Quizgroup Türkiye Bankalarına Ödeme ( BANKA ÖDEMESİ GELDİ )

Bence oluyorsa direkt iban girin ama bu sefer atmasyon hesap acanlar ıcın sıkntı ıolur mu bılmıyorum? :S

Şimdi benım de Quız kaydım Ahmet Mehmet , Para istiyecegım banka hesabım Kendı adım soyadım :D Sıkıntı yaratır larmı caba a bundan dolayı?

50 kanalında 1000 usd üzerindeyse 50x30 dan çıkıcak ufak rakamı düşünmezsin bile hocam :) paypala gönderdiğinde zaten o kadar kesilicek birde bankaya çekim yaparken tl ye çevirirkende buna yakın bi kur farkından da kayıp olacak. :)

Pardon 1000$ limit olduğunu bilmiyordum sağolun yani direk dolar olarak geldiği için kesinti olmuyor kur farkından teşekkürler :)

Ben değil panel takılıyo :D giriyorum panele bank tıklıyorum submiti tıklıyorum orda kalıyo devamı gelmiyo bi türlü farklı farklı tarayıcılarda denedim yinede olmadı.
O sorun bende de var quizin sitesinde joine tiklayamiyorum. Bluestacks kur ordan gir ben yaptim oldu

Arkadaslar simdi sadece 1000 $ ustumu bankaya cekilebilecek? Eger oyleyse herturlu bankaya alinca kardayiz.
Paypala alinca direkt 1000*0.05=50$ gidiyordu zaten. Kur farkini hesaba katmadim bile :D

Ben değil panel takılıyo :D giriyorum panele bank tıklıyorum submiti tıklıyorum orda kalıyo devamı gelmiyo bi türlü farklı farklı tarayıcılarda denedim yinede olmadı.

bu ayın kazancı 1250 üzerindemi hocam? tahminimce %20 kesinti yapıldıktan sonrası 1000 oluyorsa bankaya isteyebiliyoruz... diğer kanalım 1000 altındaydı banka ödemesi isteği yapamadım çünkü, bank seçip submit dediğimde orda kalıyor.

bu ayın kazancı 1250 üzerindemi hocam? tahminimce %20 kesinti yapıldıktan sonrası 1000 oluyorsa bankaya isteyebiliyoruz... diğer kanalım 1000 altındaydı banka ödemesi isteği yapamadım çünkü, bank seçip submit dediğimde orda kalıyor.

Bu ay geçenlerde var geçmeyenlerde var ama hiç birinde olmadı nedense.

arkadaslar sımdı boyle bır mail geldı

We have received many requests from the partners asking us to provide payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.

To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.

çeviriside şöyle

Biz birden PayPal kısıtlamaları önlemek için yerine PayPal banka hesabına ödeme sağlamak için bize soran ortaklarımızdan çok istek aldık.
Artık banka hesabınıza ödeme alabilirsiniz. Siz de PayPal ile kalabilirler. Bu tamamen size kalmış bulunuyor.

Bankalar işlem başına 30 $ empoze edeceğini unutmayın. Bu sabit bir ücret var.

Ödeme yöntemini değiştirmek için QuizGroup pano Profil bölümünde başvurunuzu lütfen.
Aşağıdaki ayrıntıları veriniz:
Faydalanıcı adı, Faydalanıcı'nın adresi, Hesap numarası veya IBAN, faydalanıcının banka adı, faydalanıcının banka adresi, SWIFT.
İngilizce karakterler kullanınız.

Galiba ekim ayı kazancı olarak 1 k yı geçmediğimden bank bilgilerini değiştiremiyorum zamanında tek tek panel alana kadar toplu yapsaydık böyle bi sıkıntı çıkmazdı :D

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam geçen ay 1 k doları geçen bi kanalda denedim bank bilgileri kısmı geldi bunda sonra tek bi panelde toplayak kanallarıda değsin bari :D

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam geçen ay 1 k doları geçen bi kanalda denedim bank bilgileri kısmı geldi bunda sonra tek bi panelde toplayak kanallarıda değsin bari :D

aynen hocam en güzeli o olacak sanırım, hepsini tek bi dahsboarda toplamak. böyle parçalı olunca limiti geçenler var geçmeyenler var. mecburen paypala ödeme alacaz :o

aynen hocam en güzeli o olacak sanırım, hepsini tek bi dahsboarda toplamak. böyle parçalı olunca limiti geçenler var geçmeyenler var. mecburen paypala ödeme alacaz :o

Aynen tek panelde topluyacaz kanalları 30 dolar kesilicek sadece aralık ayına çok iyi başladık :)

Arkadaslar simdi sadece 1000 $ ustumu bankaya cekilebilecek? Eger oyleyse herturlu bankaya alinca kardayiz.
Paypala alinca direkt 1000*0.05=50$ gidiyordu zaten. Kur farkini hesaba katmadim bile :D

Şimdi şu kesinti hesabına bakmak için paypala girdimde agustosta Awe partnerin gönderdiği parada hiç işlem ücreti kesinti yok onu farkettim, Quiz'in paypala parayı gönderme şeklinden dolayı kesinti oluyor keşke onu değiştirselerdi sıfır işlem ücreti :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri