r10 davetiye ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orası öyle bazı arkadaşlar dedim zaten genel konuşmadım
bi kaç kişiden istedim tanımıyorum veya direkt veremem dedi
bazılarıda naza çeker gibi versemmi bilmem ki ayağına gitti
yalakalık ve yalvartmak istedi :)

Satmaya çalışan arkadaşlarda mevcut onları isimlerini öğrenirseniz yönetime şikayet edin..R10 Davetiye satışı yasak çünkü..

---------- Mesaj saat 08:47:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:46:38 civarında gönderildi. ----------

Söylerlermi hiç ilk once para diyolar :D

Öğrenebilirseniz şikayet ederiz hemen sorun değil.Ücretsiz olan bir şeyi ücretli satmakta neyin nesi :(

Satmaya çalışan arkadaşlarda mevcut onları isimlerini öğrenirseniz yönetime şikayet edin..R10 Davetiye satışı yasak çünkü..

---------- Mesaj saat 08:47:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:46:38 civarında gönderildi. ----------

Öğrenebilirseniz şikayet ederiz hemen sorun değil.Ücretsiz olan bir şeyi ücretli satmakta neyin nesi :(

bu forumda bi çok kişiden istedim , parayla satan yok :)
haşır neşir olamadıgım için kimsedende alamadım davetiye

bana uzun zamandır lazım , alış satış işlemleri için
ama bazı arkadaşlar istiyorki
biraz yalvarayım , yalakalık edeyim
öyle olacağına varsın işim görülmesin :)

Baktım da 2 davetiye varmış :) Kimse vermez kardeşim ben burda bi yumiye gönderirim. O da sevdiğim ve güvenilir bir kardeşim o yüzden.

Yani ben sana neden davetiye gönderim ?

Referansı oluyorsun r10 da davet ettiğin kişinin bi halt ederse senin de üyeliğin banlanıyor vs..

Baktım da 2 davetiye varmış :) Kimse vermez kardeşim ben burda bi yumiye gönderirim. O da sevdiğim ve güvenilir bir kardeşim o yüzden.

Referansı oluyorsun r10 da davet ettiğin kişinin bi halt ederse senin de üyeliğin banlanıyor vs..

sana gönder diyenmi var ?

---------- Mesaj saat 09:43:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:36:44 civarında gönderildi. ----------

bişey sorduk arkadaşım
şu konu genelinde veya bizzat senden davetiyemi istedimde bu şekilde konuşuyorsun ?

sana gönder diyenmi var ?

---------- Mesaj saat 09:43:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:36:44 civarında gönderildi. ----------

bişey sorduk arkadaşım
şu konu genelinde veya bizzat senden davetiyemi istedimde bu şekilde konuşuyorsun ?

Bukadar tepki gostermenize gerek yok. Arkadas guzelce durumu izah etmis. Ayrica benimde var davetiyem ama kendi reelden tanidigim arkadaslarima bile göndermiyorum.

Bukadar tepki gostermenize gerek yok. Arkadas guzelce durumu izah etmis. Ayrica benimde var davetiyem ama kendi reelden tanidigim arkadaslarima bile göndermiyorum.

hoşuma gitmedi hocam ,
yumiye gönderdimde sana niye gönderim demiş :)
ne alaka ? istedikmi , Allaha hamd ederim , ben kimseden bişeyi ısrarla istemeyi bilmedim

bunu yazmadaki amacı şu ben yumiye pm attım kıyak geçtim , bide genelde paylaşayım havamı basayım

neyse herkez kendine yakışanı yapar

hoşuma gitmedi hocam ,
ne alaka ? istedikmi , Allaha hamd ederim , ben kimseden bişeyi ısrarla istemeyi bilmedim

bunu yazmadaki amacı şu ben yumiye pm attım kıyak geçtim , bide genelde paylaşayım havamı basayım

Bukadar art niyet aramayin bence. Arkadas sadece yumiyi tanidigi ve guvendigi icin yollarim demis.

hoşuma gitmedi hocam ,

yav he he ;)

Ne alaka benim yazdıklarımla senin yazdıkların :)

Ne havası ne diyorsun sen :p

Benimde ihtiyacım var arkadaşlar elinde olan varsa çok memnun olurum.
kaç senedir bi türlü üye olamadım ya. Bakın arkadaşlar biliyorum tanımıyosunuz o yüzden neden davetiye veresiniz anlıyorum, ama ben sizi madur etmem, saygılarımla forum üyeleri

davetiye gönderende, göndermeyende saolsun Güzel Allahım Hepimize yardımcı olsun

Benimde ihtiyacım var arkadaşlar elinde olan varsa çok memnun olurum.
kaç senedir bi türlü üye olamadım ya. Bakın arkadaşlar biliyorum tanımıyosunuz o yüzden neden davetiye veresiniz anlıyorum, ama ben sizi madur etmem, saygılarımla forum üyeleri

davetiye gönderende, göndermeyende saolsun Güzel Allahım Hepimize yardımcı olsun
dostum ismin çok tehlikeli bu isimle davetiye ben veremem

oylesine rastgele yazdim kabul oldu nikim, nasil degise bilirim kullanici ismini ?
tesekkur ederim, sorun degil davetiye gondersenizde saolun, gondermesenizde, iyi forumlar dilerim her kese, sonucta isim hicde korkunc degil, yinede tesekkur ederim yorum yazdiginiz icin. Allaha emanet olun :(

ne r10 meraklısı varmış bizim forumda yav :) alışveriş içinse eyvallah da bazı arkadaşlar R10 da çok değişik bir şey varmış gibi davetiye arıyor satın almaya çalışıyor ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri