Quizgroup Türkiye Bankalarına Ödeme ( BANKA ÖDEMESİ GELDİ )

Hocam hesap numaram 12345678-123 mesela 12345678-123 kısmını yazınca kabul etmiyo 12345678 yazınca anca kabul ediyo o sıkıntı yaratır mı ?

iban numarasını TR ile başlayan numaranızı yazdıysanız, hesap nosu kısmına -123 deki (-) yazmasanızda olabilir. iban nosunda çünkü şube kodunuz hesap numaranız filan yazmakta.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben ilk defa bu partnere gireceğim, ancak başvuru formu gönderirken webmoney ve paypal dan başka seçenek yok.
Şimdilik herhangi birini seçsem sonra bankaya ödeme alabilir miyim.

zaten webmoney ve paypal seçsemde başvuramıyorum çünkü onların hesap no sunu istiyor, ve ben bu ikisini kullanmıyorum.
nasıl başvurabilirim.

aynı dasboardda diyelim 4-5 kanlın toplam kazancı 1k üstü bu durumda bankaya gönderebiliyorlar mı
yoksa aynı dasboardda olsa dahi kanal bası mı ödeme yapacaklar

Bu konu ile ilgili quiz mail atmış paypal adresinize gönderiyor.Bilginiz olsun.30 dolar kesinti yapacaklarmış

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.

zaten webmoney ve paypal seçsemde başvuramıyorum çünkü onların hesap no sunu istiyor, ve ben bu ikisini kullanmıyorum.
nasıl başvurabilirim.

rastgele bi mail adresi yaz geç paypalı seçip,eger kazancın 1000$ üzeriyse panelden banka bilgilerini ekleyeceksin hocam.belki başvuru formuna henüz eklenmemiş olabilir banka seçenegi.

Tek sıkıntı kanal kapanmalarında olabilir,şimdi ödeme alırız daha sonra kanal kapanır içinde mesela 800 dolar varken gmail de gittiyse panele giriş yapamıyoruz bir daha quizle yazışma gerekebilir,takip isteyen iş.Bir panelde çoklu kanal kullananları bilemem ama ben tek kullandığım için sıkıntı yaşatabilir

rastgele bi mail adresi yaz geç paypalı seçip,eger kazancın 1000$ üzeriyse panelden banka bilgilerini ekleyeceksin hocam.belki başvuru formuna henüz eklenmemiş olabilir banka seçenegi.

ZCPKux2.png

şurası hocam.
buraya ne girilmesi gerekiyor.

Rastgele yazarsa olmaz ki fatih hocam sonuçta 1 k üstü kazanç kesinleşecek ki banka kısmı aktif olsun 1 ay paypala yada webmoneye ödeme almak zorunlu galiba.

Tek sıkıntı kanal kapanmalarında olabilir,şimdi ödeme alırız daha sonra kanal kapanır içinde mesela 800 dolar varken gmail de gittiyse panele giriş yapamıyoruz bir daha quizle yazışma gerekebilir,takip isteyen iş.Bir panelde çoklu kanal kullananları bilemem ama ben tek kullandığım için sıkıntı yaşatabilir

panele ait olan kanal temiz olucak,orda çalışma yapmayacaksın hocam.ben freedomda bu şekilde çalışıyordum.

ZCPKux2.png

şurası hocam.
buraya ne girilmesi gerekiyor.

awebmoney kullanmadım hiç hocam,paypal bölümünü seçersen bi mail adresini yazıcaksın o kutucuga.

---------- Spam Engelliyici 16:33 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

Rastgele yazarsa olmaz ki fatih hocam sonuçta 1 k üstü kazanç kesinleşecek ki banka kısmı aktif olsun 1 ay paypala yada webmoneye ödeme almak zorunlu galiba.

kullandıgı herhangi bi mail adresini demek istemiştim :) mesela para geldi o mail adresine ait paypal hesabı yok diyelim,paypal mail atıyor bu adam sana para gönderdi gel bi hesap aç bizde diye zaten.

panele ait olan kanal temiz olucak,orda çalışma yapmayacaksın hocam.ben freedomda bu şekilde çalışıyordum.

awebmoney kullanmadım hiç hocam,paypal bölümünü seçersen bi mail adresini yazıcaksın o kutucuga.

---------- Spam Engelliyici 16:33 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

kullandıgı herhangi bi mail adresini demek istemiştim :) mesela para geldi o mail adresine ait paypal hesabı yok diyelim,paypal mail atıyor bu adam sana para gönderdi gel bi hesap aç bizde diye zaten.

Peki açmazsak noluyor. :)
paypal gibi şeylere bulaşmak istemiyorum.

edit:
buna başvuruyu tamamlayamadım bu yüzden.
bari life'a başvurayım dedim, o da zaten başka bir network ağına bağlısınız gibi bir hata verdi.

ben 10 yıldan fazla oldu paypal kullanıyorum,netten para kazanıyorsanız paypal/webmoney gibi sistemlere biyerde mutkala mecbur kalırsınız.

sorunuza gelince,hesap açmazsanız para gelirse alamazsınız tabiki başka bişey olmaz :)

Arkadaşlar ben ilk defa bu partnere gireceğim, ancak başvuru formu gönderirken webmoney ve paypal dan başka seçenek yok.
Şimdilik herhangi birini seçsem sonra bankaya ödeme alabilir miyim.

Banka bilgilerini daha sonra gönderiyorsun .. en azindan life öyle yapıyor .. quiz de öyle yapıyordur

ben 10 yıldan fazla oldu paypal kullanıyorum,netten para kazanıyorsanız paypal/webmoney gibi sistemlere biyerde mutkala mecbur kalırsınız.

sorunuza gelince,hesap açmazsanız para gelirse alamazsınız tabiki başka bişey olmaz :)

k.bakmayın çok soru sordum ama yani şimdi ben oraya bir mail yazsam, ve sonra panelden banka hesabı eklesem, ilk ödememi o paypala mı almak zorundayım.
çok bir para geleceği yok zaten partneri öğrenmek istiyorum maksat tecrübe olsun.
1 yıldır bu işteyim hiç partner kanalım olmadı merak biraz. :)

k.bakmayın çok soru sordum ama yani şimdi ben oraya bir mail yazsam, ve sonra panelden banka hesabı eklesem, ilk ödememi o paypala mı almak zorundayım.
çok bir para geleceği yok zaten partneri öğrenmek istiyorum maksat tecrübe olsun.
1 yıldır bu işteyim hiç partner kanalım olmadı merak biraz. :)

İlk ödemeyi paypaldan almak zorunda değilsin .. mesela kasım ayı ayın 12 kadar zamanın var ödeme seçeneklerini değiştirebilirsin. mesela webmoneyden paypala paypaldan webmoneye geçebilirsin. Banka ödemesi içinde seçenek koymuşlar mı bilmiyorum fakat Maile yapılıyordur yuzde 90 .. Maili atarsın 15 gunden önce bakarlarsa banka hesabına alırsın. zaten sana mailede geri dönüş yaparlar

İlk ödemeyi paypaldan almak zorunda değilsin .. mesela kasım ayı ayın 12 kadar zamanın var ödeme seçeneklerini değiştirebilirsin. mesela webmoneyden paypala paypaldan webmoneye geçebilirsin. Banka ödemesi içinde seçenek koymuşlar mı bilmiyorum fakat Maile yapılıyordur yuzde 90 .. Maili atarsın 15 gunden önce bakarlarsa banka hesabına alırsın. zaten sana mailede geri dönüş yaparlar

Panelde bank ödeme kısmı var ama 1 k kesinleşen kazanç olmadan bilgileri yazamıyosun maille olur mu bilmiyorum ama panelde olmadığı kesin :)

Arkadaşlar hesapladım 1000 dolarda 100 tl fark ediyo. Yani bankadan çektiğimizde ortalama 1000 tl de 100 tl karımız oluyo.

1000$ kazandığımız kanalın parasını ödediklerinde 1 $ kaçdan sayılacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri