Quizin düzelttiği video ortasını tekrardan değiştirmek

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar mesela kanal izlenim abone falan alıyor quize sokuyorum video ortalarını giriyorum 7dk aralıkla işte diğer gün falan quiz geliyor kanaldaki tüm videoların video ortalarını değiştiriyor 10 11 dk aralıkla falan yapıyor daha az reklam çıkıyor.Quiz video ortalarını değiştirdikten sonra ben bir daha değiştirsem 7dk aralıkla yapsam sıkıntı olur mu?

değiştir zaten. değiştirdikden sonra quiz bidaha değiştirmiyo. bu quiz kafa bırakmıyo adamda.

Quiz kanalı kabul ettikten ne kadar zaman sonra video ortası reklamları giriyor? Biliyormusunuz?

O zamana kadar bekleyip daha sonra mı video ortası girsem diye düşünüyorum doğrusu..

Panelde claims diye bir saha var bununla alakalı muhtemelen. Orda tiklari kaldırınca kanaliniza müdahale etmiyorlar.

mobil mesaj

Quiz kanalı kabul ettikten ne kadar zaman sonra video ortası reklamları giriyor? Biliyormusunuz?

O zamana kadar bekleyip daha sonra mı video ortası girsem diye düşünüyorum doğrusu..
Hocam ben gece 4'te gece 3'te falan girdim bugün girmişti yani.

Panelde claims diye bir saha var bununla alakalı muhtemelen. Orda tiklari kaldırınca kanaliniza müdahale etmiyorlar.

mobil mesaj

Tam nerede bu hocam? Hakikaten ona bir bakıyım ya. Dashboardda var dimi bu?

Başlıcam bu quizin yapacağı işe ya, hayvan gibi şey yapıyolar ya. :)

Tam nerede bu hocam? Hakikaten ona bir bakıyım ya. Dashboardda var dimi bu?

Başlıcam bu quizin yapacağı işe ya, hayvan gibi şey yapıyolar ya. :)
Channel menüsünde Tablar var yanda referal yazıyor onun yanında claims.

mobil mesaj

bu konuyu bende merak edıyorum 1 saatlık videoda 3 tane reklam var

---------- Spam Engelliyici 19:35 ---------- Önceki Mesaj 19:35 ----------

Çok saol dostum bir deniyim ya.. Yoksa böyle olmucak bu iş..

dostum bızıde bılgılendır sonra,

Sadece video ortası reklamları kurcalasa iyide gidip atlanamayan reklamları açıyor izlenim yarı yarıya düşüyor.

bu konuyu bende merak edıyorum 1 saatlık videoda 3 tane reklam var

---------- Spam Engelliyici 19:35 ---------- Önceki Mesaj 19:35 ----------

dostum bızıde bılgılendır sonra,

Bir kanal daha soktum dostum birazdan bakıcam dashboarda.. Bakmak önemli değilde acaba olacakmı onu merak ediyorum. :)

Şimdi baktım kesinlikle claim kısmından kaynaklanıyor bu. Oradaki tickleri kaldırın arkadaşlar..

Son düzenleme:
Bilgi doğru arkadaşlar. Kısacası; dashboard üzerinde Autoclaim var her kanal için. Kanaldaki tikleri kaldırırsanız eklediğiniz zaman artık reklamlar konusunda ve para kazanma ile alakalı durumlarda müdahil olmuyorlar.

Açıklama şu şekilde;

Bizler sizin için Reklamları açarız, süreleri gireriz ve diğer reklam formatlarını "overlok makinesi ayağına geldi" diyerekten biz sizin yerinize hallederiz. Ama siz bu tikleri kaldırırsanız biz ne video para kazanmalarının açılması, ne reklam ayarları bizi hiiiiç alakadar etmez demişler kısacası..

rLDCOWC.png

Son düzenleme:
Allah kahretmesin ya o kadar kanal ekleyip hepsinin video ortasını girdim. Olacak iş değil hepsi değişmiş. Yani bunu daha önce çözebilseydik keşke..

Tikleri kaldırdık bakalım işe yarayacakmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri