QuizGroup Yeni Blokeleri ( Kapanan Kanallar )

Ekim ödemeleri 20-22 Kasım'da quize geçti.
Kapanan kanalın ekim ödemesini xxxx paypal adresine 27 aralıkta yapcağız diye hepimize mail göndermişlerdi. Webmoney'e geçtiğim için 10 gün önce mail attım Quize'.
Kapanan kanal ödemesini paypala yapmamalarını istedim.
Kayıtları inceleyip webmoney'e ödeme yapacaklarını söylediler..
Bunun üzerinden 10 gün geçti. Tam ödeme günü google parayı ödemedi diyorlar.
Külliyen yalan.

Sadece kapanan kanallar mı ödenmeyecek yoksa, dashboard'da kapanan 1 kanal varsa diğerleri de mi etkilenecek, o kadar değildir inş :)

Arkadaşlar bu boykot mailleri cok akıllıca olacaktır , eğer bu yapılan ne kadar inansakta hepimizin içinde kuşku var bu blokeler hakkında.

Boykot maili yalnızca ingilizce olmamlı , hem ingilizce hem rusca olarak atmalıyız.

Bir darbede bana kalırsa 1 hafta içinde Life ' dan gelecek.. malesef: (

Arkadaşlar bu boykot mailleri cok akıllıca olacaktır , eğer bu yapılan ne kadar inansakta hepimizin içinde kuşku var bu blokeler hakkında.

Boykot maili yalnızca ingilizce olmamlı , hem ingilizce hem rusca olarak atmalıyız.

Bir darbede bana kalırsa 1 hafta içinde Life ' dan gelecek.. malesef: (

Life şuan eski sistem devam ediyor, dashboard henüz gelmedi sanırım ama dashboard 29'unda gelecek mailleri gelmişti, dashboard gelirse aynı Quiz gibi olacaktır Life' da :)

Life şuan eski sistem devam ediyor, dashboard henüz gelmedi sanırım ama dashboard 29'unda gelecek mailleri gelmişti, dashboard gelirse aynı Quiz gibi olacaktır Life' da :)

Bu işin dashboard ile alakası yok ki , Kapanan kanalın ekim kazancında yaşadık, life henüz o ödemeleri yapmaya başlamadı. 1 haftası var umarım yanılırım.

Ayrıca tekrar söylüyorum bu işin hane ile ilgili yok beyler , hatırlayın zoominden, creative n.' den , music nationdan ve daha nicelerinden 10$ paraya bloke yediğimizi. Bahsi geçen kelime bloke kelimesiyse eğer meblanın pek bir önemi kalmıyor.

arkadaşlar neden bukadar olay cok buyuk yanstılıor mn de zoominden, creative tek topluluk veyatta telif yıyen kanal acık hersey dort dortluk olmasına rağmen bıle tum herkese bloke gelmişti ve mail dahı gelmemıstı cevapta yazmamıslardı en azından bu patnerlerde öyle bı durum yok bence kötüyü çağırmıyalım elimizden geldince iyi yönlü bakalım

Son düzenleme:
Kusura bakmayin beyler zamaninda life ve quizin diger networklarin blokerinden haberleri yok. Surekli lifein facebook sayfasinda bundan bahsetmeyin diye soylemistim. Uyuyan devleri uyandiranlar sagolsun artik boyle networklari bulamayiz daha. Quiz boyle yaptigina gore lifeda ayni sekilde hareket eder, ona gore ayarlayin kendinizi

Kusura bakmayin beyler zamaninda life ve quizin diger networklarin blokerinden haberleri yok. Surekli lifein facebook sayfasinda bundan bahsetmeyin diye soylemistim. Uyuyan devleri uyandiranlar sagolsun artik boyle networklari bulamayiz daha. Quiz boyle yaptigina gore lifeda ayni sekilde hareket eder, ona gore ayarlayin kendinizi

Asil sorun bundan kaynaklaniyor. 50 kere bu konular hakkinda mail atip soru sorarsan, Adam da arastirir bakar bloke koyuyolar o da aynisini yapar.

Neden bu Quiz kanalları hep kapanıyor ya diğerlerinde hiç mi sıkıntı olmuyor?

Düzenli ödese kara para akliyor serdiniz, ödemez dolandirici dersiniz...

Arkadasalar partneri aetik adsense fibi dusunebiliriz. Gecenlerde life bagli partner kanalim 2 telif var diye para kazanmasi gitti. Belki adsense nasil isleme girmiyor bunlarada odeme yapilmiyordur. Yinede ofkemizi biyerden cikarmak istiyoruz anliyorum ama biraz sabirli olalim.

Mesela benim kapanan bir kanal vardi ödemesini bir ay gecikmeli yaptilar hatta haber bile vermişlerdi gec odicez diye yuksek rakam riskli ozaman

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri