Tamam patronhallederiz
![]()
Hala beklemedeyim bu mesajı görünce mNote@YTA***.com a bir mail açda şu şifremi kurtarayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam patronhallederiz
![]()
[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] sıra sendeymişBana site uzantılı mail adresi ve isim soyisim pm geçersen davetiye bilgini göndereyim
![]()
O zaman [MENTION=7855]capari_83[/MENTION] site uzantılı mail ve isim soyisim atarsın pm bekliyorum![]()
Hala beklemedeyim bu mesajı görünce mNote@YTA***.com a bir mail açda şu şifremi kurtarayım![]()
adminim r10 davetiyesi lazım face sayfa almak için ve genel ticaret konularından faydalanmak için. bi yardımcı olabilecek var mı bana
Hocam [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] davet hakkı oldukça sıradan veriyor.
Hocam bende mesaj attım ama yönetici onayi gerekiyomus cevap atmak için.
Sıraya beni de alirsaniz sevinirim 6 adet websitem var ticaret icin gerekli oluyor bana.
Hala gerekiyorsa sizde sıra hocam bana bir mail (website uzantılı), gerçek isim soyisim pm ile geçerseniz davetiye kodunu ileteyim.
Sanırım platin kalan kimse kalmamış, yanlışım yoksa
Bir arkadaşa daha hemen davet göndereceğim, bu bölümü görüp de davetiye isteyen varsa hemen gönderelim davetiyeyi.
bana lazım bayadır gönderirsen sevinirim![]()
Bana pm ile site uzantılı mail adresi, isim ve soyisminizi verirseniz davetiye kodunu oluşturup göndereyim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.