Quoız yaktın benı quız

eslesen suan yeni geldi ben artik onunda degilim cizgi yonlendirdim cizgi firladi hit yonlendirrim diger cizgiler index alir artik orasindayim :)

Hocam zaten çok izlenen kazandıran içeriğe eşleşen gönderiyorlar.Diğer türlü 1,2K izlenim almışa direk dünya engeli veriyorlar :)

Bu arada ispanya mı desem,italya mı desem :) Fifa olsa acımaz dünya engelini basar çünkü.isterse 10 milyon izlenim olsun.

Adsenseye neden bağamıyosun

Hocam benim de biraz para kazandıran kanalım vardı.İşte adsenseye bu kanalımı bağladım ve başka bir kanal daha bağladım fakat ya işleme girmezse ya ödemeyi alamassam diye çok korkuyorum.Hocam bir de ben Adsenseye'ye dedicatedle giriyorum.Dedicatten kapayıp kendi pcmden girmeye başlasam sıkıntı olur mu?

Hocam benim de biraz para kazandıran kanalım vardı.İşte adsenseye bu kanalımı bağladım ve başka bir kanal daha bağladım fakat ya işleme girmezse ya ödemeyi alamassam diye çok korkuyorum.Hocam bir de ben Adsenseye'ye dedicatedle giriyorum.Dedicatten kapayıp kendi pcmden girmeye başlasam sıkıntı olur mu?

Hic bir sknti olacagini sanmiyorum bende bi sorun olmadi suana kadsr

gözlerimden yaşlar aktı klavyeme döküldü

ben bu cocuğa youtube u öğrettim de para kazanmayı hala öğretememişim :D Bağla la şu kanalı bi yere :D

quiz de şu an mevcut olan sorunun ne olduğunu yazabilir mi bi arkadaş ben de günlük 4k kazanan bi kanalımı sokmak istiyorum kanal ünlemli diye kaldıydı bi kenarda.

Bir süre girme sonra gir. İşleme girmezse diye korkmanın sebebi bu aralar yaşanan olumsuzluklar. Girer veya girmez garantisi yoktur.

arkadasin sorunu ne birileri anlata bilirmi ? quize ne oldu ? bu sohbete biraz ispanyolum da :)

ben'de quize bağlayamadım kanalı adsenseye bağladım iyiykide bağlamışım. seninki gibi milyonluk izlenim yok ama getirisi çok güzel:D ben bişe şoktayım şu anda getirdiği gelire

bir yere bağla kanalı en güzeli

abi ben 2 3 aydir yt deyim oguz alp oguz abi onerdi yt uzaktan yakindan alakam yok birden kazanmaya baslayinca mal oluyorsun quiz baska kanallara guvenmiyorum valla abi digerleri kesintileri yuksek oluyor adsense bir 18 yasina giriyim oraya el aticam kanal baglamayi bile bilmiyorum yuksek seviye seo bilgim var onun sayesinde izlenimleri alabiliyorum her partner 24 saat istek atiyor 1 milyon kadar cop gondersem sizce izlenimi ondan sonra quiz bekleyim mi sizce adsense hic bilgim yok denemedim

Geçmiş olsun kardeş benim 1k boşa gitse kafayı yerim dünyanın izlenimi gitmiş valla.

ben bu cocuğa youtube u öğrettim de para kazanmayı hala öğretememişim :D Bağla la şu kanalı bi yere :D

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] nasıl öğrettiysen artık adam düzlükte son sürat gidiyor resmen :)
Bir pm kadar uzağındayım hatırlatmak istedim o sürata bende çıkayım bi nasıl merak ediyorum :D

arkadaslar birde ref ile baglamayi deneyin dun benim 1 kanalimda oldu bende sorun gmail imde sandim sonra form disi arkadas ref linkini verdi yaptim oldu

Yabancı forumlarda veya mailleşen varmı Quizle, ödemelerin kesinleşmesi uzun sürdü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri