R10 Davetiye Çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katiliyorum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ona bakılırsa bu devirde kimseye güvenilmez. Gider en yakın arkadaşıma veririm o bile bir anlık şeytana uyar yapar dolandırıcılığı. O yüzden belirli şartlar koydum zaten forumda az çok baya insanı tanıyorum. Oldu da dolandırıcı çıktı sonucundan ben sorumluyum. Yine de karar yönetimin. Eğer skıntı varsa konu kaldırılabilir.

Hocam dediğim gibi ateşle oynuyorsunuz. r10 sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli yeri geliyo site satın alıyorum cebimdeki tüm parayı gönderiyorum. Sizin davet ettiğiniz bi üye dolandırıcılık yaparsa hem siz banlarsınız hem milletin emeğini hakkının çalınmasında yardımcı olmuş olursunuz. R10 DAVETİYE SİSTEMİ SADECE GÜVENDİĞİN KEFİL OLDUĞUN KİŞİLERİ DAVET ETMEK için koyulmuştur. dediğim gibi konu kalkmazsa r10 yönetimine bildiricem bu konuyu.

Hocam sizi hangi konuda görsem hep yönetime bildiriyorum diye bir mesaj atıyorsunuz dolandırıcı birisine çıkarsaymış adam sanki merkez bankası başkanlığı veriyor alt tarafı r10 denilen bir forum sitesi abartmayın bu kadar.

r10 DENİLEN FORUM sitesinde şu zamana kadar 100 binlerce tl para dolandırıldı milletin emeği hakkı çalındı bundan haberin var mı senin? yok koskoca bir ticaret formuna alt tarafı bir forum sitesi diyemezsin eglence çoluk çocuk formu değil orası yeri geliyo 100bin tl lik site satılıyor orda neden bahsediyosun. DAVET SİSTEMİ NEDEN YAPILMIŞ? GÜVENDİĞİN TANIDIGIN KEFİL OLDUĞUN İNSANLARI DAVET ET DİYE YAPILMIŞ ÇEKİLİŞLE DAVETİYE DAĞIT DİYE DEĞİL!. O platformda da bu konuyu dile getiricem zaten eğer konu silinmezse r10 yönetimine bildirip arkadaşın ordan da uzaklaştırılmasını sağlaycağım emin olabilrisin.

Hocam dediğim gibi ateşle oynuyorsunuz. r10 sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli yeri geliyo site satın alıyorum cebimdeki tüm parayı gönderiyorum. Sizin davet ettiğiniz bi üye dolandırıcılık yaparsa hem siz banlarsınız hem milletin emeğini hakkının çalınmasında yardımcı olmuş olursunuz. R10 DAVETİYE SİSTEMİ SADECE GÜVENDİĞİN KEFİL OLDUĞUN KİŞİLERİ DAVET ETMEK için koyulmuştur. dediğim gibi konu kalkmazsa r10 yönetimine bildiricem bu konuyu.

r10 DENİLEN FORUM sitesinde şu zamana kadar 100 binlerce tl para dolandırıldı milletin emeği hakkı çalındı bundan haberin var mı senin? yok koskoca bir ticaret formuna alt tarafı bir forum sitesi diyemezsin eglence çoluk çocuk formu değil orası yeri geliyo 100bin tl lik site satılıyor orda neden bahsediyosun. DAVET SİSTEMİ NEDEN YAPILMIŞ? GÜVENDİĞİN TANIDIGIN KEFİL OLDUĞUN İNSANLARI DAVET ET DİYE YAPILMIŞ ÇEKİLİŞLE DAVETİYE DAĞIT DİYE DEĞİL!. O platformda da bu konuyu dile getiricem zaten eğer konu silinmezse r10 yönetimine bildirip arkadaşın ordan da uzaklaştırılmasını sağlaycağım emin olabilrisin.

Yüksek ücretler veriyorsanız zaten ticareti bol eski üyelere güvenerek verirsiniz. Sıfır üyeye ticareti olamyan üye ye o kadar para verirseniz o sizin sıkıntınız.

Yüksek ücretler veriyorsanız zaten ticareti bol eski üyelere güvenerek verirsiniz. Sıfır üyeye ticareti olamyan üye ye o kadar para verirseniz o sizin sıkıntınız.

burdan davet ettiğiniz kişinin 5 10 tllik alışverişler yapıp trade kasmayacağı ne malum? Hocam açık ve net yazdım bu konu kapanmazsa r10 yönetimine bildiricem ve ordan banlanmanızı sağlayacağım emin olun bundan. R10 yönetimi bu konuda çok kesin ve duyarlı hiç kimsenin çekilişle davetiye satmasına izin vermez. Zaten yeterince dolandırıcı var. sen burda davetiye verirsin gider gold veya pltain üyelik alır gider 10tl lik 20 30 alışveriş yapar gider post kasar al sana güvenilir üye. sonrada gelsin 20 30 bin tl lik dolandırıcılıklar. ben 8 yıldır üyeyim oraya emin ol neyin ne olduğunu iyi biliyorum orda ki nickinizi ögrenebilir miyim?

Hocam merak etme biliyorum r10 sitesini ama orda 100 bin tl lik alışverişler oluyor demişsiniz arkadaşın verdiği davet hakkı ile oraya yeni kayıt olan bir insan ile 100 bin tl lik alışveriş kimse yapmaz siz merak etmeyin.

Arkadaşın ordan uzaklaştırılmasını sağlarsanız size madalya takarlar.

Katılıyorum

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam merak etme biliyorum r10 sitesini ama orda 100 bin tl lik alışverişler oluyor demişsiniz arkadaşın verdiği davet hakkı ile oraya yeni kayıt olan bir insan ile 100 bin tl lik alışveriş kimse yapmaz siz merak etmeyin.

Arkadaşın ordan uzaklaştırılmasını sağlarsanız size madalya takarlar.

Anlamak mı istiyosun yoksa anlama yollarında sıkıntı mı var ayrıca arkadaşın avukatımısın ? 1 2 ay taılıp post kasıp 5 10tl lik 20 30 ticaret bir de gold üyelik le hiç kimse yeni ve dolandırıcı gibi görünmez. bu olayada r10 zaten onlarca kez şahit oldu platin üyeler bile dolandırcı çıktı. Lütfen bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmadın artık.

R10 Hakkında hiçbişey bilmiyosun konuşup duruyosun. Adamlar kesin bi dille davetiye dağıtılmasını ve satışını yasaklamış bunu tespiti halinde üyeler sınırsız uzaklaştırılıyor neyin kafası hala bu? Konu 24 saat içinde kalkmaz ise bildiriyorum r10 yönetimine. Orda da nicki aynımış tamam.

Anlamak mı istiyosun yoksa anlama yollarında sıkıntı mı var ayrıca arkadaşın avukatımısın ? 1 2 ay taılıp post kasıp 5 10tl lik 20 30 ticaret bir de gold üyelik le hiç kimse yeni ve dolandırıcı gibi görünmez. bu olayada r10 zaten onlarca kez şahit oldu platin üyeler bile dolandırcı çıktı. Lütfen bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmadın artık.

R10 Hakkında hiçbişey bilmiyosun konuşup duruyosun. Adamlar kesin bi dille davetiye dağıtılmasını ve satışını yasaklamış bunu tespiti halinde üyeler sınırsız uzaklaştırılıyor neyin kafası hala bu? Konu 24 saat içinde kalkmaz ise bildiriyorum r10 yönetimine. Orda da nicki aynımış tamam.

Sende r10 sitesinin avukatımısın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri