme alırsınız, paraları çatır çutur yiyin bizde soğuk su içelim![]()
Hala içimde bi umut var haziran kapalıyı alırız gibi![]()
Olmadı dediğin gibi buz gibi su içcez zamanında az mı içirdiler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.