Quizin düzelttiği video ortasını tekrardan değiştirmek

Quiz kanalı kabul ettikten ne kadar zaman sonra video ortası reklamları giriyor? Biliyormusunuz?

O zamana kadar bekleyip daha sonra mı video ortası girsem diye düşünüyorum doğrusu..

kafasına göre giriyo hocam. bazende açıklamaya farklı referanslı kayıt linki ekliyolar.

---------- Spam Engelliyici 18:20 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

Bilgi doğru arkadaşlar. Kısacası; dashboard üzerinde Auto Claims var her kanal için. Kanaldaki tikleri kaldırırsanız eklediğiniz zaman artık reklamlar konusunda ve para kazanma ile alakalı durumlarda müdahil olmuyorlar.

Açıklama şu şekilde;

Bizler sizin için Reklamları açarız, süreleri gireriz ve diğer reklam formatlarını "overlok makinesi ayağına geldi" diyerekten biz sizin yerinize hallederiz. Ama siz bu tikleri kaldırırsanız biz ne video para kazanmalarının açılması, ne reklam ayarları bizi hiiiiç alakadar etmez demişler kısacası..

rLDCOWC.png

peki hocam o tıkları kaldırınca taptığımız reklam ayarları video ortası vs hepsi sıfırlanıyormu ?

Arkadaşlar bi sorum var simdi ben kanalın para kazanmasını acıyorum videoları cekiyorum ama kanaldaki videoların para kazanmasını acmıyorum direk partnere baglıyorum acaba quiz daha sonrasından bunların para kazanmasını acıp video ortaı giriyormu?

kafasına göre giriyo hocam. bazende açıklamaya farklı referanslı kayıt linki ekliyolar.

---------- Spam Engelliyici 18:20 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

peki hocam o tıkları kaldırınca taptığımız reklam ayarları video ortası vs hepsi sıfırlanıyormu ?

Hayır sıfırlanmaz. Nasıl girdiyseniz öyle kalır.

benim derdim tam aksi oldu bu güne kadar hep.alışmışım reklamlarımı mnnin filan açmasına mesela,quize kanal sokup içine video attım ve hiçbişey yapmadım reklamlarla filan ilgili.2 aydan fazla bekledi 3 kanalım,reklamların tamamı kapalı öyle durdular.kanallardan 1 tanesinin içindeki 1 videonun dahi reklamını açmadılar.video ortası filan degil,kısa/standart reklamlarıda açmadılar :) sırf bu yüzden hala mnye kanal bagladıgım oluyor arada :D

benim derdim tam aksi oldu bu güne kadar hep.alışmışım reklamlarımı mnnin filan açmasına mesela,quize kanal sokup içine video attım ve hiçbişey yapmadım reklamlarla filan ilgili.2 aydan fazla bekledi 3 kanalım,reklamların tamamı kapalı öyle durdular.kanallardan 1 tanesinin içindeki 1 videonun dahi reklamını açmadılar.video ortası filan degil,kısa/standart reklamlarıda açmadılar :) sırf bu yüzden hala mnye kanal bagladıgım oluyor arada :D

hocam tüm videoları seçip para kazanmasını toplu şekilde açmak çok zor olmasa gerek :)

hocam tüm videoları seçip para kazanmasını toplu şekilde açmak çok zor olmasa gerek :)

o iş o kadar kolay olmuyor işte :) örnegin;videoyap botuna baglı bi kanalım var.kanala istisnasıs şekilde hergün 30-40 video atılıyor otomatik olarak,ben müdahale etmiyorum.videolarla ilgili işlemleri bot kendisi otomatik olarak yapıyor,bitek reklamlar kalıyor.reklamları açmakda mümkün fakat bana açıkcası riskli geliyor yani kullanmıyorum botlardaki toplu halde reklam açma özelliklerini ki onlarında geneli imacros ile açıyor ve bunun için de yine kanala girmek gerekiyor.kanala girdikten sonra zaten söyledigin gibide açarım ben reklamları.önemli olan reklamların otomatik açılması... bu kanallar mesela mn ye baglı ise mn kendisi açıyor reklamları,benim hergün yüzlerce kanalı tektek kontrol etmeme gerek kalmıyor.fakat quiz bu reklamları açmadıgı için benim hergün girip ogün yüklenen,reklamları kapalı olan kanalların reklamlarını açmam gerekiyor.bunların üzerine,benim günde toplam 1 saat çalışan birisi oldugumuda eklersen,bu söylediginin imkansız oldugunu görürsün :) sırf bu kadar ugraşmamak için gerekirse haftada bi girir,1 haftalık kazancımı partnere hibe ederim yada mnye baglar daha büyük riske girerim ama hergün hayatta o kadar kanalla ugraşamam :p

edit : ayrıca şöyle kabaca bi düşünürsek,sadece reklam açmakla harcayacagım zamanı göz önünde bulundurdugumuzda benim hiç kanal yapmamam,sadece reklamları açmam gerekiyor çünkü onlarla ugraşmakdan,kanal yapmaya vaktim kalmaz :D 12-13 tane vds,server,2 farklı bot kullanıyorum.o söyledigin benim batmam demek :)

Son düzenleme:
Teşekkürler büyük bir sıkıntıdan kurtardınız beni.
Ben 7dk aralıkla reklam ekliyorum Quiz kafasına göre ekliyor kazançlar düşüyor haliyle.
Thx Not Claim quiz.
:D

o iş o kadar kolay olmuyor işte :) örnegin;videoyap botuna baglı bi kanalım var.kanala istisnasıs şekilde hergün 30-40 video atılıyor otomatik olarak,ben müdahale etmiyorum.videolarla ilgili işlemleri bot kendisi otomatik olarak yapıyor,bitek reklamlar kalıyor.reklamları açmakda mümkün fakat bana açıkcası riskli geliyor yani kullanmıyorum botlardaki toplu halde reklam açma özelliklerini ki onlarında geneli imacros ile açıyor ve bunun için de yine kanala girmek gerekiyor.kanala girdikten sonra zaten söyledigin gibide açarım ben reklamları.önemli olan reklamların otomatik açılması... bu kanallar mesela mn ye baglı ise mn kendisi açıyor reklamları,benim hergün yüzlerce kanalı tektek kontrol etmeme gerek kalmıyor.fakat quiz bu reklamları açmadıgı için benim hergün girip ogün yüklenen,reklamları kapalı olan kanalların reklamlarını açmam gerekiyor.bunların üzerine,benim günde toplam 1 saat çalışan birisi oldugumuda eklersen,bu söylediginin imkansız oldugunu görürsün :) sırf bu kadar ugraşmamak için gerekirse haftada bi girir,1 haftalık kazancımı partnere hibe ederim yada mnye baglar daha büyük riske girerim ama hergün hayatta o kadar kanalla ugraşamam :p

edit : ayrıca şöyle kabaca bi düşünürsek,sadece reklam açmakla harcayacagım zamanı göz önünde bulundurdugumuzda benim hiç kanal yapmamam,sadece reklamları açmam gerekiyor çünkü onlarla ugraşmakdan,kanal yapmaya vaktim kalmaz :D 12-13 tane vds,server,2 farklı bot kullanıyorum.o söyledigin benim batmam demek :)

hocam spamın dibine vurduğunuzu bilmiyodum :) gerçekden bu kadar kanalla uğraşırsa insan motoru yakar. helal olsun ne diyim.

Quiz reklam aralıklarını neden değiştiriyor. Daha çok kazandırdıklarına inandıkları için mi yoksa başka bir şey mi var. 13 dakikalık videoon 7. dakikasına reklam koymuştum,kaldırmış adamlar.

Bilgi doğru arkadaşlar. Kısacası; dashboard üzerinde Autoclaim var her kanal için. Kanaldaki tikleri kaldırırsanız eklediğiniz zaman artık reklamlar konusunda ve para kazanma ile alakalı durumlarda müdahil olmuyorlar.

Açıklama şu şekilde;

Bizler sizin için Reklamları açarız, süreleri gireriz ve diğer reklam formatlarını "overlok makinesi ayağına geldi" diyerekten biz sizin yerinize hallederiz. Ama siz bu tikleri kaldırırsanız biz ne video para kazanmalarının açılması, ne reklam ayarları bizi hiiiiç alakadar etmez demişler kısacası..

rLDCOWC.png

hocam dashboarddaki tüm kanallardan bu tikleri kaldırırsak bizim eski girdiğimiz reklam aralıkları mı aktif olacak? yoksa tikleri kaldırdıktan sonra tekrar mı reklam aralıklarını düzenlememiz gerekiyor? [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] bilgin var mı hocam?

[MENTION=28015]Galasek[/MENTION]

cpm yi düşürmek için hocam

hocam dashboarddaki tüm kanallardan bu tikleri kaldırırsak bizim eski girdiğimiz reklam aralıkları mı aktif olacak? yoksa tikleri kaldırdıktan sonra tekrar mı reklam aralıklarını düzenlememiz gerekiyor?

Eğer Quiz değiştirmişsse reklam sürelerini, siz tiki kaldırdıktan sonra yeniden o kanala reklam süresi girmeniz gerekiyor. Aksi taktirde reklam süreleri aynı kalacaktır.

hocam dashboarddaki tüm kanallardan bu tikleri kaldırırsak bizim eski girdiğimiz reklam aralıkları mı aktif olacak? yoksa tikleri kaldırdıktan sonra tekrar mı reklam aralıklarını düzenlememiz gerekiyor? [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] bilgin var mı hocam?

Ben kanal ekledikçe tüm tikleri kaldırıyorum, eski kanallarıda kaldırdım kanallarda Quiz'in eklediği reklam aralıkları var malesef.
Tek tek yeniden eklemeniz lazım.
Benim tavsiyem benim gibi yeni eklediğin kanalların Tikleri direkt kaldırıp sonra ara reklam basman.

Dün reklam aralarını girdikten hemen sonra tiki kaldırdım ama yine değişmiş reklam araları. Tiki kaldırıp sonra mı reklam girmek lazım?

Dün reklam aralarını girdikten hemen sonra tiki kaldırdım ama yine değişmiş reklam araları. Tiki kaldırıp sonra mı reklam girmek lazım?

Yine de tiki kaldırsan da yeni kanal olunca değiştiriyorlar. En temizi kanalı sok quize tiki kaldır 1-2 gün sonra gir kanala tekrardan zaten reklam aralıklarını o sürede quiz girmiştir. Sende tekrardan kendi reklam aralıklarını yaz değiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri