QuizGroup Yeni Blokeleri ( Kapanan Kanallar )

Tarihi yazmis iste arkadas :D

5oyW7l.png

paramı ne zaman alırım ?

İnanmayın :) Bana 26 sında ödeme yapacak 3 haneli sözde göreceğiz bakalım :D

Benim Dashboard u 1 ayın sonunda geçen açmışlardı. 10 ocakta kapanan kanalın maili ile giriş yapabiliyordum bu sabaha kadar.

Şimdi Gireyim dedim yine mailimle şu uyarıyı verdi

89zVD1.png

Tek Dashboard'a bağlı olan diğer 14 kanalımın Maili ile girmeye çalıştığımda ise

yine daha daha önceleri olduğu gibi Dashboard'a giriş
yapamıyorum. Bu uyarıyı veriyor

N9DzAg.png

Tek bir Kanalım Ayrı dashboard'daydı ona giriş yapabildim 3 haneli kesinleşmiş onda.

dün 2 kanal daha eklemiştim quiz'e add channel diyerek.

onların mailleri ile giriş yapabiliyorum. Fakat sadece 2 kanal gözüküyor.

Geri kalan 15 kanal yok. Ne Kapanan 4 kanal, ne açık olan 11 kanal hiç birisi gözükmüyor. Oysa sabah hepsi paneldeydi.

Valla Ben bu işten bir şey anlamadım.. rusça attığım maile bile cevap vermiyorlar adamlar. Şimdi birazdan bak geliyorum Rusyaya Çerilerimle Birlikte şeri şeri leydi yapmaya diye mail atacağım. :mad:

arkadaşlar enpara swit kodunu yanlış girmissik. Finansbank'ın kini girmişssik bi sorun olurmu ?

ben terminated olanları yok güzüyle bakıyorum. kesinleşen kazançtan çıkardım kafam rahat:)

Sabah butun kanallar deleyed varken sımdı sadece kapanan kanallarda yazıyor,burdanda anlaşılıyorkı partnere bağlı para kazanması gıden kanallara suspand yazmış 57 gun sonra ödenecek dıye uyarı var,askıya alınıp kapanan kanallarda 27 ocakta ödenecek uyarısı var dıger acık kanallarda odeme surecınde odenecekmış

Ekim odemesi icin cevap maili atmislar.
Dear Partner,

Thanks for your note. We understand you are concerned.

Due to the holidays it will take some more time. After 20 Jan 2015 we hope to receive a comprehensive explanation from Google team. The preliminary investigation detected SPAM problems. But we are not ready to accept such a general definition. The same reason has been stated quiet often in Community Guidelines strikes.

Let us clarify the situation. We kept all our promises so far. We are going to stay this way in the future. If we made a decision to stop paying suspended and/or blocked channels, we would announce it officially and inform all our partners via dashboard. We keep paying suspended and blocked channels. We have faced a case when our performance report figures differ from the payment we have received from Google the very first time. We are concerned as well. This situation involves not all of the channels but relatively small part of QuizGroup network.

We appreciate your trust and patience!

Best regards,
The QuizGroup Team

Ekim odemesi icin cevap maili atmislar.
Dear Partner,

Thanks for your note. We understand you are concerned.

Due to the holidays it will take some more time. After 20 Jan 2015 we hope to receive a comprehensive explanation from Google team. The preliminary investigation detected SPAM problems. But we are not ready to accept such a general definition. The same reason has been stated quiet often in Community Guidelines strikes.

Let us clarify the situation. We kept all our promises so far. We are going to stay this way in the future. If we made a decision to stop paying suspended and/or blocked channels, we would announce it officially and inform all our partners via dashboard. We keep paying suspended and blocked channels. We have faced a case when our performance report figures differ from the payment we have received from Google the very first time. We are concerned as well. This situation involves not all of the channels but relatively small part of QuizGroup network.

We appreciate your trust and patience!

Best regards,
The QuizGroup Team

Hep ayni şeyler farklı olarak tarih var ödemeyecekler :))

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acaba ayin 26 - 27 si gibi toplu bir ödeme yaparlar mi hiç yoktan bi kısmını odeseler bari :)

Yapmazlar umuda kaptırma hocam kendini ben kestim umudumu :D

Peki bu cakallar niye halen kapananlari ödeyeceğiz die mail atıyorlar işimiz piyangoya kaldı resmen doğru dürüst bi açıklama bile yok adamlarda :)

Peki bu cakallar niye halen kapananlari ödeyeceğiz die mail atıyorlar işimiz piyangoya kaldı resmen doğru dürüst bi açıklama bile yok adamlarda :)

Bundan sonrasını öderlerde bizimkiler arada kaynadı gibi geliyo hocam bana Quiz ilk ve tek yamuğunu bize yaptı :D

Life bgn googleden rapor gelmiş ekim ayı ödenmeyen kazanç için %50 kesintiyle bu ay alacaksın dediler.. Google raporuna göre %50 kesinti,beni mi koparıyolar anlamadım

Uyduruyolar hocam ya kim bilir senin benim paramla hangi blokeli kanalın parasını ödediler de şimdi dengeyi kurmaya çalışıyolar ama yinede şükretmek lazım bize onu bile söylemediler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri