QuizGroup Yeni sözleşme isteme !!!!

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

QuizGroup Network te kanalım vardı...sözleşme göndemriş bana ama ben farkına varmamışım.20 ekim son günüymüş şimdi yeni sözleşmeyi nasıl istiyoruz ...bu konuda yrdım lütfen...veya gelen maildeki bilgiler ile halen sözleşme imzalayabilirmiyiz ??

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] üstad bu konuda yardımcı olabilirmsiin ?

quiz dashboarda gir..orada channel bölümünde doğru hatırlıyorsam ..veya bölümlerinden birinden tekrar talep ediyorsun sözleşmeyi. standart kolay bi işlem sıkıntı yok :)

imazalıyabiliyorsan imzala bi kopyası zaaten senin postakutuna yansıcak .

quiz dashboarda gir..orada channel bölümünde doğru hatırlıyorsam ..veya bölümlerinden birinden tekrar talep ediyorsun sözleşmeyi. standart kolay bi işlem sıkıntı yok :)

imazalıyabiliyorsan imzala bi kopyası zaaten senin postakutuna yansıcak .

imzalayamıoyrum ...yani nasıl yapılcak onuda bilmiyorumda :) ama tıklıyorum alt resimdeki site açılıyor...örnek vidoda gösteriyor nasıl yapılacağı ama nerede yapacam ? nerede sözleşme yok :)

dashbordda sözleşme bölümünde imzalanmamış diyor...üzerine tıklıyorum bi ekran açılıp kapanıyor anında...

imzalayamıoyrum ...yani nasıl yapılcak onuda bilmiyorumda :) ama tıklıyorum alt resimdeki site açılıyor...örnek vidoda gösteriyor nasıl yapılacağı ama nerede yapacam ? nerede sözleşme yok :)

dashbordda sözleşme bölümünde imzalanmamış diyor...üzerine tıklıyorum bi ekran açılıp kapanıyor anında...

farklı tarayıcıda dene yada sonra tekrar dene hocam.adblock filan varsa o da engelliyor olabilir belki.

arkadaslar quız de dashboarda yeni kanal eklemeye calsıtım ekledim kanalda daveti kabul kabul ettim kanal baglı görünüyor ama dashborda kanal görünmüyor 1 gün sonra falan mı düşer dashboarda

arkadaslar quız de dashboarda yeni kanal eklemeye calsıtım ekledim kanalda daveti kabul kabul ettim kanal baglı görünüyor ama dashborda kanal görünmüyor 1 gün sonra falan mı düşer dashboarda

Evet sözleşmeyi imzaladığın gün veya ertesi gün listede görürsün.

şuanda bana 3 kanal için 10 tane sözleşme göndermişler gece 4 tane imzaladım durmadan geliyor

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] hocam sözleşme imzlama tarihiniz geçmiş :S support tan durumunuzu anlatan bir mail atarsanız geri dönüş yaparlar. otomatik mesaj gönderirlerse tekrar mail atın.

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] hocam sözleşme imzlama tarihiniz geçmiş :S support tan durumunuzu anlatan bir mail atarsanız geri dönüş yaparlar. otomatik mesaj gönderirlerse tekrar mail atın.

peki bunu imzalamasam diğer ayki ödeme alırken sorun olurmu ?

peki bunu imzalamasam diğer ayki ödeme alırken sorun olurmu ?

hocam kanalı yenimi bağladınız? eğer daha önce ödeme aldıysanız bişey yapmanıza gerek yok, yeni bağladıysanız ve imzalamadıysanız sözleşmeyi, isterseniz ödeme zamanını bekleyin gelmezse mail atın, isterseniz hemen şimdi sözleşme gelmediğine dair mail atın.. işinizi garantiye alıp şansa bırakmamak adına şimdi mail atıp netleştirmenizi tavsiye ederim.

hocam kanalı yenimi bağladınız? eğer daha önce ödeme aldıysanız bişey yapmanıza gerek yok, yeni bağladıysanız ve imzalamadıysanız sözleşmeyi, isterseniz ödeme zamanını bekleyin gelmezse mail atın, isterseniz hemen şimdi sözleşme gelmediğine dair mail atın.. işinizi garantiye alıp şansa bırakmamak adına şimdi mail atıp netleştirmenizi tavsiye ederim.

eylül ödemesini aldım (ekim 20 de) kanallarda 1 ayı geçmiş bağlanalı

eylül ödemesini aldım (ekim 20 de) kanallarda 1 ayı geçmiş bağlanalı

tamam hocam ödeme aldıysan bişey yapma, diğer ödemede sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, çıkmaz ama eğer sıkıntı çıkarsa mail atıp durumu anlatırız ödemeyi yaparlar.

tamam hocam ödeme aldıysan bişey yapma, diğer ödemede sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, çıkmaz ama eğer sıkıntı çıkarsa mail atıp durumu anlatırız ödemeyi yaparlar.

yani her türlü mail atıp sözleşme istemek %100 faydalı anlaşılan....ben en iyisi yeni sözlşme isteyim....hangi maile atıyoruz ? veya supoortanmı atıyoruz ?

evet supporttan gönderin hocam, mail adreside support@quizgroup

Hocam benim life kanallarım var quiz bazılarına imza gelmiş.bazılarına imza gelmemiş dashboard zaten yok.Hocam oraya nasıl bir mesaj atıcaz.Yeniden imza için ve dashboard için.Hocam bir metin yazabilirmisiniz.Kendi kanallarımızın gmail adresinden mesaj atacız galiba support@quizgroup buraya

Hocam benim life kanallarım var quiz bazılarına imza gelmiş.bazılarına imza gelmemiş dashboard zaten yok.Hocam oraya nasıl bir mesaj atıcaz.Yeniden imza için ve dashboard için.Hocam bir metin yazabilirmisiniz.Kendi kanallarımızın gmail adresinden mesaj atacız galiba support@quizgroup buraya

hocam benim ingilizcem o kadar yeterli değil, yardımcı olabilecek birileri mutlaka çıkacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri