Quizgroup Ve Paypal Blok

Paypala ödemelerin Youtube reklam geliri olduğunu söyledim gayet doğal karşıladılar. Quizin hesabı da bizim gibi eksi bakiyeye düştüyse her yerden blok koyuyorlar doğal olarak.

Hocam Lifede Partner Kanallarım Var Onlarda Hayatta Böyle Bi Sorunla Karşılaşmadım Music Nations Bile Böyle Yapmadı Ya İnsanları Partnerden Soğutuyorlar :mad:

---------- Spam Engelliyici 15:38 ---------- Önceki Mesaj 15:38 ----------

Sitesindeki veriye gore 15 bin kanal bagli quize bunun 10 bini bizimdir :D

12 Bin:cool:

Hocam Lifede Partner Kanallarım Var Onlarda Hayatta Böyle Bi Sorunla Karşılaşmadım Music Nations Bile Böyle Yapmadı Ya İnsanları Partnerden Soğutuyorlar :mad:

---------- Spam Engelliyici 15:38 ---------- Önceki Mesaj 15:38 ----------

12 Bin:cool:
Dedigim gibi toplu mesaj atalim banka havalesini acin diye 12 bin mesaj az degil ;)

quiz aileme yada arkadaşlarıma diye mi ödeme yapıyor acaba :D

Arkadaşlar webmoneye gecemrgecemenizi tavsiye ederim .sorun yasamazsiniz.skype webmoneyi ekleyin o arkadaş size yardımcı olur.

Bi bu eksikti zaten

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Bizde sans olsa zaten adsense vurdu buna geldik simdi buda vurursa paypalla ...

Arkadaşlar webmoneye gecemrgecemenizi tavsiye ederim .sorun yasamazsiniz.skype webmoneyi ekleyin o arkadaş size yardımcı olur.

hocam webmoney kayıt oldum. quiz ödeme yöntemini değitirdim fakat doğrumu yaptım bilmiyorum. Your WMZ purse kısmına, bizim oluşturdugumuz cüzdan bölümündeki kodu yazıyorum değilmi?

arkadaşlar şimdi ben paypaldan blok yedim diye ilerideki life quiz creative ödemelerinde sıkıntı olur mu ??

hocam peki kaldırılıp kaldırlmadıgını nasıl anlıyacaz mesela başka bi arkadaşım bana para yollasa ufak bi miktar 1 tl gibi onada koyulur mu eğer blokeliyse ?

Evet hesabin blokeli ise hicbir islem yapamazsin. Baska gelen bir miktar parayi bir arkadasina yada baska bir hesaba gonderemezsin. Blokenin kalkip kalmadiginida hesaba giris yapmaya calistiginda uyari vermiyorsa kalkmis demektir. Yani daha once nasil kullaniyorsan oyle olmasi lazim hesabin. Bir seferinde hesabima bloke konmustu kredi karti bilgilerimi girdigimde hesabim aktif olmustu tekrar.

Son düzenleme:
Evet hesabin blokeli ise hicbir islem yapamazsin. Baska gelen bir miktar parayi bir arkadasina yada baska bir hesaba gonderemezsin. Blokenin kalkip kalmadiginida hesaba giris yapmaya calistiginda uyari vermiyorsa kalkmis demektir. Yani daha once nasil kullaniyorsan oyle olmasi lazim hesabin. Bir seferinde hesabima bloke konmustu kredi karti bilgilerimi girdigimde hesabim aktif olmustu tekrar.

hocam şuan arkadaşıma para gönderebiliyorum bloke değil dimi :D

hocam webmoney kayıt oldum. quiz ödeme yöntemini değitirdim fakat doğrumu yaptım bilmiyorum. Your WMZ purse kısmına, bizim oluşturdugumuz cüzdan bölümündeki kodu yazıyorum değilmi?

Kardeşim skypeden ekle webmoneyi o yardımcı olur sim di yanlışlık olmasın

Son düzenleme:
Arkadaşlar açıkçası beni bu bloke olayı korkutuyor.. Arkadaşım paypal adresini vermiştim bende 2 yıldır hiç işlem görmedi paypal.. Daha öncesindede srekli ödeme alıyordu ama.. Şimdi bir anda yüklü ödemeleri görürse bir sıkıntı olmaz umarım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri