R10 davetiye

ilhansylmz3

Kayıtlı Üye
Merhaba r10 için davetiyeye ihtiyacım var yardımcı olabilecek var mı?
Makale editörlüğü yapıyorum r10 üzerinden devam edicem fakat davetiye bulamadım iyilikte bulunmak isteyenler yardım edebilir

Benimde ihtiyacım var lakin kimse kefil olmak istemiyor, haklı olarak.
kolay gelsin inşallah bulursunuz.

Valla tanıdığınız kişi yoksa işiniz zor gibi, arkadaşın biri ilan açmış davetiye 60 TL diye, düşünürseniz o şekilde halledebilirsiniz diye düşünüyorum.

ya arkadaş bana verecek birisi yokmu para değil ama karşılığında ufak bi hediye verebilirim

Ben davetiye buldum ihtiyacım kalmadı elinde olan varsa arkadaşlara yollayabilir

hocam davetiye satmak için açılan konuların hepsi yalan dolan işler inanıp para göndermeyiniz

benimde 2 tane davetiyem var arkadaşın dediği gibi aile ve arkadaş dışı vermeyi düşünmüyorum site açıp sitenizin alan adı ile üye olabilirsiniz r10 zor bir şey değil

2 kişiye davetiye verdim okadar garanti verdiler bana ki güvendim verdim ama hep sıkıntı çektim ondan sonra asla kimseye davetiye vermeyecem dedim

Yıllarca forum sitelerin de takılıp internet ile ilgili işler yapıp buralar da davetiye isteyenlerin %85'inin daha önce r10 dan sınırsız ban yediği için tekrar davetiye arıyışı için de olduklarını düşünüyorum.Davetiye yolluyanlar istemiyerek de olsa bu dolandırıcılığa yardım ediyor. Kimsenin hakkını girmemek için davetiye vereceğiniz kişileri iyi seçin.

özellikle yeni üyelere ve üyelik tarihi eski bile olsa post sayısı yani aktiflik sayısı düşük olan üyelere davetiye gönderirken iyi düşünün. r10 da ban yiyip başka hesapla girme çabasında olmaları muhtemeldir çünkü. haricen ben davetiye için konu açtığım sıra, davetiye istemenin yasak olduğu belirtilmişti bilginize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri