QuizGroup Temmuz Kazançları Ağustos Ödemeleri

9xxx ödeme aldım Finansbank enpara ödemesi geldi 2 saat kadar oldu herhalde.panel kapalıydı.

son 2 saattir para alan var mı? herkes geldi diyoda gelmesi ilgilendirmiyor bizi saat önemli.

Paypal 2 hane geldi. Hangi kanaldan bilmiyorum fakat bu paypala bağlı tüm kanallarım atıldıydı(farklı dashboardlar) en azından bildiklerim öyle umarım büyük atılan kanalların ödemesini de yaparlar.

Paypal 2 hane geldi. Hangi kanaldan bilmiyorum fakat bu paypala bağlı tüm kanallarım atıldıydı(farklı dashboardlar) en azından bildiklerim öyle umarım büyük atılan kanalların ödemesini de yaparlar.

Siz yazar yazmaz heyecanlanıp baktım 3 haneli bekliyorum panelde sorunsuz kanallarda ama gelen giden olmamış. Beklemeye devam.

Dahaboard giriş yapamayıp kanal kısmına girdiğinde quiz yazısı olmayan ödeme aldı mı hiç ? Lütfen arkadaşlar ödeme alanlar yazsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ödeme Aracı : banka enpara
Ödeme Saati : yaklaşık 3 saat önce
Kanal Durumu : sorunsuz kanal
ödeme: 3 hane

Dahaboard giriş yapamayıp kanal kısmına girdiğinde quiz yazısı olmayan ödeme aldı mı hiç ? Lütfen arkadaşlar ödeme alanlar yazsın

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam bununla ilgili bir konu açın bence orda konusalım karısmasın. Başlığıda index alıcagını düsünerek degisik bisey yaparsanız daha iyi olur . Direk atılan kanal ödemesi olarak değilde mesela bas harfleri olabilir QAKÖ gibi :)

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler benim iki dashboardda 3er haneli mebla var, hala ödememi yapmadı,
her iki dashboarddada para 4xxin üzerinde

hala webmoneye ödeme almayan var mı

var hocam 3 hane çok az arkadaş aldı sorunsuz kanallar arasında

3 hanelilerde bir sıkıntı var galiba tüm 2 hane ve 1 tanede 4 haneli geldi ama 3 tane 3 haneli daha gelmedi wm, açık ve dashboardda girebiliyorum.

ödemeler ay sonuna kadar devam edilecekmiş atılmayan kanallara kesin ödeme alırsınız, paraları çatır çutur yiyin bizde soğuk su içelim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri