R10 Davetiye

fatihcray

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.31saniye.com
Merhaba arkadaşlar forumdan 2 arkadaşımıza r10 davetiye vermek istiyorum.

ytpara üyeligi 1 yıl ve üzeri olan arkadaşlara yollayacagım profilini inceleyip

r10 üyesi olamanız için [email protected] şeklinde bir maile ihtiyacınız var yandex gmail vs tarzı mail kabul etmez ben size davetiye yolladıktan sonra o davetiye ile üye olurken sizden tc bilgisi ister bilginiz olsun geri şartlarına siteye gidip bakabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar forumdan 2 arkadaşımıza r10 davetiye vermek istiyorum.

ytpara üyeligi 1 yıl ve üzeri olan arkadaşlara yollayacagım profilini inceleyip

r10 üyesi olamanız için [email protected] şeklinde bir maile ihtiyacınız var yandex gmail vs tarzı mail kabul etmez ben size davetiye yolladıktan sonra o davetiye ile üye olurken sizden tc bilgisi ister bilginiz olsun geri şartlarına siteye gidip bakabilirsiniz.

Mesaj gönderdim. Ayrıca böyle bir fırsat sunduğunuz için teşekkürler.

R10 güzeldir, Elim de şuan davetiye yok ama olsaydı yardimcı olurdum. :)

gmail kabul ediyor yalnız. o kural sanırım geçerli değil şu an zira r10 da kripto konuları vs de mevcut. kripto konuşacak adamın site sahibi olması gerekmiyor haliyle site mail uzantısı da şart olmuyor. benim r10 hesabım gmail kayıtlı şu an. mailden ötürü banlanırsam belirtirim burada.

gmail kabul ediyor yalnız. o kural sanırım geçerli değil şu an zira r10 da kripto konuları vs de mevcut. kripto konuşacak adamın site sahibi olması gerekmiyor haliyle site mail uzantısı da şart olmuyor. benim r10 hesabım gmail kayıtlı şu an. mailden ötürü banlanırsam belirtirim burada.

Merhaba, ilk etapta domain uzantılı mail ile kayıt olmak gerekiyor, Kayıt olduktan gmail , icloud gibi değiştirebiliyorsunuz.

Arkadaşlar davet kodları yollandı mail ile extra size burdan gene yolladım özel olarak kodları

Unutmadan sizin yaptıklarınızdan bende sorumluyum umarım üzülmem :)
Teşekkürler Hocam davetiye için elimde geldiği kadar forum kurallarına uymaya çalışacağım ve üzmemeye tekrar teşekkürler...

Merhaba, ilk etapta domain uzantılı mail ile kayıt olmak gerekiyor, Kayıt olduktan gmail , icloud gibi değiştirebiliyorsunuz.

ben direkt gmail ile kayıt oldum. herhangi bi sorun yaşamadım, aktif bi şekilde konularda yorum da yapıyorum. beni gmail ile kayıt olduğum için banlarlar mı diyorsunuz?

ben direkt gmail ile kayıt oldum. herhangi bi sorun yaşamadım, aktif bi şekilde konularda yorum da yapıyorum. beni gmail ile kayıt olduğum için banlarlar mı diyorsunuz?

Ban gibi bir durum söz konusu değil, Bende ücretsiz olduğu bir zaman da gmail ile üye oldum. Yani demek istediğim domain süresi biter uzatmak yerine gmail vs olarak güncelleyebiliyorsunuz. Aynı nick ile 2 yıldır üyeyim.

Ban gibi bir durum söz konusu değil, Bende ücretsiz olduğu bir zaman da gmail ile üye oldum. Yani demek istediğim domain süresi biter uzatmak yerine gmail vs olarak güncelleyebiliyorsunuz. Aynı nick ile 2 yıldır üyeyim.

" ilk etapta domain uzantılı mail ile kayıt olmak gerekiyor " dediğiniz için belirtmiştim öyle bi şart yok sanırım ben gmail ile kayıt oldum diye. muhtemelen problem olmuyor mail adresi artık.

" ilk etapta domain uzantılı mail ile kayıt olmak gerekiyor " dediğiniz için belirtmiştim öyle bi şart yok sanırım ben gmail ile kayıt oldum diye. muhtemelen problem olmuyor mail adresi artık.

Yani ben bu şekilde biliyorum, O yüzden öyle yazdım hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri