QuizGroup Yeni Blokeleri ( Kapanan Kanallar )

o zaman sonuna ekle, I and 15 thousand people . ytpara.com user.. :D ben ve 15 bin kişi diye :D
Süpersin. Çünkü bu adamlara bireysel mail attın mı tınlamıyorlar en son attığım maile 10 günde cevap verme nezaketinde bulundular oda sorduğumla verdikleri cevap alakasızdı.:D

MERHABA ARKADAŞLAR. BEN bi kaç arkadaşdan yardım alarak çevirttim. mail atarak tepkimi gösterdim. tavsiyem sizde atın.

-----------------------------------------------------
Do you either pay or not pay for suspended channels?
The Music Nation did this before,and nobody prefer them anymore.
hope you will not be like them or nobody not will prefer you too..

[email protected] hesabına mail atın bunu.

TÜRKÇESİ

Kapanan kanalların kazancına bloke mi koyuyorsunuz ?
bunu daha önce "music nation" yaptı. ve artık onları kimse tercih etmiyor.
Umarım sizde onlar gibi olmazsınız.. yoksa sizide kimse tercih etmeyecektir..

bu yazdıgımı ana konuya eklersen. millet görsün. mail atmak isteyen atar belki
Bu mail konuya eklenmeli az önce bende gönderdim ne kadar çok kişi gönderirse o kadar ses geleceğini düşünüyorum..

Altına forum adresi ve user eklemeyi unutmayalım topluluk olduğumuzu anlayacklardır. Bu kadar insanın canı çıkıyor kanalı ayakta tutacak diye baştan söylesinler bloke koyacaklarsa açık açık yazsınlar. Diğer partnerlerden tek farkı kapananı ödemeleri oldu onuda yapmayacaklarsa ne uğraşacam gösterimdi oboneydi bağlarım önüme gelen partnere kapanırsa en azından bloke olacağını bilirim. Süpriz olduğunda tüm plan program sekteye uğruyor.

Topluca organize tepki koyabilme yeteneğimizi geliştirmemiz gerekiyor.

100 kişi şu maili atsak ;

Bizler en gelişmiş, en iyi kanallarımızı quiz'e ödeme konusunda büyük güven duyduğumuz için bağlıyoruz, ancak telifli ve kapanan kanallar gibi sorunlu kanalların ödemesini alamayacak olmamız Quiz konusunda bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı. Ricamız Quiz'in ödeme kalitesini koruması ve tüm kanallarımıza sorunsuz ödeme yapmasıdır. Böyle olduğu sürece tüm iyi izlenimli kanallarımızı Quiz'e bağlamaya devam edeceğiz.

Teşekkürler.

Bu maili İngilizceye çevirirse birisi atalım. Mail atınca banka ödemesi eklediler bence dikkate alabilirler.

Topluca organize tepki koyabilme yeteneğimizi geliştirmemiz gerekiyor.

100 kişi şu maili atsak ;

Bizler en gelişmiş, en iyi kanallarımızı quiz'e ödeme konusunda büyük güven duyduğumuz için bağlıyoruz, ancak telifli ve kapanan kanallar gibi sorunlu kanalların ödemesini alamayacak olmamız Quiz konusunda bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı. Ricamız Quiz'in ödeme kalitesini koruması ve tüm kanallarımıza sorunsuz ödeme yapmasıdır. Böyle olduğu sürece tüm iyi izlenimli kanallarımızı Quiz'e bağlamaya devam edeceğiz.

Teşekkürler.

Bu maili İngilizceye çevirirse birisi atalım. Mail atınca banka ödemesi eklediler bence dikkate alabilirler.
Hocam topluca hareket etme yeteneğimiz az sonra paraların üzerine yatılınca herkes veryansın ediyor önemli olan önceden önlemimizi almamız. Arrkadaş format hazırlamışdı gönderdik sende onu gönderde tek yerden çıktığı belli olsun. Altınada forum adresi ve user yazmn yeterli olur. En büyük müşterisi bu forum ve dikkate almak zorundalar.

MERHABA ARKADAŞLAR. BEN bi kaç arkadaşdan yardım alarak çevirttim. mail atarak tepkimi gösterdim. tavsiyem sizde atın.

-----------------------------------------------------
hope you will not be like them or nobody not will prefer you too..

[email protected] hesabına mail atın bunu.

TÜRKÇESİ

Kapanan kanalların kazancına bloke mi koyuyorsunuz ?
bunu daha önce "music nation" yaptı. ve artık onları kimse tercih etmiyor.
Umarım sizde onlar gibi olmazsınız.. yoksa sizide kimse tercih etmeyecektir..

bu yazdıgımı ana konuya eklersen. millet görsün. mail atmak isteyen atar belki

hope you will not be like them or nobody will not prefer QUIZ Network..

olsa daha iyi olur sanki..

Aramızda Rusça bilen biri veya arkadaşı olan vardır elbet? İki satırlık bir metin belirleyelim gerekirse tercümanlık bürosuna çevirtiriz. :D

düzelttim o kısmı da :D sanmıyorum ya biliyordur :D dünyada kendi dilinden başka dil bilmeyen tek millet biziz :D

quizle maillaşmadın mı hocam sen hiç?bilmiyor derken berbat anlamında biliyor demek istedim.sordugun soruyla aldıgın cevabın genelde alakası olmuyor quizde :) dün başka bi konudada belirtmiştim,bunlarda rus lifedakilerde rus.aynı mesajı hem quiz hem life a atıyorum,bunların verdigi cevabın konuyla alakası olmuyor ama life ne sorarsam ona cevap veriyor :) kısacası bizden beter bunlar diyim sen anla gerisini ;)

Arkadaşlar bloke ile alakasız ama yardımcı olursanız sevinirim.. Forumdan bir arkadaştan quiz kanal almıştım. Paypalı değiştirmeyi unutmuşum. Şimdi dashboarda bağlanınca farkettim.. Bu kanalın ödemesini nasıl alacağım?

quizle maillaşmadın mı hocam sen hiç?bilmiyor derken berbat anlamında biliyor demek istedim.sordugun soruyla aldıgın cevabın genelde alakası olmuyor quizde :) dün başka bi konudada belirtmiştim,bunlarda rus lifedakilerde rus.aynı mesajı hem quiz hem life a atıyorum,bunların verdigi cevabın konuyla alakası olmuyor ama life ne sorarsam ona cevap veriyor :) kısacası bizden beter bunlar diyim sen anla gerisini ;)

o zaman oğuz abi ( [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] ) diyorum :D ruscayla yada rusyayla bi ilgisi vardı yanlış hatırlamıyorsam :d

Arkadaşlar bloke ile alakasız ama yardımcı olursanız sevinirim.. Forumdan bir arkadaştan quiz kanal almıştım. Paypalı değiştirmeyi unutmuşum. Şimdi dashboarda bağlanınca farkettim.. Bu kanalın ödemesini nasıl alacağım?

işin zor hocam,bikaç arkadaşın söyledigine göre şuan paypal degişmiyor quizde...15 ocakta mı ne degiştirebiliyormuşsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri