Kapanan 4 haneli kanal hesabıma yattı arkadaslar müjdeeee
hayırlı olsun
bloke maili almışmıydınız ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi eğer bir partner google bunu ödemiyor demeye başladımı bilki sonrasında artık *okluk başlıyor. Diğerleride hep böyle böyle yatmadımı milletin parasının üzerine şimdi bunlarda ufaktan yem atmaya başladılar.Sorunlu kanallar 1 ay gecikmeli ödeniyordu, hiç mi ödenmeyecek artık ?
Her kapalı kanalı olana geldi mi bu mail ?
Forumda ingilizcesi veya rusçası iyi olan arkadaş bir mail kalıbı hzırlayabilirmi. Toplu olarak gönderelim. Bloke koyup ödemeyecekseniz kanal sokmamımızında manası yok hepimiz spam çalışıyoruz genel olarak ee spam kanalın tertemiz kalması veya ne zamana kadar kalması beklenirki. Bu suya yazı yazmak gibi bişey olur.Forum olarak birlik olup tepkimizi koymalıyız.
Sorunlu kanallar 1 ay gecikmeli ödeniyordu, hiç mi ödenmeyecek artık ?
Aynen toplu şekilde sesimizi duyurursak belki birşeyler değişir..Forumda ingilizcesi veya rusçası iyi olan arkadaş bir mail kalıbı hzırlayabilirmi. Toplu olarak gönderelim. Bloke koyup ödemeyecekseniz kanal sokmamımızında manası yok hepimiz spam çalışıyoruz genel olarak ee spam kanalın tertemiz kalması veya ne zamana kadar kalması beklenirki. Bu suya yazı yazmak gibi bişey olur.Forum olarak birlik olup tepkimizi koymalıyız.
Sorunlu kanallar 1 ay gecikmeli ödeniyordu, hiç mi ödenmeyecek artık ?
Korku filmi izler gibi baştan sona tüm yorumları okudum .. quizde 1 kanalım var henüz kapanma filan yok ama heran kapanadabilir. kararsız kaldım videoları silip silmemekte .. en son aynı içerikten freedoma 14k kaptırdım yine aynısını yaşamaktan korkuyorum bi yandanda ya telif gelmezse kanala bişey olmazsa diye düşünüyorum yada quiz kapanırsa bile ya öderse?
baboş o zaman niye bir kanal yapıyorsun benim 20 tane kanal var korkma bu kadar aynı kanalı böl 5 e parayıda 5 e bölmüş olursun sıkıntı çekme boşuna
dollar olarak mı 4 hane? 1 screen koyda içimiz ferahlasın![]()
biz millet olarak elimizi attigimiz dali kurutuyoruz malesef hocam,,1 haftaya kadar 2 yerli spam kanal alacak network açılacak foruma duyuru yapılacak
gavurlardan kurtulacaz artık
no panik !
Forumda ingilizcesi veya rusçası iyi olan arkadaş bir mail kalıbı hzırlayabilirmi. Toplu olarak gönderelim. Bloke koyup ödemeyecekseniz kanal sokmamımızında manası yok hepimiz spam çalışıyoruz genel olarak ee spam kanalın tertemiz kalması veya ne zamana kadar kalması beklenirki. Bu suya yazı yazmak gibi bişey olur.Forum olarak birlik olup tepkimizi koymalıyız.
hayırlı olsun
bloke maili almışmıydınız ?
MERHABA ARKADAŞLAR. BEN bi kaç arkadaşdan yardım alarak çevirttim. mail atarak tepkimi gösterdim. tavsiyem sizde atın.
-----------------------------------------------------
Do you either pay or not pay for suspended channels?
The Music Nation did this before,and nobody prefer them anymore.
hope you will not be like them or nobody not will prefer you too..
[email protected] hesabına mail atın bunu.
TÜRKÇESİ
Kapanan kanalların kazancına bloke mi koyuyorsunuz ?
bunu daha önce "music nation" yaptı. ve artık onları kimse tercih etmiyor.
Umarım sizde onlar gibi olmazsınız.. yoksa sizide kimse tercih etmeyecektir..
bu yazdıgımı ana konuya eklersen. millet görsün. mail atmak isteyen atar belki
Güzel olmuş ama bireysel algılanabilir. Bir topluluk olduğumuzu ve büyük müşteri olduğumuzu belirtirsek dikkatlerini çekip bilgilendirme yapacaklardır diye düşünüyorum.MERHABA ARKADAŞLAR. BEN bi kaç arkadaşdan yardım alarak çevirttim. mail atarak tepkimi gösterdim. tavsiyem sizde atın.
-----------------------------------------------------
Do you either pay or not pay for suspended channels?
The Music Nation did this before,and nobody prefer them anymore.
hope you will not be like them or nobody not will prefer you too..
[email protected] hesabına mail atın bunu.
TÜRKÇESİ
Kapanan kanalların kazancına bloke mi koyuyorsunuz ?
bunu daha önce "music nation" yaptı. ve artık onları kimse tercih etmiyor.
Umarım sizde onlar gibi olmazsınız.. yoksa sizide kimse tercih etmeyecektir..
bu yazdıgımı ana konuya eklersen. millet görsün. mail atmak isteyen atar belki
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.