QuizGroup Yeni Blokeleri ( Kapanan Kanallar )

Arkadaş ilk mesaja atılan maile gelen cevabı koymuş bende sevabına türkçeye çevireyim içiniz rahatlasın dedim:

Sayın Partner,
Bildiriniz için teşeşkkür ederiz. endişeli olduğunuzu anlıyoruz.
Konuya bi açıklık getirelim. Şimdiye kadar bütün sözlerimizi tuttuk. Gelecekte de tutmaya devam edeceğiz. Eğer Kapalı kanallara ödemeyi durdurma kararı alırsak bunu resmi olarak ilan eder ve bütün partnerlerimize dashboard yoluyla bildiririz. KAPANAN KANANALLARA ODEMEYE DEVAM EDIYORUZ.

Bu sorunu bu ay ilk kez, kendi performans raporumuz ve google dan aldığımız ödeme raporu farklılık gösterdiği için yaşıyoruz. Biz de endişeliyiz. Google ekibini bu konu ile ilgili bilgilendirdik ve cevaplarını bekliyoruz. Bu sorun bütün kanalları içermiyor ama neredeyse QuizGroup network un küçük bi kısmını içeriyor. Programcıarımızın/mühendislerimizin görüşüne göre bu teknik bir sorun. Bir kez daha belirtmek isteriz ki, sorunu çözmek ve size çözümü ile birlikte geri dönüş yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Tatiller nedeniyle(Noel tatili) Biraz zaman alabilir. 5 ocaktan sonra çalışanlarımızın çoğu ofise dönecek ve çözüm üzerine çalışmaya başlayacaklar.

Güveniniz ve sabrınız için teşekkür ederiz,
Saygılarımızla
Quizgrup Ekibi

Machinima bugüne kadar kapanan kanalların ödemesini yapmıştır.

arkadaşlar aranızda 1 tek toplukluk ihtarı alıpta kanalı kapanıp ödemesine bloke gelen oldumu çok önemli?

bu kapanan kanallar hep telif yada 3 telifle kapanan kanallar demı benım 1 tek topluluktan kapanan 3 de cok yuklu bı mıktar olan kapanım kapandı korktum sımdı diğer telif yeyipte kapananlarla topluluk yıyen aynımıdır sonuçta bı hak talebi yok spamdan kapanıor topluluk yeyıp eyer boyle topluluktan kapanımda odemesı bloke olan arkadaşlar varsa lütfen yazsın buraya?

bu ay kapanan 3 kanal oldu.. alacakta baya olmuştu inş öder :(

Arkadaş ilk mesaja atılan maile gelen cevabı koymuş bende sevabına türkçeye çevireyim içiniz rahatlasın dedim:

Sayın Partner,
Konuya bi açıklık getirelim. Şimdiye kadar bütün sözlerimizi tuttuk. Gelecekte de tutmaya devam edeceğiz. Eğer Kapalı kanallara ödemeyi durdurma kararı alırsak bunu resmi olarak ilan eder ve bütün partnerlerimize dashboard yoluyla bildiririz. KAPANAN KANANALLARA ODEMEYE DEVAM EDIYORUZ.

Bu sorunu bu ay ilk kez, kendi performans raporumuz ve google dan aldığımız ödeme raporu farklılık gösterdiği için yaşıyoruz. Biz de endişeliyiz. Google ekibini bu konu ile ilgili bilgilendirdik ve cevaplarını bekliyoruz. Bu sorun bütün kanalları içermiyor ama neredeyse QuizGroup network un küçük bi kısmını içeriyor. Programcıarımızın/mühendislerimizin görüşüne göre bu teknik bir sorun. Bir kez daha belirtmek isteriz ki, sorunu çözmek ve size çözümü ile birlikte geri dönüş yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Tatiller nedeniyle(Noel tatili) Biraz zaman alabilir. 5 ocaktan sonra çalışanlarımızın çoğu ofise dönecek ve çözüm üzerine çalışmaya başlayacaklar.

Saygılarımızla
Quizgrup Ekibi

Teşekkürler bilgi için.

Sayın Partner,

Saygılarımızla
Quizgrup Ekibi

Verdikleri cevapta samimilerse blokeler teknik bir sorundan kaynaklanıyor yazıyor.. Bence burada bizlerin gönderdiği mailler biraz olsun işe yaramış olabilir. Kimse ses çıkarmasaydı belki blokelere devam edeceklerdi. Nasıl bir teknik sorun ki sadece 4 hanelileri kapsıyor onu anlamadım. Benim 4 haneli kazancım hiç olmadı daha ama yinede arkadaşlar mağdur olmasın diye ayrı ayrı 5-6 mail hesabımla burada paylaşılan maili attım. Herkes duyarlı olup mail atmaya devam ederse gözleri korkacaktır. Maile devam :)

Verdikleri cevapta samimilerse blokeler teknik bir sorundan kaynaklanıyor yazıyor.. Bence burada bizlerin gönderdiği mailler biraz olsun işe yaramış olabilir. Kimse ses çıkarmasaydı belki blokelere devam edeceklerdi. Nasıl bir teknik sorun ki sadece 4 hanelileri kapsıyor onu anlamadım. Benim 4 haneli kazancım hiç olmadı daha ama yinede arkadaşlar mağdur olmasın diye ayrı ayrı 5-6 mail hesabımla burada paylaşılan maili attım. Herkes duyarlı olup mail atmaya devam ederse gözleri korkacaktır. Maile devam :)

teşekkürler çeviri için. kapanan kanalların ödemesine devam edecez diyorlar ama bu ay belli olur herşey. bekleyelim bakalım su 5 ocağı nolacaksa :)

arkadaşlar bu kapanan kanallar hep teliften kapanıptan bloke yıyenlermı hıcmı topluluktan kapanan yok bu konuyu bı aydınlatsanız cok rica ediorum?

Hocam inşallah öderde, gelmeyecek gibi ayarlayın kendinizi. Yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. :(

gelmeyecek gibi ayarlıyorum da eğer ödemezse mn, rec ve diğerlerinden farkı kalmaz quizin..

enteresan olan şeyse sadece quiz kanalların spamdan kapanıyor olması..

tesadüftür diyelim bakalım..

gelmeyecek gibi ayarlıyorum da eğer ödemezse mn, rec ve diğerlerinden farkı kalmaz quizin..

enteresan olan şeyse sadece quiz kanalların spamdan kapanıyor olması..

tesadüftür diyelim bakalım..

Artık quizde para kazanmanın kapatılmasıda iyice sıklaştı yakında tek telife tek dünya engeline indirgenir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri