QuizGroup Yeni Blokeleri ( Kapanan Kanallar )

[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] Hocam bir soruyu sormayı unuttum başka soran oldu mu bilmiyorum ama..
İşleme girmeyen adsense'den taşıdığın kanallar mı bunlar?

Adsense çalışmıyorum hocam hiçbizamanda çalışmadım kanallar direkt partnere taşıma kanallar

Ortak nokta 4 hane ve 3 teliften kapanmaysa, telif sahipleri parayı partnerden talep etmiş olabilir.

hiç sanmam hocam neden derseniz biri eder ikisi eder hepsi birdenmi ediyor bunları + olarak edebilcek olsalar bunlar aç gözlü 3 haneliyede talep ederler içeriklerinden telif aldıklarım 100 görüntülemeli videoya dahi telif çakıyor kaldıramıyorlar kendi videolarını başka kanallarda

Bana da bloke gelmiş 4-5 ay düzenli ödeme aldığım kanaldan 4 haneli tamamen kafalarına göre bloke koymuşlar belli

Bu kanal neden kapandı? Spam ? Telif? Topluluk?

bu kanaldan 2 ödeme aldım ekim ayı kazançlar kesinlemeden kasımın 10 da kapandı kesinleşme ekim ayı kazançı kesinleşti 4$ haneli kasım ayının 10 na kadar gene 4$ haneli kazançı ğeçti 5$ e yol aldı aralık ayında yanı bu ay gene kasım ayı kazançı kesinleşti ve yansıdı. kanal topluluktan kapandı hocam

açıkmıydı kanal

Hayır 2 telif vardı ama Youtube üçüncü telifi beklemeden kapatmıştı kanalı

Google ödemiyor olayı falanda tamamen hikaye bunlar bu kanalların parasını geçen ay aldılar masal okumasınlar boşu boşuna kendi ağızlarıyla da millet 12 ay bekletiyo biz 1 ay bekletiyoruz da dediler neyin ödememesi bu

Son düzenleme:
Serkan abinin nazarı deydi :D
vQnp94.jpg

ben orda yazmıştım Serkan abi bu işe girdiyse bu da gider :D

Burda önemli olan nokta şu; Sözleşmede 2+1 engelden dolayı kanal kapanmalarında ödelerin yapılmayacağını zaten belirtmişti biz bunu biliyorduk 2 ay önce bu konu tartışıldı, konuşuldu, fikir üretildi onun için ilk defa duymuş ki quizi awe ile bir tutmayalım.

Sözleşmede 3 engelden kapanan kanallar ödenmeyecek demişti, spamdan kapanan kanal ödenmeyecek dememişti. Benim 1 tane 4 haneli spamdan kapanan kanalım var ona bloke ile ilgili hiç mail gelmemiş. Spamdan kapanan böyle bir mail aldımı?

4 haneli bana da aynı mail gelmiş. paraya yattılar.

tek teliften kapanmıştı kanal. sahte tık vs söz konusu değil.

Son düzenleme:
arkadaşlar ocakda 5 haneli ödeme alacam, bakalım alabilecnmi :(
1 kanalda 1 topluluk, 1 telif var
diğer 1 kanalda 1 topluluk var sadece şuan kapanma yok. Kanalları silsem ödeme alabilirmiyim? acaba

Burda önemli olan nokta şu; Sözleşmede 2+1 engelden dolayı kanal kapanmalarında ödelerin yapılmayacağını zaten belirtmişti biz bunu biliyorduk 2 ay önce bu konu tartışıldı, konuşuldu, fikir üretildi onun için ilk defa duymuş ki quizi awe ile bir tutmayalım.

Sözleşmede 3 engelden kapanan kanallar ödenmeyecek demişti, spamdan kapanan kanal ödenmeyecek dememişti. Benim 1 tane 4 haneli spamdan kapanan kanalım var ona bloke ile ilgili hiç mail gelmemiş. Spamdan kapanan böyle bir mail aldımı?

peki aynı şekilde 3 haneli olup kapanan kanalları neden ödüyor ?
4 haneli olanları neden ödemiyorda 3 haneli ödüyor 6 kişininde aynı durumda olması tesadüfmü

4 haneli bana da aynı mail gelmiş. paraya yattılar

geçmiş olsun hocam sizinkide 4 hanliyse olay bitmiştir artık 4 hane kazanmıycaz riskli içerikte...

paraya yattılar ayaklarını geçelim herkes doğru düzgün yatsın bloke konuldu diyip geçiştiriyorsunuz yukarıda [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] çok güzel açıklamış

birde şu hani küçük köylerde ortaya 1 2 laf atıp ortalığı karıştıran dedeler yok mu :D onlar gibi burdada bir kaç tane çözüm üreteceğinize küfür ve yuhlamaktan başka birşey bilmiyorsunuz

arkadaşlar ocakda 5 haneli ödeme alacam, bakalım alabilecnmi :(
1 kanalda 1 topluluk, 1 telif var
diğer 1 kanalda 1 topluluk var sadece şuan kapanma yok. Kanalları silsem ödeme alabilirmiyim? acaba

aman hocam sakın silme tüm videoları özele al eğer eşleşenli video varsa sil aksi duurmda özelde olması ulaşılmaz kılmaz videoyu

4 haneli kapanan kanallara bloke diyosunuz. kapanan kanallar 3 haneli ama toplamı 4 haneli olursa yine bloke mi olacak? dashboardları birleştirmelerinden belliydi bi iş çevirdikleri

peki aynı şekilde 3 haneli olup kapanan kanalları neden ödüyor ?
4 haneli olanları neden ödemiyorda 3 haneli ödüyor 6 kişininde aynı durumda olması tesadüfmü

geçmiş olsun hocam sizinkide 4 hanliyse olay bitmiştir artık 4 hane kazanmıycaz riskli içerikte...

benim sadece quizde 25 tane kanal var 25 e karşı 6 kişi komik bir rakam oluyor sebebi başka yerde arayalım dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri